Belépés
Birkózó-vb - Kuramagomedov közel volt a bravúrhoz Burroughs ellen
... Kuramagomedov is. Az első három percben ez egyértelműen a Tatabánya versenyzőjének ment jobban. Kuramagomedov az első perc végén villámgyors támadással ment lábra, majd mögé került (2-0), a folytatásban pedig egészen a harmadik percig biztosan őrizte előnyét, amikor újra sikeresen támadott lábra, és már 4-0-ra vezetett.
A szünet után az amerikai egyértelműen nagyobb sebességr...
2019-09-20 11:31:44
Birkózó-vb - Sastin és Muszukajev is a bronzért küzdhet pénteken
... másodpercben azonban nem ő, hanem Rasidov vitt mögékerülésig egy akciót (0-2).
A szünetig nem változott az állás, a második menet elején aztán az orosz kitolta Muszukajevet (3-0), aki a folytatásban nagyobb intenzitással birkózott, többször is lábra támadással próbálkozott, egyszer sikerült is levinnie riválisát, s egy pontra felzárkózott. A hajrában Muszukajev igyekezett újr...
2019-09-19 14:32:37
Birkózó-vb - Sastin és Muszukajev is elődöntőbe jutott és olimpiai kvótát szerzett
... gyűrte Muszukajevet, akinek intés után 4-1-re csökkent előnye, viszont a negyedik percben féltérdre ereszkedett, és gyönyörűen fogott Kilicsallayan lábára, majd ledöntötte (6-1).
A folytatásban egyre rosszabb képet festett a fáradó Muszukajev, aki ennek ellenére időről időre összeszedve magát támadott és ilyenkor mindig növelte előnyét, míg a török nem tudott mit kezdeni vele...
2019-09-19 13:41:49
Szentpétervári tenisztorna - Fucsovics 1:5 után hengerelt
... Fucsovics azonban nem adta fel, egyre jobban játszott, riválisa pedig egyre többet hibázott, így a magyar teniszező - öt játszmalabdát hárítva - 5:5-nél utolérte ellenfelét. Fucsovics a folytatásban sem lassított, ismét brékelte Vatutyint, így 54 perc után nála volt az előny.
A második felvonásra sem változott a mérkőzés képe: Fucsovics azonnal elvette riválisa adogatását, mi...
2019-09-18 15:21:46
Birkózó-vb - Barka meglepő veresége, Sleisz is kikapott
... egyértelműen gyengébb nála.
A mérkőzés magyar szempontból ijesztően kezdődött, néhány másodperc után ugyanis Barka rászaladt egy válldobásra, amivel 2-0-s hátrányba került. A folytatásban aztán szépen lassan belelendült a csepeliek háromszoros vb-harmadikja, s még az első menetben egy szép mögékerüléssel egyenlített (2-2), amivel már ő állt jobban.
A pihenőt követően ism...
2019-09-18 10:01:03
Birkózó-vb - Barka nyolcaddöntős, Németh kikapott
... akció el is döntötte a meccset, mert a tavalyi vb-n az éremről sérülés miatt lemaradt Németh Zsanettnek nem volt már ereje eredményesen támadni.
Az UTE sportolója még a vigaszági folyta...
2019-09-18 08:30:52
Férfi kosárlabda BL - Kilenc ponttal győzött a Falco az első meccsen
... leginkább közelről dobtak pontosabban és kiválóan védekeztek. A második negyedben csak hat pontot kaptak, és egy 12-0-s sorozattal átvették a vezetést (32-23).
A Falco lendülete a folytatásban sem tört meg, és Filipovity Márkó, illetve Benke Szilárd vezérletével a harmadik felvonást is megnyerte. A negyedik negyed kezdetén 18 ponttal vezettek a hazaiak, ám ezt a különbséget n...
2019-09-17 19:52:21
Birkózó-vb - Dénes Mercédesz kikapott a kétszeres világbajnoktól
... Mercédesznek volt kedvező.
A magyar vezetés nem tartott sokáig, mert a második szakasz elején a fehérorosz birkózó fejlefogás után négy pontért eldobta 25 éves riválisát, aki a folytatásban mindent megpróbált, de nem járt sikerrel. Kaladzinszkaja nagyon stabilan védekezett, nem adott lehetőséget ellenfelének.
"Jól helytálltam, ennek örülök, persze egy vesztes meccs után ...
2019-09-17 09:51:16
Birkózó-vb - Lőrincz Tamás elődöntős, olimpiai kvótát szerzett
... abba maradt, a ceglédi születésű kötöttfogású karkivételével nem tudott a litván mit kezdeni, s a negyedik perc végén újra a földön találta magát. Ezzel 5-0-ra alakult az eredmény, a folytatásban pedig Lőrincz Tamás biztosan őrizte előnyét, ami olimpiai kvótát és elődöntőt ért a számára.
"Nem tudtak Tomin akciót csinálni eddig, de ezért nagyon meg kellett küzdenie. Le a kalap...
2019-09-16 12:52:27
Davis Kupa - Balázs meccse félbeszakadt, folytatás hétfőn
... remek rövidítéseivel pedig rendre megfuttatta az ATP-rangsorban 371. ukránt - aki 2016-ban 49. is volt -, aztán egy csodás nyerő tenyeressel lezárta a 44 perces első szettet.
A folytatásban a júliusban Umagban döntős magyar két bréklabdát elpuskázott 1:1-nél, majd fej fej mellett haladtak, miközben egyre sötétebb lett. A 32 éves Marcsenko 4:5-nél elrontott egy szettlabdát, ma...
2019-09-15 19:40:33
1 2 3 ........................79 80 ............118 119 ............157 158 159 
Címkék: Dénes Mercédesz, Lőrincz Tamás, Davis Kupa, Németh Zsanettnek, Filipovity Márkó, Benke Szilárd, bravúrhoz Burroughs, bronzért küzdhet, első meccsen, kétszeres világbajnoktól, első három, első perc, folytatásban pedig, harmadik percig, szünet után, amerikai egyértelműen, második menet, orosz kitolta, folytatásban nagyobb, pontra felzárkózott, hajrában Muszukajev, negyedik percben, folytatásban egyre, fáradó Muszukajev, magyar teniszező, második felvonásra, mérkőzés képe, mérkőzés magyar, folytatásban aztán, csepeliek háromszoros, első menetben, szép mögékerüléssel, pihenőt követően, tavalyi vb-n, éremről sérülés, vigaszági folyta, második negyedben, 12-0-s sorozattal, harmadik felvonást, negyedik negyed, magyar vezetés, második szakasz, fehérorosz birkózó, folytatásban mindent, vesztes meccs, ceglédi születésű, negyedik perc, földön találta, csodás nyerő, júliusban Umagban, karkivételével, mögékerüléssel, szentpétervári, kaladzinszkaja, világbajnoktól, versenyzőjének, rövidítéseivel, kilicsallayan,
© 2013 TVN.HU Kft.