Belépés
Csak magyarul beszélőknek - a Tál család
... kiválóan képviseli acsaládot különféle rendezvényeken . Az elkötelezett Agi Tál nővérem élen jára meggyőzésben, de Reflek Tál igyekszik folyton ellentmondani neki. MediTálhoz bármikor fordulhatunk átgondolt és megnyugtató tanácsokért.

Szalu Tál unokaöcsém éppen katonaidejét tölti a hadseregben.

Bevásárolni Kós Tál nagynéném szokott a piacon, mert ő mindig tud...
2018-12-12 11:31:55
Bálványimádás
... magunkra maradunk. Végül negyedszer, azt az utat is választhatjuk, amelyről C. S. Lewis ír a reményről szóló nagyszerű fejezet végén, és egész életünknek új irányt szabva Istenhez fordulhatunk: 'Ha olyan vágyat találok magamban, amelyet semmilyen e világi tapasztalat nem tud kielégíteni, akkor az a legvalószínűbb magyarázat, hogy egy másik világ számára vagyok teremtve' - vo...
2018-11-30 19:57:29
Imádság
... parancsolod is, hogy bízzunk benned! Milyen nagy boldogság az nekünk, sok szükség és szenvedés alá vetett bűnösöknek, hogy bizalommal járulhatunk hozzád könyörgéseinkben, bizalommal fordulhatunk hozzád szükségeinkben, bizalommal kiálthatunk hozzád nyomorúságainkban, és hogy a te jóságoddal és irgalmasságoddal biztathatjuk magunkat életünkben és halálunkban.
De bár biztos utat...
2018-11-19 15:40:19
Szép írások
... rejtett zugaiban. Mert a példaképek nem hivalkodóak,
s még csak nem is harsányak. Csendben fészkelődnek be gondolatainkba, s talán épp azzal
tanítanak bennünket, hogy akkor fordulhatunk hozzájuk, mikor leginkább szükségünk van az
okításra. Ők cselekedeteink gerjesztői, elhatározásaink táplálói. Általuk születnek a nagy tettek, a
sikeres döntések. Persze csak ak...
2018-10-25 20:12:05
Az egyik legjobb gyógyító: mezei zsurló
... az egyik legismertebb gyógynövény a haj és a körmök megszépítésére. Erősíti a hajgyökereket, megszünteti a korpát, elősegíti a haj növekedését és hajhullás esetén is nyugodt szívvel fordulhatunk ehhez a gyógynövényhez. Külső hajápoláshoz keverjen össze 4-5 csepp mezei zsurló tinktúrát két evőkanál olívaolajjal, és masszírozza ezzel az eleggyel a fejbőrét legalább tíz percig. Majd ...
2018-10-05 13:34:45
A FÁK GYÓGYÍTÓ EREJE - Faterápia 2.
... a szelelem hordozója. Erotikus hatása annyira erős, hogy már a puszta látásától is szerelem támad a szívekben. Szerelmi kisugárzása a virágzáskor a legerősebb, de mindig bizalommal fordulhatunk hozzá, ha az kívánjuk, hogy maradéktalanul átadhassuk magunkat a szerelemnek. A cseresznyefa szerelemfokozó hatása elementáris, ennélfogva a szexuális gátlásokat is jótékonyan oldja fel. Ha...
2018-08-11 13:36:47
Tallóztam
...


"Az idő sohasem vár, szigorúan halad tovább. De nemcsak az idő halad, vele együtt az életünk is telik, ugyanazon a pályán. Ha valamit elrontottunk, nem fordulhatunk vissza, hogy újra próbálkozzunk vele. Az idő nem ismeri a második esély fogalmát."


Tendzin Gjaco

Fordította: Sári László
...
2018-07-18 20:43:37
Szép gondolatok...
...


"Az idő sohasem vár, szigorúan halad tovább. De nemcsak az idő halad, vele együtt az életünk is telik, ugyanazon a pályán. Ha valamit elrontottunk, nem fordulhatunk vissza, hogy újra próbálkozzunk vele. Az idő nem ismeri a második esély fogalmát."


Tendzin Gjaco

Fordította: Sári László


...
2018-07-15 21:18:21
Csak magyarul beszélőknek...
... kiválóan képviseli a családot különféle rendezvényeken. Az elkötelezett Agi Tál nővérem élen jár a meggyőzésben, de Reflek Tál igyekszik folyton ellentmondani neki. Medi Tálhoz bármikor fordulhatunk átgondolt és megnyugtató tanácsokért.

Szalu Tál unoka öcsém éppen katona idejét tölti a hadseregben.

Bevásárolni Kós Tál nagynéném szokott a piacon, mert ő mindig...
2018-07-12 23:51:50
Mindenki közeledhet Jézushoz, aki úgy érzi, segítségre .....
... aki úgy érzi, segítségre szorul!
2018. július 1. vasárnap 18:05
Július 1-jén a déli Mária-imádság előtt elmondott beszédében arról elmélkedett a pápa, hogy mi is bizalommal fordulhatunk Jézushoz minden bajunkkal, ha van hitünk benne. Az ima után több aktuális egyházi és világi esemény kapcsán is kérte a hívek imáját, az emberek segítségét.
Ferenc pápa magyarra fordí...
2018-07-01 23:51:00
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 
Címkék: GYÓGYÍTÓ EREJE, Reflek Tál, Szalu Tál, Bevásárolni Kós Tál, Tendzin Gjaco, Sári László, Medi Tálhoz, egyik legjobb, reményről szóló, másik világ, nagy tettek, egyik legismertebb, körmök megszépítésére, fejbőrét legalább, szelelem hordozója, puszta látásától, cseresznyefa szerelemfokozó, szexuális gátlásokat, második esély, családot különféle, déli Mária-imádság, hívek imáját, emberek segítségét, irgalmasságoddal, könyörgéseinkben, elhatározásaink, rendezvényeken, legvalószínűbb, cselekedeteink, gyógynövényhez, szükségeinkben, szerelemfokozó, gondolatainkba, megszépítésére, maradéktalanul, választhatjuk, próbálkozzunk, hajgyökereket, ellentmondani, bálványimádás, fordulhatunk, meggyőzésben, katonaidejét, biztathatjuk, elkötelezett, hajápoláshoz, legismertebb, olívaolajjal, fészkelődnek, elrontottunk, cseresznyefa, növekedését, járulhatunk, megnyugtató, tanácsokért, hadseregben, gyógynövény, kielégíteni, tapasztalat, virágzáskor, megszünteti, beszélőknek, parancsolod, bevásárolni, kisugárzása, masszírozza, elementáris,
© 2013 TVN.HU Kft.