Belépés
Ellenzéki képviselők mentek az esztergomi Suzuki gyárhoz, nem jutottak be
... kérte, a kormány tárgyalja újra a Suzukival a stratégiai szerződést, abban kikötve, milyen mértékben akar a cég bért emelni.
Gréczy Zsolt (DK) kínosnak nevezte, ami egy "hazánk számára fontos" cégnél történt, miszerint kirúgtak egy 14 éve ott dolgozó munkavállalót, mert szakszervezetet akart alakítani. Szerinte mindez azt jelenti, hogy "a rabszolgatörvény bevezetése simán elő...
2019-02-18 19:53:26
Müller Péter


Minden nap megkérdezzük a párunkat, a szüleinket és a gyermekeinket, hogy milyen napjuk volt. Megkérdezzük, hogy vannak, azonban mikor tesszük fel magunknak ezeket a kérdéseket?
Mikor foglalkozunk egy kicsit magunkkal is? Ha egy növényt nem ápol...
2019-02-18 19:40:08
Huawei: a verseny korlátozása nem a biztonságot hanem a költségeket növeli
... "Arra szeretnénk felhívni az európai döntéshozók figyelmét, hogy a kommunikációs hálózati infrastruktúra biztonságának garantálására törekedve ne veszítsenek el szem elől más, nem kevésbé fontos szempontokat sem, mint a verseny, az innováció, vagy a felhasználókra gyakorolt hatás" - fogalmaz a GSMA közleménye.
Mike Pence amerikai alelnök a müncheni biztonságpolitikai konferen...
2019-02-18 18:53:18
A lengyelországi zsidó hitközségek tiltakoznak az izraeli diplomácia vezetőjének kijelentése ellen
... jellemezhető" lengyel-izraeli kapcsolatok pillanatnyilag "nehéz próbán" mennek át.
Harris méltatta, hogy Varsó vállalta a múlt heti, a közel-keleti helyzetről szóló, Izrael számára "nagyon fontos" globális miniszteri konferencia társszervezését. Utalt a zsidóság ezer éves lengyelországi jelenlétére is, majd kiemelte: Lengyelország a második világháború idején a "brutális néme...
2019-02-18 17:53:11
Morawiecki: a V4 és Izrael csúcstalálkozójának elhalasztása a visegrádi egység jele
... csoport többi országa (Lengyelország mellett Magyarország, Csehország és Szlovákia) kormányfőivel ismertette a lengyel álláspontot a csúcsértekezlet kapcsán.
A csúcselhalasztásáról szóló "fontos döntés azt mutatja, hogy a V4 egységes, és elfogadhatatlannak tartja a bármelyik tagország ellen irányuló alaptalan, rasszista támadásokat" - áll a bejegyzésben.
Korábban Beata M...
2019-02-18 15:52:25
Az ukrán külügyminiszter szerint Oroszország tüzeli a fiatalok klímatüntetéseit Európa-szerte
... demonstrációk mögött, a tárcavezető azt válaszolta, hogy "igen, egyértelműen".
Angela Merkel német kancellár a hibrid hadviselés kapcsán nemrég sokak meglepetésére azt mondta, hogy noha fontosnak tartja az éghajlatváltozás elleni küzdelmet, illetve a felszólalást e mellett, elképzelhetetlen, hogy a mostani megmozdulások mögött ne lenne semmilyen "külső befolyás".
"Németo...
2019-02-18 15:42:33
Szijjártó: nem győzhetnek a bevándorláspárti erők a Budapesti Folyamat során
... vonatkozásában is - jelentette ki.
Szijjártó Péter azt mondta, hogy a migrációs hullámok nemcsak a tranzit- és a célországokat, hanem a kiindulási országokat is képesek destabilizálni, ezért fontos, hogy az unió ne a nehéz helyzetben lévő országok polgárainak meghívására koncentráljon, hanem olyan gazdaságfejlesztési célokat tűzzön ki, amelyek képesek Afrikát hozzásegíteni ah...
2019-02-18 14:31:47
Kásler: számos intézkedés történt az ápolók helyzetének javításáért
... Hangsúlyozta, így 2016-2022 között a szakdolgozók alapbére 163 százalékkal nő, 2019-2022 között 72 százalékos lesz a béremelés mértéke.
Kásler Miklós szerint azonban nemcsak a béremelés fontos a megbecsültséghez, hanem például a lakhatási körülmények javítása is. Ezért a következő időszakban 8,5 milliárd forintot költ a kormány nővérszállók felújítására, komfortosabbá tételér...
2019-02-18 13:41:38
A férfiak, az özvegyek és az elváltak is igényelhetik a házasok gyermekvállalási támogatását
... elvált, gyermekes nő újra férjhez megy egy első házasságát kötő férfihez, akkor ők igényelhetik a támogatást. A kölcsönt a házaspár minden esetben közösen veszi fel, és törleszti.
Fontos szabály továbbá, hogy az özvegység nem számít korábbi házasságnak, így akinek meghalt a házastársa, az "első házasnak" számít támogatási szempontból.
A támogatás további feltétele a le...
2019-02-18 13:01:58
Illegális bevándorlás - Szakértő: Afrika stabilizálása nélkül nem lehet megfékezni az illegális migrációt
... vállalatoknak, amelyek terméket vagy szolgáltatást állítanak elő. Ezzel érdemben jönnének létre munkahelyek.
Afrika problémáira - hangsúlyozta - a kontinensen belül kell mego...
2019-02-18 10:41:19
1 2 3 .......7496 7497 ....11244 11245 ...14991 14992 14993 
Címkék: Müller Péter, Budapesti Folyamat, Gréczy Zsolt, Mike Pence, Korábban Beata, Angela Merkel, Szijjártó Péter, Kásler Miklós, esztergomi Suzuki, verseny korlátozása, biztonságot hanem, költségeket növeli, lengyelországi zsidó, izraeli diplomácia, visegrádi egység, ukrán külügyminiszter, fiatalok klímatüntetéseit, bevándorláspárti erők, ápolók helyzetének, házasok gyermekvállalási, illegális migrációt, kormány tárgyalja, stratégiai szerződést, rabszolgatörvény bevezetése, kicsit magunkkal, európai döntéshozók, kommunikációs hálózati, felhasználókra gyakorolt, múlt heti, közel-keleti helyzetről, zsidóság ezer, második világháború, lengyel álláspontot, csúcsértekezlet kapcsán, bármelyik tagország, hibrid hadviselés, éghajlatváltozás elleni, mostani megmozdulások, migrációs hullámok, kiindulási országokat, nehéz helyzetben, szakdolgozók alapbére, béremelés mértéke, béremelés fontos, lakhatási körülmények, következő időszakban, kormány nővérszállók, első házasságát, házaspár minden, támogatás további,
© 2013 TVN.HU Kft.