Belépés
A francia civilek egy része folytatja a tüntetést az üzemanyag adójának emelése miatt
... volt, az ország nem bénult le, s ez némi mozgásteret ad a kormánynak, amely már jelezte, hogy nem változtat a környezetvédelmi adót érintő politikáján.
"Az ökológiai adópolitikában folytatjuk a megkezdett utat. Felelőtlenség lenne nem folytatni" - mondta vasárnap Francois de Rugy környezetvédelmi miniszter a Le Parisien című napilapban megjelent interjúban.
"Azért vála...
2018-11-18 13:26:01
Illegális bevándorlás - Hollik: a migránskártyák ügyében az ENSZ menekültügyi főbiztosától is választ várnak a
... ezekkel a kérdésekkel már megkeresték az Európai Bizottság elnökét és az Európai Parlament LIBE bizottságát is, ám a két szervezettől válasz még nem érkezett.
Azt is szeretnék tudni - folytatta Hollik István -, hogy mit szól az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága, illetve a főbiztos ahhoz, hogy a szóban forgó kártyán lévő összegeket akár az embercsempészek kifizetésére vagy a ter...
2018-11-18 11:15:50
Mol-INA-ügy - Horvát belügyminisztérium: az Interpol végrehajtó bizottsága Horvátország javára döntött Hernádi
...
A közlemény szerint az ügyben Horvátország és Magyarország írásban alátámaszthatta indokait, miután az Interpol Horvátországgal és Magyarországgal konzultációkat is folytatott.
Végezetül mindkét állam részéről lehetőség volt arra, hogy bizonyítékul felhozza állításait az Interpol végrehajtó bizottságának dubaji ülésén, amely után a szervezet Horvátország javára döntött,...
2018-11-17 23:07:09
Férfi kézilabda BL - A Veszprém visszavágott a svéd bajnoknak
... hátrányban volt, amiből a szünetig csak egyet tudott ledolgozni.
A második felvonás elején Kent Robin Tönnesen góljaival tovább növelte a különbséget a hazai együttes (25-16), majd a folytatásban felváltva születtek a találatok. A magyar csapat játékosai ezúttal végig bírták a mérkőzést, amit ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek meg.
Az A csoportban sereghajtó Kri...
2018-11-17 23:04:30
Andrej Babis kormányfő távozását követelték Prágában
... hogy ne tehessen tanúvallomást a Gólyafészek szabadidőközpont ügyében.
A tüntetők szerint elfogadhatatlan, hogy a cseh kormány élén olyan személy álljon, aki ellen büntetőeljárást folytat a rendőrség az uniós támogatásokkal való visszaélés gyanúja miatt.
Andrej Babis ellen a Gólyafészek szabadidőközpont ügyében folyik eljárás. A parlamenti alsóház januárban Babis képvi...
2018-11-17 23:00:14
Magyar-finn - A csoportelsőség ellenére győzni érkeztek a vendégek
... utána utaztunk Budapestre" - foglalta össze a csapat felkészülését a szakember.
Markus Halsti arról számolt be, hogy jó érzéssel készülnek, mivel megnyerték a csoportot. Kifejtette, folytatni akarják a jó szereplésüket és éhesek az újabb sikerre.
"Nehéz mérkőzés lesz, várhatóan mindkét együttes a védekezésre fog építeni, így apró nüanszok döntenek majd a szoros, háromesé...
2018-11-17 22:57:01
Még az idén megkezdi működését a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa
... kezdeményeznek egy civil és szakmai szervezetek bevonásával lezajló, a közösségi tervezés előnyeire épülő párbeszédfolyamatot.
A dokumentum arra is kitér: a kormány és a főváros tárgyalásokat folytat egy a jövőbeni beruházások fedezetét is biztosító "metróalap" létrehozásáról, hogy elkerüljék a "fedezethiányos helyzeteket", egy másik pont szerint pedig a jövőben kötelező a f...
2018-11-17 22:48:48
Tudományos ülésszakot rendeznek Erkel Ferenc halálának 125. évfordulója alkalmából
... Somogyváry Ákos karnagy, az Erkel Ferenc Társaság eln...
2018-11-17 22:44:21
Felemelő feladat igazat szólni és igazként élni!
Ferenc pápa: Felemelő feladat igazat szólni és igazként élni!
2018. november 14. szerda 21:35
November 14-én a Szentatya a nyolcadik paranccsal folytatta a tízparancsolatról szóló katekézissorozatát. Kiemelte, hogy nemcsak szavainkkal, hanem tetteinkkel és egész lényünkkel kell az igazságról tanúságot tennünk
Ferenc pápa katekézisének fordítását teljes terjedelmében ...
2018-11-15 18:16:09
Nagy Szent Albert püspök és egyháztanító 11.15
... Kivonulnak az angyalok, a gonoszokat elválasztják az igazaktól és tüzes kemencébe vetik, ott sírás lesz és fogcsikorgatás. Értitek-e mindezt?
,,Igen!" - felelték. Erre így folytatta: Minden írástudó, aki jártas a mennyek országáról szóló tanításban, olyan, mint egy családapa, aki kincseiből régit és újat vesz elő.
Ezek az evangélium igéi. Mt 13,47-52...
2018-11-15 17:10:51
1 2 3 ..............2923 2924 .......4385 4386 ........5846 5847 5848 
Címkék: Andrej Babis, Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, Erkel Ferenc, Nagy Szent Albert, Európai Bizottság, Európai Parlament LIBE, Hollik István, ENSZ Menekültügyi Főbiztossága, Interpol Horvátországgal, Kent Robin Tönnesen, Markus Halsti, Somogyváry Ákos, Erkel Ferenc Társaság, francia civilek, része folytatja, üzemanyag adójának, migránskártyák ügyében, svéd bajnoknak, csoportelsőség ellenére, idén megkezdi, környezetvédelmi adót, ökológiai adópolitikában, megkezdett utat, főbiztos ahhoz, szóban forgó, embercsempészek kifizetésére, közlemény szerint, ügyben Horvátország, szervezet Horvátország, szünetig csak, második felvonás, hazai együttes, folytatásban felváltva, magyar csapat, tüntetők szerint, cseh kormány, uniós támogatásokkal, parlamenti alsóház, csapat felkészülését, újabb sikerre, közösségi tervezés, dokumentum arra, főváros tárgyalásokat, másik pont, jövőben kötelező, nyolcadik paranccsal, tízparancsolatról szóló, igazságról tanúságot, gonoszokat elválasztják, mennyek országáról,
© 2013 TVN.HU Kft.