Belépés
Az ukrán dráma
... mondjon le alapvető biztonsági érdekeiről. A modern fegyverek tömeges megjelentése Ukrajnában csak tovább élezi a konfliktust, és még több szenvedést okoz az ukrán népnek. Ukrajna életbevágóan fontos Oroszország szempontjából, ugyanez Washington és az EU vonatkozásában nem mondható el.

Több mint egy éve folyik a Washington-NATO-EU trojka gazdasági háborúja Oroszország ...
2023-06-05 19:45:29
Szívünk egészségéért
... koleszterinszint, és a már kialakult cukorbetegség egyik szövődménye is lehet valamilyen szív- és érrendszeri betegség. Ahhoz, hogy a szívünk és az érrendszerünk egészséges maradjon, nagyon fontos, hogy rendszeresen mozogjunk, egészségesen táplálkozzunk, csökkentsük a stresszt és fenntartsuk az ideális testsúlyunkat.

Léteznek olyan táplálékok és kiegészítők, amelyek ren...
2023-06-05 15:13:01
Diéta, amely jó a köszvényre
... beletartoznak. Káliumban bővelkedik például a spenót, a burgonya, a gomba. A legjobb, ha mindig friss zöldséget fogyasztunk, a konzerv zöldségeket inkább hanyagoljuk.

A gyümölcsök fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat tartalmaznak. Itt is vannak magas káliumtartalmú gyümölcsök, ilyen például a banán.

A DASH-protokoll részét képezhetik az alacsony ...
2023-06-05 14:59:56
A tesztoszteronszint
... édesburgonya.

A gyömbér nagyon hasznos lehet a tesztoszteronszint növelésében, illetve az oxidatív stressz csökkentésében, emellett a vércukorszintet is normalizálni tudja.

A cink fontos szerepet játszik a hormonális egészség szempontjából. Sok cinket tartalmaz a gomba, a tojás, a tökmag, a kesudió, a csicseriborsó.

A magnéziumnak is nagy szerepe v...
2023-06-05 14:52:51
Németország és a pénzoligarchia
... részében a rejtőzködő háttérhatalom által gondosan titkolt, de idővel mégis láthatóvá vált történelmi nyomokból ismertetünk néhányat. A láthatatlan háttérhatalom íratlan alkotmányának legfontosabb szabálya, hogy "rejtőzködő pénzhatalom nem létezik." Vagyis nincs olyan államok feletti titkos nemzetközi szerveződés, amely egy vagy több világközpontból irányítva, összehangoltan, egys...
2023-06-03 21:30:19
Milyen a jó szó?" Milyen a jó szó?
Nem optimista, nem pesszimista, nem okoskodó, nem érzelmes, nem tanító, egyszerűen csak érezteti veled, hogy fontos vagy neki, mert szeret. És ha neki fontos vagy, átéled, hogy magadnak is fontos vagy, és annak is, aki a világra hozott....
2023-06-03 09:48:50
Tanulok
Lapozgatom a kezelési szabályzatot, bejelölöm a fontos részeket. Ismétlem a szimbólumokat. Készülök, mert a jövő hónap végén vizsga lesz. Szégyelném, ha buknék.
Holnap állomásbejárás, nyitott szemmel leszek....
2023-06-01 23:32:36
Értsd a csöndet
... harang.

Dr.Hetényi ErnőNe félj a csendtől. Minden fontos dolog a csendben történik.
Csendben sarjadnak a növények, csendben fejlődik a magzat,
csendben cikáznak a gondolatok, csendben borít el a szerelem.
|...
2023-06-01 10:36:18
Mai harmónia kártyám
... ugyanolyan ügyes lehet, mint a jobb kezes (sőt gyakran ügyesebb is), viszont a jobbkezesek eszközeit ügyetlenebbül használja. Régen a balkezes gyereket átszoktatták arra, hogy evéshez, íráshoz, fontos tevékenységekhez a jobb kezét használja. Ma ez már nincs szokásban. A bal kéz a babonában a vak szerencse jele. Politikában a bal a liberálisabb, tágabb eszméket jelenti. A ,,Ba...
2023-05-31 06:47:11
Suhajda Szilárd is odaveszett.
... emlékére

Teli van a sajtó a lesújtó hírrel és mivel nem vagyunk -egyre kevésbé vagyunk- kultur nemzet jönnek az elmarasztaló kritikák részvét helyett. Pedig a határok feszegetése fontos része az emberiség történelmének.
Van, aki szívet ültet át elsőként, van, aki a világűrbe repül elsőként, van, aki megmássza az Everestet palack nélkül.

Ami őt hajt...
2023-05-30 23:06:28
1 2 3 .......7883 7884 ....11825 11826 ....15766 15767 15768 
Címkék: Suhajda Szilárd, Hetényi Ernő, ukrán dráma, modern fegyverek, ukrán népnek, érrendszerünk egészséges, ideális testsúlyunkat, konzerv zöldségeket, gyümölcsök fontos, gyömbér nagyon, oxidatív stressz, cink fontos, hormonális egészség, rejtőzködő háttérhatalom, láthatatlan háttérhatalom, vagy több, világra hozott, kezelési szabályzatot, fontos részeket, jövő hónap, csendben történik, jobb kezes, jobbkezesek eszközeit, balkezes gyereket, jobb kezét, lesújtó hírrel, elmarasztaló kritikák, határok feszegetése, emberiség történelmének, világűrbe repül, koleszterinszint, tevékenységekhez, világközpontból, vércukorszintet, pénzoligarchia, összehangoltan, vonatkozásában, csökkentésében, állomásbejárás, káliumtartalmú, háttérhatalom, alkotmányának, ügyetlenebbül, szempontjából, szimbólumokat, cukorbetegség, érrendszerünk, táplálkozzunk, testsúlyunkat, beletartoznak, történelmének, csicseriborsó, egészségéért, egészségesen, megjelentése, életbevágóan, elmarasztaló, magnéziumnak, rendszeresen, átszoktatták, legfontosabb,
© 2013 TVN.HU Kft.