Belépés
Pajzsmirígy
... anyagcserét, melyre pajzsmirigy- -alulműködés esetén nagy szüksége van.
Mellőzze a cukrot, mert a cukor és a normál testsúly köztudottan nem barátok.
Hidratáljon: a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása elengedhetetlen a szervezet normál működése szempontjából.
Nézesse meg egyéb hormon értékeit is: a hormonzavarok gyakran csoportosan vannak jelen, ezért könnyen ...
2023-04-19 05:55:26
- 3kg
Tegnap megvolt a 3. leadott kiló is. Mivel éjszakára mentem, így ma reggel értelmetlen volt a mázsára állni. Eddig tetszik a módszer, nincs éhezés, kevesebbet eszek, szinte alig viszek be édességet a szervezetembe. Jó ez a kis bőjt!
Anyu nagyon maga alatt volt, vettem neki egy kis dinnyét, egyből jobban van, valami megoldást keresni kell a folyadék pótlásra!...
2023-03-16 18:20:47
A keringés egészségének fenntartása
... sokat változtathatunk. Az egyik legjobb módszer erre, ha mindig hidratáltak maradunk, ugyanis a nyirokrendszer és a vér is magas víztartalommal rendelkezik. Nem bölcs dolog azonban túl sok folyadékot sem fogyasztani, ugyanis ilyenkor felborul a szervezet elektrolit-egyensúlya.

Nagyon lényeges, hogy rendszeresen mozogjunk. A fizikai aktivitás során az izmoknak több oxigé...
2023-03-13 21:17:06
Tavasz?
Megérkezett a dinnye a zöldségeshez, 1 800 Ft az ára, kilónként! Egy vékony gerezdet vettem anyunak kell neki a folyadék.
Én már második napja tiszta vagyok :) El sem hiszem, hogy kibírom édesség nélkül, de ez minden bizonnyal a javamra válik.
Tegnap olvastam, hogy egy kedves ismerős elhunyt. Kecskeméthy Laci bácsit még apu boltjából ismertem. Már nagyon idős volt, mind...
2023-03-07 11:39:50
Alvás közben: agyunk tisztul
... állapotba kerül - mondja Maiken Nedergaard, a kutatás vezetője.

Alvás közben megnyílik az úgynevezett gliasejtekből álló glimfarendszer, amely lehetővé teszi a cerebrospinális folyadék (CSF), az agyat és a gerincvelőt körülvevő tiszta folyadék gyorsabb átáramlását. A vizsgált egereknél ezt a folyadékot megszínezték, így jól láthatóvá vált a gyorsulás.

Ez az é...
2023-02-20 17:56:04
Rejtélyes helyek a világon, ahol hátborzongató dolgok történ

REJTÉLYES HELYEK A VILÁGON, AHOL HÁTBORZONGATÓ DOLGOK TÖRTÉNNEK

FOTÓK, VIDEÓKBolygónkon a gravitáció Newton által felfedezett törvényei ...
2023-01-29 19:00:43
A datolya hatása
... található tápanyagok - a datolya hatása
Vitaminok és ásványi anyagok:
A datolya jó kálium forrás. A kálium egy igen fontos ásványi anyag, mert:
építi az izmokat
felelős a folyadék-egyensúlyért
szabályozza a szívdobogást és a vérnyomást
megelőzi az agyvérzést és a szívbetegségeket

Négy szem datolya körülbelül 668 mg káliumot tartalmaz, a...
2023-01-27 21:39:57
Epekő – megelőzés, természetes kezelés
... hajlamosak vagyunk az epekőre, akkor érdemes megfontolni a koffein, főként a kávé fogyasztásának mérséklését, adott esetben teljes elhagyását.

A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztása az egészség megőrzése szempontjából létfontosságú. Az epekő megelőzésében is rendkívül fontos szerepe van, hiszen ha megfelelően hidratált a szervezetünk, akkor epekő is kis...
2023-01-15 19:46:22
A gyömbér és az emésztőrendszeri problékák
... legkülönbözőbb gyomorbántalmakat, és jótékonyan hat a gyomor és az emésztőrendszer általános egészségére is. A gyömbértea rendszeres fogyasztása továbbá segíthet a hasmenés során elvesztett folyadék pótlásában is, ezáltal csökkentve az esetleges kiszáradás kockázatát.
Hogyan alkalmazzuk a gyömbért a hasmenés kezelésére?

Hasmenés esetén a gyömbér tea formában való f...
2023-01-14 23:05:37
Obstipáció ( székrekedés ) és természetes kezelése
... mögött életviteli, táplálkozási, és egészségügyi faktorok is állhatnak, ezek közé tartozik például a stressz, az egyoldalú vagy egészségtelen táplálkozás valamint a nem elegendő mennyiségű folyadék fogyasztása. Ezeken kívül természetesen betegségek is okozhatnak székrekedést, illetve egyes gyógyszerek mellékhatásaként is kialakulhat.

Emésztőrendszerünk működése rendkívü...
2023-01-10 21:40:21
1 2 3 ......................270 271 ...........405 406 ...........539 540 541 
Címkék: Kecskeméthy Laci, Maiken Nedergaard, REJTÉLYES HELYEK VILÁGON, AHOL HÁTBORZONGATÓ DOLGOK TÖRTÉNNEK, keringés egészségének, datolya hatása, emésztőrendszeri problékák, normál testsúly, megfelelő mennyiségű, szervezet normál, hormonzavarok gyakran, mázsára állni, folyadék pótlásra, egyik legjobb, fizikai aktivitás, izmoknak több, vékony gerezdet, javamra válik, kedves ismerős, kutatás vezetője, úgynevezett gliasejtekből, cerebrospinális folyadék, gerincvelőt körülvevő, vizsgált egereknél, folyadékot megszínezték, gravitáció Newton, igen fontos, kávé fogyasztásának, egészség megőrzése, epekő megelőzésében, emésztőrendszer általános, gyömbértea rendszeres, hasmenés során, esetleges kiszáradás, hasmenés kezelésére, egyoldalú vagy, emésztőrendszeri, mellékhatásaként, szívbetegségeket, változtathatunk, emésztőrendszer, elengedhetetlen, cerebrospinális, nyirokrendszer, fogyasztásának, víztartalommal, legkülönbözőbb, glimfarendszer, hátborzongató, gliasejtekből, természetesen, hormonzavarok, létfontosságú,
© 2013 TVN.HU Kft.