Belépés
Mária éneke
... énekünket!
Ebben a felgyorsult társadalomban, ne engedjük, hogy elvegye az időnket, a szüleinkért, gyermekeinkért, unokáinkért, barátainkért, és a magunkért való imádkozástól.
Semmi sem lehet fontosabb számunkra, mint az az idő, amelyet Istennel tölthetünk az ő érdekükben.
- A Karácsonyi készülődésben, és ünnepnapjaiban lelkünk különösen éhezik arra, hogy az életünk...
2018-12-16 13:36:08
Csökkenő forgalomban emelkedett a BUX a héten
... forintos szint közelébe süllyedhet a jegyzés, ahol újabb vételi lehetőségek alakulhatnak ki.
Kiemelték, a Richter jegyzése ismét az 5500 forintos szint alá süllyedt, a következő fontosabb támasz 5350 forintnál található. Ha a részvény árfolyama ismét emelkedésnek indul, akkor az elemzés szerint az ára megközelítheti az 5700-5800 forintos tartományt.
A héten történt nemz...
2018-12-16 07:04:15
EKF 2023 - Debrecen a programok jelentős részét megvalósítja
... Debrecen csak akkor lesz fenntartható módon sikeres, ha sokoldalúságra törekszik. A sokoldalúságnak, a fenntarthatóságnak csak egyik ága a gazdasági erő. A másik és bizonyos értelemben még fontosabb ága, amely szoros összefüggésben van egy város élhetőségével, megtartó erejével, élményszerűségével, az a kulturális szféra ereje, sokszínűsége és színvonala. Gazdaság és kultúra párhu...
2018-12-14 19:13:54
Rétvári: egyre kevésbé jelent szegénységi kockázatot a gyerekvállalás
... is - tette hozzá az államtitkár.
A KINCS nemrég bemutatott felmérésére hivatkozva azt mondta, a gyerekvállalásnál fontos ugyan az anyagi tényező, de a megkérdezettek szerint még fontosabb az érzelmi biztonság és a lelki érettség. A pozitív hozzáállás erősítésében és a gátlások leküzdésében pedig óriási jelentőségük van a fent említett szereplőknek is.
Kitért arra is, h...
2018-12-14 14:52:42
Ma is vidáman
... kocsmába:
- Gyorsan egy felest! Megöl a másnap. - fordul a pincérnőhöz.
- Jóember, inkább venne magának egy cipőt! - válaszol a pincérnő.
- Mire a részeg : Az egészség fontosabb!A pincér végre odamegy a vendéghez:
- Ennél az asztalnál egy öregember ült egy kisfiúval. Nem tudja hova mentek?
- Az öregember már meghalt, a kisfiú meg é...
2018-12-14 10:59:00
Krónika 6. rész (ügyészségi beszámoló, napirend után)
... érzettel, ahogy a korrupciós cselekmények jogi megítélése sem azonos azzal, amit a közvélemény korrupciónak tart. A legfőbb ügyész nem értett egyet azzal, hogy a gazdasági korrupció ellen fontosabb lenne fellépni, mint a hivatali korrupció ellen.
Leszögezte, hogy az osztrák kollégáikkal kiváló kapcsolatban állnak, ahogy a környező országok legtöbbjének ügyészségeivel is....
2018-12-13 14:42:19
Hajléktalanok - Rétvári: érezhetően nőtt a szállók igénybevétele
... többen veszik most igénybe a hajléktalanszállókat, mint ahányan a jogszabály-módosítás október 15-ei hatálybalépésekor - mondta Rétvári Bence, hangsúlyozva: a hidegebb idő miatt egyre fontosabb, hogy akik közterületen vagy erdőkben élnek, szállásra kerüljenek.
Közölte: országosan 83 százalékos, Budapesten 81 százalékos a hajléktalanszállók kihasználtsága.
Az október 15-é...
2018-12-13 12:01:34
Rektor: világszínvonalú a vegyészmérnökképzés a Pannon Egyetemen
...
Gelencsér András azt mondta: ma már egyre fontosabbak az olyan rangsorok, mint a Sanghaj-lista, ugyanis a diákok az egész világon figyelemmel kísérik ezeket, és ezek alapján választanak intézményt.
Az elismerés annál is inkább hízelgő, mert a rangsor felállításakor fontos szempontot jelentenek a tudományos eredmények és publikációk - tette hozzá.
Közlése szerint Kel...
2018-12-13 09:41:09
BÉT - Eltérő elemzői várakozások a tőzsdén
... eszközvásárlási program kivezetését.
Bosnyák Zsolt, a Equilor Befektetési Zrt. részvény elemzője kommentárjában kifejtette, hogy oldalazásra számít a BÉT-en, mivel csütörtökön nem érkezik fontosabb magyar makroadat, ezért a BUX-index mozgását a nemzetközi hangulat határozhatja meg.
A vezető részvényekről megjegyezte, az OTP továbbra is "küszködhet" a történelmi csúcsán...
2018-12-13 08:50:56
Kelet-Közép-Európa evangélikus közösségeit mutatja be Fabiny Tamás új könyve
... evangélikus egyház, jó tudatosítani magában, hogy egy nagyobb közösség, egy hálózat tagja, és noha sokáig a külföldi kapcsolatok egyet jelentettek a támogatások megszerzésével, ma már fontosabb a "testvéri kapcsolatok" építése.
A kötet, amely a 80-as évektől napjainkig tartó utazásokról szóló beszámolókat tartalmaz, arra is figyelmeztet, hogy "ne tartsuk magától értetődőnek a...
2018-12-12 20:13:07
1 2 3 ....................975 976 ..........1463 1464 ..........1949 1950 1951 
Címkék: Pannon Egyetemen, Fabiny Tamás, Rétvári Bence, Gelencsér András, Bosnyák Zsolt, Equilor Befektetési Zrt, programok jelentős, szállók igénybevétele, felgyorsult társadalomban, magunkért való, 5500 forintos, következő fontosabb, részvény árfolyama, elemzés szerint, 5700-5800 forintos, héten történt, város élhetőségével, gyerekvállalásnál fontos, anyagi tényező, megkérdezettek szerint, érzelmi biztonság, lelki érettség, pozitív hozzáállás, gátlások leküzdésében, fent említett, egészség fontosabb, pincér végre, korrupciós cselekmények, közvélemény korrupciónak, legfőbb ügyész, gazdasági korrupció, hivatali korrupció, osztrák kollégáikkal, környező országok, október 15-é, olyan rangsorok, egész világon, elismerés annál, rangsor felállításakor, tudományos eredmények, nemzetközi hangulat, vezető részvényekről, történelmi csúcsán, nagyobb közösség, hálózat tagja, külföldi kapcsolatok, támogatások megszerzésével, 80-as évektől, világszínvonalú, eszközvásárlási, sokoldalúságnak, megközelítheti,
© 2013 TVN.HU Kft.