Belépés
Több mint ötvenegymillió forintból húsz hangjáték készülhet
... Városi Televízió, a Városi TV Szeged, a nyíregyházi Kölcsey Televízió, a Zalaegerszegi és a Bajai Televízió, a Somogy TV és a pécsi Pannon Televízió kulturális magazinműsor készítésére fordíthatja az elnyert összeget - tették hozzá.
Kitértek arra is, hogy a médiatanács 110 millió forint keretösszegű pályázatot hirdet közösségi tévék és rádiók műszaki fejlesztésére. A nyertes ...
2019-06-07 12:31:26
A PIM kezelésébe kerül és megújul a Magyar Írószövetség székháza
... felújításra így sem volt fedezet.
Azt az összeget, amelyet az Írószövetség eddig az épületrész fenntartására, a jelentős összegű rezsire költött, mostantól valódi szakmai munkára fordíthatja - mondta el. Hozzátette: a megállapodás fontos része, hogy ezzel a szervezet jelentős értéket képviselő könyvtárállománya a PIM révén állami védettség alá kerül.
Szentmártoni János k...
2019-06-06 11:51:43
EP-választás - Erdős Norbert: az agrártámogatások megőrzése is a voksoláson múlik
...
A politikus hangsúlyozta, hogy brüsszeli tervek szerint a következő költségvetési ciklusban a mezőgazdaságnak 25 százalékkal kevesebb forrás juthat. A támogatások csökkentésével drágulhatnak a mezőgazdasági termékek, a kieső összeget pedig migránsok letelepítésére fordíthatják, az uniós agrárpolitika jövője tehát nem csak a gazdákat érinti - tette hozzá.
Erdős Norbert je...
2019-05-05 15:11:33
Nagyot fordul a Szűz élete 2019-ben
Nagyot fordul a Szűz csillagjegyben születettek élete 2019-ben. Jó dolgok várnak rájuk mind a magánéletben, mind a munkájukban. Szó szerint bebiztosíthatják magukat. Hogyan fordíthatják az idei év lehetőségeit a maguk javára? Kiderül a horoszkópból.

Kedves Szűz! Felkészültél, hogy kényelembe helyezd magadat? A Jupiter bolygó a családi életedre, az otthonodra vetít szeren...
2019-04-14 14:34:16
Támogatja az MNB versenyképességi javaslatait a magánegészségügyi érdekképviselet
...
A szervezet elnöke üdvözölte, hogy a februárban közölt program a magánegészségügyet fontos és támogatandó ágazatnak tekinti, elismeri a megelőzés és a vállalati szerepvállalás jelentőségét, és a versenyképességet tekinti a legfontosabb szempontnak az egészségügyben is. Leitner György szerint a jegybanki javaslatok megvalósítása a magénegészségügy szélesebb elérését és a szekt...
2019-03-21 14:42:07
Soltész: több mint egymilliárd forintos támogatás a helyi nemzetiségi oktatási intézményeknek
...
Soltész Miklós kifejtette, a támogatásból ötven német, két-két horvát és szlovák, valamint egy román helyi nemzetiségi fenntartású intézmény újulhat meg.
A kabinet képviselője közölte, további 51 millió forintos támogatásból hat szlovák, öt német és egy szlovén tájház felújítása is megkezdődhet.
A Miniszterelnökség államtitkára elmondta, 2010 óta megnégyszereződöt...
2019-03-21 12:01:17
Útdíjfizetési szolgáltató: rekordösszegű útdíj folyt be tavaly
... erősödésével.
Elmondta: az elmúlt öt és fél évben az útdíjszolgáltatóhoz összesen csaknem 1500 milliárd forint folyt be, ami közvetlen költségvetési bevétel, az úthálózat fejlesztésére fordíthatja az ország. Kiemelte, hogy árbevételét tekintve az állami cégek között a NÚSZ az első öt között van.
Tavaly az e-útdíj rendszerben a 3,5 tonna feletti tehergépjárművek úthasznál...
2019-02-12 13:02:06
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... hatalommal. Emellett azonban az Ötösök ambivalensek is a hatalommal szemben, és gyanakszanak mindazokra, akiknek hatalmuk van felettük. Úgy érzik, hogy akinek hatalma van, az ellenük is fordíthatja azt, amivel teljesen kiszolgáltatottá tenné őket, s ezzel valóra válna egyik legmélyebb félelmük.

Az átlagos Ötösök többek között úgy is megőrizhetik függetlenségüket és viss...
2019-01-29 11:52:36
ooOoo
...https://www.youtube.com/watch?v=hpno L17MYmI" >target="_blank"
Drogen beim Auto fahren : 10 Drogen, die Sie nicht nehmen sollten | Kesslers Knigge


https://www.youtube.com/watch?v=rkN7 hI_WoZ4" >target="_blank"
Osho az együttérzés és szeretet lényegéről beszél


https://www.youtub...
2019-01-29 11:27:56
ooOoo
... könyörtelen, megállíthatatlan, s bár agressziója elsősorban lelki - szellemi, esetenként fizikailag is kényszerhelyzetbe hoz.

Ugyanezekkel a módszereket saját maga ellen is fordíthatja. Nem csupán mások egyéniségét ,,szűntetheti meg" pl. azzal, hogy valamilyen célnak rendeli alá, kategóriákba kényszeríti őket, hanem a sajátját is hajlamos lehet figyelmen kívül hagyni. P...
2019-01-17 07:50:58
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....60 61 62 
Címkék: Magyar Írószövetség, Erdős Norbert, Ötös Archetípus Szintjei, Városi Televízió, Városi TV Szeged, Kölcsey Televízió, Bajai Televízió, Somogy TV, Pannon Televízió, Szentmártoni János, Kedves Szűz, Leitner György, Soltész Miklós, Kesslers Knigge, agrártámogatások megőrzése, voksoláson múlik, magánegészségügyi érdekképviselet, helyi nemzetiségi, nyíregyházi Kölcsey, pécsi Pannon, elnyert összeget, épületrész fenntartására, jelentős összegű, megállapodás fontos, szervezet jelentős, politikus hangsúlyozta, következő költségvetési, támogatások csökkentésével, mezőgazdasági termékek, kieső összeget, uniós agrárpolitika, gazdákat érinti, maguk javára, családi életedre, otthonodra vetít, szervezet elnöke, februárban közölt, vállalati szerepvállalás, versenyképességet tekinti, legfontosabb szempontnak, jegybanki javaslatok, magénegészségügy szélesebb, támogatásból ötven, román helyi, kabinet képviselője, szlovén tájház, úthálózat fejlesztésére, állami cégek, e-útdíj rendszerben, hatalommal szemben,
© 2013 TVN.HU Kft.