Belépés
Lefelé módosították növekedési előrejelzésüket a német "gazdasági bölcsek"
... országban, gyorsítania kell a közigazgatás digitalizációját, több pénzügyi támogatással kell ösztönöznie az informatikai innovációval foglalkozó vállalkozások indítását, több pénzt kell fordítania a közeledési infrastruktúra fejlesztésére, a nagyvárosokat sújtó lakáshiány és az ingatlanpiac túlhevülése miatt pedig több szociális bérlakást kell építeni.
A nyugdíjrendszerben és...
2018-11-07 17:41:58
2018. szeptember 14., pénteki Napiszöveg
... ruhada-
rabokat, amelyek nem takarják
megfelelően vagy kiemelik az intim
testrészeinket. Nem lenne jó, ha
bárki zavarba jönne, amikor ránk
néz, vagy ha el kellene fordítania
a tekintetét. Ha tiszta, rendezett,
szerény az öltözetünk, és ápoltak
vagyunk, nagyobb valószínűséggel
tisztelnek majd minket az emberek,
és kíváncsia...
2018-09-27 02:04:06
A szlovén lapok derűlátóak az új kisebbségi kormány jövőjét illetően
... múlik, mennyire lesz hosszan tartó kormányának a mandátuma. A lap javaslatokat is tesz: a többi között kiemeli, hogy az államnak kevesebbet kellene költenie, nagyobb figyelmet kellene fordítania az intézmények fejlesztésére és a jóléti társadalom kialakítására kellene törekednie.
A Primorske Novice című hetilap szerint Sarec különösebb eufória nélkül, nyugodtan, kiszámítható...
2018-09-14 11:51:27
Illegális bevándorlás - Merkel: Németország és Csehország szerint az EU-Törökország megállapodás mintaértékű
... részeként arról is dönteni kell, hogy csatlakozhat-e a schengeni övezethez Bulgária, Románia, Horvátország - mondta.
Az EU-nak a nyugat-balkáni térségre is nagyobb figyelmet kell fordítania, és el kell döntenie, hogy integrálja-e vagy "átengedi" más hatalmaknak, például Oroszországnak vagy Kínának - fejtette ki Andrej Babis.
Angela Merkel kiemelte, hogy Berlin és Prága ...
2018-09-05 16:20:09
Az anyanyelvű oktatásban és nyelvhasználatban akar előrelépéseket az RMDSZ
... mint 43 százaléknyi támogatást szereznie, politikai befolyását sokszor a magyarság meglévő jogainak korlátozását célzó - kormányzati vagy ellenzéki - kezdeményezések kivédésére kell fordítania. A prioritási listára most például annak a kormányrendeletnek az utólagos parlamenti módosítása is felkerült, amely előírja, hogy a kisebbségek nyelvén oktató elemi iskolákban is szakképzett...
2018-09-03 21:32:41
Tanévkezdés - Fidesz: az ellenzék nem adott volna több pénzt jövőre az oktatásnak
... is látszik, hogy milyen sokan kívánják elhagyni az országot és mennyien kerülnek ki képzettség nélkül az iskolákból.
Az LMP szerint a kormánynak több pénzt kellene az oktatásra fordítania, ellenkező esetben Magyarország még a régiós országoktól is lemarad a nyugathoz történő felzárkózás helyett.
A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a kormányt, hogy minél hamarabb ...
2018-09-02 16:51:07
Magyar siker a Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpián
... nem előfeltétele a nyelvészetben való jártasság.
A világversenyen a feladatok között volt például olyan, amelyben a versenyzőnek egy számára idegen nyelven írt szöveget le kell fordítania mintaszöveg és mintafordítások segítségével.
Az, hogy ki képviselheti Magyarországot a nemzetközi versenyen, a Magyar Nyelvészeti Diákolimpián dől el. A válogató verseny első nyolc he...
2018-08-01 12:51:30
MLS - Ismét Sallói Dániel vezérletével győzött a Kansas City
... vendégek a szünetben 2-0-ra vezettek, de a szünet után a 21 éves magyar csatár - aki végigjátszotta a találkozót - előbb szépített, majd adott két gólpasszt, így csapatának sikerült fordítania.
A Kansas Citynek két vereség és öt döntetlen mellett ez volt a kilencedik győzelme az idényben, így továbbra is vezeti a nyugati főcsoportot. Sallóinak ez volt az ötödik gólja és az öt...
2018-06-24 08:50:58
Sallói Dániel két gólja is kellett a Kansas továbbjutásához
...
A címvédő SKC házigazdaként hátrányba került a 2016-ban kupagyőztes FC Dallas elleni, szombati mérkőzésen, ám a 21 éves magyar csatár duplájával a szünet után sikerült fordítania.
A vendégek részéről a Ferencváros korábbi játékosa, a belga Roland Lamah egyenlített, végül a Sallói helyére a 85. percben becserélt francia Yohan Croizet szerezte meg a győztes gólt a Kansas C...
2018-06-17 08:21:07
Ombudsman: súlyos problémák vannak a gyermekpszichiátriai kezelésekkel kapcsolatban
... j...
2018-06-06 13:39:57
1 2 3 .....21 22 ..31 32 ...41 42 43 
Címkék: Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpián, Ismét Sallói Dániel, Kansas City, Sallói Dániel, Primorske Novice, Andrej Babis, Angela Merkel, Demokratikus Koalíció, Magyar Nyelvészeti Diákolimpián, Kansas Citynek, Roland Lamah, Yohan Croizet, Kansas, szlovén lapok, anyanyelvű oktatásban, közigazgatás digitalizációját, informatikai innovációval, közeledési infrastruktúra, nagyvárosokat sújtó, ingatlanpiac túlhevülése, többi között, államnak kevesebbet, intézmények fejlesztésére, jóléti társadalom, schengeni övezethez, nyugat-balkáni térségre, magyarság meglévő, prioritási listára, utólagos parlamenti, kisebbségek nyelvén, kormánynak több, oktatásra fordítania, régiós országoktól, nyugathoz történő, nyelvészetben való, feladatok között, számára idegen, nemzetközi versenyen, válogató verseny, szünetben 2-0-ra, szünet után, kilencedik győzelme, nyugati főcsoportot, ötödik gólja, 2016-ban kupagyőztes, vendégek részéről, belga Roland, győztes gólt, digitalizációját, valószínűséggel, továbbjutásához,
© 2013 TVN.HU Kft.