Belépés
Útdíjfizetési szolgáltató: rekordösszegű útdíj folyt be tavaly
... erősödésével.
Elmondta: az elmúlt öt és fél évben az útdíjszolgáltatóhoz összesen csaknem 1500 milliárd forint folyt be, ami közvetlen költségvetési bevétel, az úthálózat fejlesztésére fordíthatja az ország. Kiemelte, hogy árbevételét tekintve az állami cégek között a NÚSZ az első öt között van.
Tavaly az e-útdíj rendszerben a 3,5 tonna feletti tehergépjárművek úthasznál...
2019-02-12 13:02:06
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... hatalommal. Emellett azonban az Ötösök ambivalensek is a hatalommal szemben, és gyanakszanak mindazokra, akiknek hatalmuk van felettük. Úgy érzik, hogy akinek hatalma van, az ellenük is fordíthatja azt, amivel teljesen kiszolgáltatottá tenné őket, s ezzel valóra válna egyik legmélyebb félelmük.

Az átlagos Ötösök többek között úgy is megőrizhetik függetlenségüket és viss...
2019-01-29 11:52:36
ooOoo
...https://www.youtube.com/watch?v=hpno L17MYmI" >target="_blank"
Drogen beim Auto fahren : 10 Drogen, die Sie nicht nehmen sollten | Kesslers Knigge


https://www.youtube.com/watch?v=rkN7 hI_WoZ4" >target="_blank"
Osho az együttérzés és szeretet lényegéről beszél


https://www.youtub...
2019-01-29 11:27:56
ooOoo
... könyörtelen, megállíthatatlan, s bár agressziója elsősorban lelki - szellemi, esetenként fizikailag is kényszerhelyzetbe hoz.

Ugyanezekkel a módszereket saját maga ellen is fordíthatja. Nem csupán mások egyéniségét ,,szűntetheti meg" pl. azzal, hogy valamilyen célnak rendeli alá, kategóriákba kényszeríti őket, hanem a sajátját is hajlamos lehet figyelmen kívül hagyni. P...
2019-01-17 07:50:58
Szívünk és érrendszerünk egészségéért
...

A táplálékok gyógyító ereje
Több tucat klinikai vizsgálat megállapította, hogy a megfelelő táplálkozás, valamint a stressz csökkentése lassíthatja vagy akár vissza is fordíthatja az arterioszklerózis folyamatát.

Mik is ezek a táplálékok?
- zöldségek, gyümölcsök, gabonák
- kevés zsír, csak jó minőségű zsírsavak
- kevés tojás, minimális te...
2019-01-06 19:58:10
Krónika 2. rész (határozathozatalok)
... vadászkamara által kiállított vadászjegy és vadászengedély kiállítása nem minősül igazgatási szolgáltatási díjnak, így a bevételt a kamara az államtól átvett feladatainak ellátására fordíthatja.
Az élelmiszerlánc-törvényben rögzítették: hamisított termék esetén nem csupán az előállítóval vagy az első magyarországi forgalomba hozóval szemben lehet fellépni, hanem a többi forg...
2018-12-12 11:31:42
Plébániai kormányzó: advent üzenete, hogy legyen idő a lelkünkre, a felkészülésre
... advent azt is jelenti, hogy a nagy dolgokra fel kell készülni. Talán nem kell három és fél hét ajándékvásárlásra, hanem csak néhány óra, és a többit a családra, a megnyugvásra, a lelkére fordíthatja az ember.
Feltette a kérdést, hogy mennyi értelme van hatalmas pénzeket "elszórni" ajándékokra, ha a gyerekek néhány óra múlva már arra se emlékeznek, hogy melyiket kitől kapták....
2018-12-01 15:21:52
Krónika 7. rész (agrártörvények)
... engedély ellenértéke nem minősül igazgatási szolgáltatási díjnak, mert azt nem hatósági szolgáltatásért fizetik, a bevételt pedig a kamara az államtól átvett feladatainak ellátására fordíthatja.
Az élelmiszerlánc-biztonság kérdéséről szólva az állam küldetésének nevezte a minőség javítását, a legnagyobb veszélynek pedig a termékhamisítást nevezte. Növekszik az első és a tová...
2018-11-27 13:09:53
Illegális bevándorlás - Hollik: a migránskártyák ügyében az ENSZ menekültügyi főbiztosától is választ várnak a
...
Hollik István közölte, egyenes választ várnak a Magyarországon tartózkodó főbiztostól arra, hogy hány Európába érkező és ide tartó migránst "pénzelt" az ENSZ, hány fajta kártyát működtet és finanszíroz a szervezet, mennyi pénzt fizettek ki ezeken a kártyákon összesen, és ebből egy migránsra mennyi pénz jut.
A politikus emlékeztetett, a héten ezekkel a kérdésekkel már meg...
2018-11-18 11:15:50
2018. október 9., keddi Napiszöveg
...,,Nem szégyellem a jó hírt.
Valójában Isten ereje az, hogy megmentsen mindenkit,
akinek van hite" (Róma 1:16NW Mert nem szégyellem a jó hírt. Valójában Isten ereje az, hogy megmentsen mindenkit, akinek van hite, zsidót először, és görögöt is.).

Most, a vég idején Jehova
megbízta a népét, hogy prédikálja
,,a királyságnak ezt a jó...
2018-10-09 06:06:41
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Ötös Archetípus Szintjei, Kesslers Knigge, Hollik István, Valójában Isten, migránskártyák ügyében, úthálózat fejlesztésére, állami cégek, e-útdíj rendszerben, hatalommal szemben, átlagos Ötösök, módszereket saját, táplálékok gyógyító, megfelelő táplálkozás, stressz csökkentése, arterioszklerózis folyamatát, államtól átvett, előállítóval vagy, első magyarországi, többi forg, nagy dolgokra, lelkére fordíthatja, gyerekek néhány, bevételt pedig, állam küldetésének, minőség javítását, legnagyobb veszélynek, termékhamisítást nevezte, kártyákon összesen, migránsra mennyi, politikus emlékeztetett, héten ezekkel, tehergépjárművek, függetlenségüket, megállíthatatlan, termékhamisítást, kiszolgáltatottá, szolgáltatásért, agrártörvények, migránskártyák, magyarországon, élelmiszerlánc, vadászengedély, megállapította, rekordösszegű, szolgáltatási, útdíjfizetési, fejlesztésére, érrendszerünk, költségvetési, felkészülésre, emlékeztetett, magyarországi, királyságnak, megnyugvásra, ugyanezekkel, feladatainak, erősödésével,
© 2013 TVN.HU Kft.