Belépés
Nagyot fordul a Szűz élete 2019-ben
Nagyot fordul a Szűz csillagjegyben születettek élete 2019-ben. Jó dolgok várnak rájuk mind a magánéletben, mind a munkájukban. Szó szerint bebiztosíthatják magukat. Hogyan fordíthatják az idei év lehetőségeit a maguk javára? Kiderül a horoszkópból.

Kedves Szűz! Felkészültél, hogy kényelembe helyezd magadat? A Jupiter bolygó a családi életedre, az otthonodra vetít szeren...
2019-04-14 14:34:16
Támogatja az MNB versenyképességi javaslatait a magánegészségügyi érdekképviselet
...
A szervezet elnöke üdvözölte, hogy a februárban közölt program a magánegészségügyet fontos és támogatandó ágazatnak tekinti, elismeri a megelőzés és a vállalati szerepvállalás jelentőségét, és a versenyképességet tekinti a legfontosabb szempontnak az egészségügyben is. Leitner György szerint a jegybanki javaslatok megvalósítása a magénegészségügy szélesebb elérését és a szekt...
2019-03-21 14:42:07
Soltész: több mint egymilliárd forintos támogatás a helyi nemzetiségi oktatási intézményeknek
...
Soltész Miklós kifejtette, a támogatásból ötven német, két-két horvát és szlovák, valamint egy román helyi nemzetiségi fenntartású intézmény újulhat meg.
A kabinet képviselője közölte, további 51 millió forintos támogatásból hat szlovák, öt német és egy szlovén tájház felújítása is megkezdődhet.
A Miniszterelnökség államtitkára elmondta, 2010 óta megnégyszereződöt...
2019-03-21 12:01:17
Útdíjfizetési szolgáltató: rekordösszegű útdíj folyt be tavaly
... erősödésével.
Elmondta: az elmúlt öt és fél évben az útdíjszolgáltatóhoz összesen csaknem 1500 milliárd forint folyt be, ami közvetlen költségvetési bevétel, az úthálózat fejlesztésére fordíthatja az ország. Kiemelte, hogy árbevételét tekintve az állami cégek között a NÚSZ az első öt között van.
Tavaly az e-útdíj rendszerben a 3,5 tonna feletti tehergépjárművek úthasznál...
2019-02-12 13:02:06
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... hatalommal. Emellett azonban az Ötösök ambivalensek is a hatalommal szemben, és gyanakszanak mindazokra, akiknek hatalmuk van felettük. Úgy érzik, hogy akinek hatalma van, az ellenük is fordíthatja azt, amivel teljesen kiszolgáltatottá tenné őket, s ezzel valóra válna egyik legmélyebb félelmük.

Az átlagos Ötösök többek között úgy is megőrizhetik függetlenségüket és viss...
2019-01-29 11:52:36
ooOoo
...https://www.youtube.com/watch?v=hpno L17MYmI" >target="_blank"
Drogen beim Auto fahren : 10 Drogen, die Sie nicht nehmen sollten | Kesslers Knigge


https://www.youtube.com/watch?v=rkN7 hI_WoZ4" >target="_blank"
Osho az együttérzés és szeretet lényegéről beszél


https://www.youtub...
2019-01-29 11:27:56
ooOoo
... könyörtelen, megállíthatatlan, s bár agressziója elsősorban lelki - szellemi, esetenként fizikailag is kényszerhelyzetbe hoz.

Ugyanezekkel a módszereket saját maga ellen is fordíthatja. Nem csupán mások egyéniségét ,,szűntetheti meg" pl. azzal, hogy valamilyen célnak rendeli alá, kategóriákba kényszeríti őket, hanem a sajátját is hajlamos lehet figyelmen kívül hagyni. P...
2019-01-17 07:50:58
Szívünk és érrendszerünk egészségéért
...

A táplálékok gyógyító ereje
Több tucat klinikai vizsgálat megállapította, hogy a megfelelő táplálkozás, valamint a stressz csökkentése lassíthatja vagy akár vissza is fordíthatja az arterioszklerózis folyamatát.

Mik is ezek a táplálékok?
- zöldségek, gyümölcsök, gabonák
- kevés zsír, csak jó minőségű zsírsavak
- kevés tojás, minimális te...
2019-01-06 19:58:10
Krónika 2. rész (határozathozatalok)
... vadászkamara által kiállított vadászjegy és vadászengedély kiállítása nem minősül igazgatási szolgáltatási díjnak, így a bevételt a kamara az államtól átvett feladatainak ellátására fordíthatja.
Az élelmiszerlánc-törvényben rögzítették: hamisított termék esetén nem csupán az előállítóval vagy az első magyarországi forgalomba hozóval szemben lehet fellépni, hanem a többi forg...
2018-12-12 11:31:42
Plébániai kormányzó: advent üzenete, hogy legyen idő a lelkünkre, a felkészülésre
... advent azt is jelenti, hogy a nagy dolgokra fel kell készülni. Talán nem kell három és fél hét ajándékvásárlásra, hanem csak néhány óra, és a többit a családra, a megnyugvásra, a lelkére fordíthatja az ember.
Feltette a kérdést, hogy mennyi értelme van hatalmas pénzeket "elszórni" ajándékokra, ha a gyerekek néhány óra múlva már arra se emlékeznek, hogy melyiket kitől kapták....
2018-12-01 15:21:52
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Ötös Archetípus Szintjei, Kedves Szűz, Leitner György, Soltész Miklós, Kesslers Knigge, magánegészségügyi érdekképviselet, helyi nemzetiségi, maguk javára, családi életedre, otthonodra vetít, szervezet elnöke, februárban közölt, vállalati szerepvállalás, versenyképességet tekinti, legfontosabb szempontnak, jegybanki javaslatok, magénegészségügy szélesebb, támogatásból ötven, román helyi, kabinet képviselője, szlovén tájház, úthálózat fejlesztésére, állami cégek, e-útdíj rendszerben, hatalommal szemben, átlagos Ötösök, módszereket saját, táplálékok gyógyító, megfelelő táplálkozás, stressz csökkentése, arterioszklerózis folyamatát, államtól átvett, előállítóval vagy, első magyarországi, többi forg, nagy dolgokra, lelkére fordíthatja, gyerekek néhány, magénegészségügy, versenyképességi, függetlenségüket, tehergépjárművek, bebiztosíthatják, megállíthatatlan, kiszolgáltatottá, érdekképviselet, vadászengedély, intézményeknek, megállapította, egészségügyben, élelmiszerlánc, csillagjegyben, szerepvállalás,
© 2013 TVN.HU Kft.