Belépés
Quinoa gyógyhatásai
... kerüljék.

Ha hajlamos vagy a vesekőre, akkor csak mértékkel szabad fogyasztanod a quinoát, mivel oxalátot tartalmaz.

Quinoa a nagyobb kínálattal rendelkező, forgalmasabb bio- és reformboltokban kapható, de már kisebb bevásárló központokban is találkozhatunk vele.
Forrás : https://egeszsegter.hu/cikk/999/kalo riaszegeny-lugosito-es-glutenmentes- csod...
2020-12-12 19:17:00
Koronavírus - BKK: marad a sűrű közlekedési rend a belvárost elérő fő vonalakon, máshol hétfőtől a nyári menete
... sűrűbben, a megszokott menetrend szerint közlekedik az M2-es, az M3-as és az M4-es metró és a metrópótló járatok, az 1-es és a 4-6-os villamos, valamint a budai fonódó villamoshálózat forgalmasabb járatai. Továbbra is 1-2 percenként indulnak a Thököly úti tengelyen közlekedő autóbuszjáratok és a pesti nagy lakótelepeket kiszolgáló nagy forgalmú autóbuszjáratok.
A többi vonalo...
2020-06-26 19:02:15
Koronavírus - Olaszországban újraindult az utasforgalom a belső és külső határok megnyitásával
...
A forgalmasabb autósztrádákon a kora hajnali óráktól kezdve nőtt a forgalom, és volt, ahol sorok is kialakultak, ami az ország március 11-i lezárása óta most először történt meg. Kisgyerekes családok szálltak fel a vonatokra a milánói központi pályaudvaron, az óvodák, iskolák még nem nyitottak újra, így az utazási korlátozás feloldásával a családok ismét felkereshetik a távol...
2020-06-03 13:42:25
Plakátkampánnyal bővül a Vedd a hazait! Védd a hazait! mozgalom
...
Benedek Eszter közölte, a plakátkampányban a főváros forgalmasabb megállóiban maszkkal fedett plakátokon buzdítanak arra, hogy "Vedd a hazait! Védd a hazait!". Az egyes márkák üzenetei a szájmaszkot formázó borítás alatt olvashatóak, ezeket azonban csak a kampány későbbi részében fedik fel.
Benedek Eszter felidézte, a "Vedd a hazait!, Védd a hazait!" mozgalmat a Magyar ...
2020-05-19 13:42:20
Koronavírus - Országszerte zajlik az idősotthonok fertőtlenítése
... vezetője. Kása Brigitta tájékoztatása szerint nincs igazoltan koronavírussal fertőzött egyik idősotthonban sem.
A Nógrád megyei Pásztón hetente legalább kétszer fertőtlenítik a forgalmasabb közterületeket, parkokat - tudatta Farkas Attila polgármester. Fertőtlenítést végeznek a gondozási központban is az idősek védelme érdekében.
A szegedi önkormányzat a település kínai ...
2020-04-22 15:47:45
Koronavírus - Ellenőrzik az idősotthonokat és fertőtlenítenek a vidéki településeken is
... elkülönített számlaszámon támogatási alapot hoztak létre. Jászárokszálláson rendkívüli települési támogatás igénybevételére nyílik lehetőség.
Jászberényben napokkal ezelőtt megkezdték a forgalmasabb közterületek fertőtlenítését, permetezőgépekkel szórják ki a tisztító-, fertőtlenítő koncentrátumot.
Tiszafüreden másodszor végeztek közterületi fertőtlenítést, pénteken. It...
2020-04-20 18:11:55
Koronavírus - Törökországban ismét rekordmértékben nőtt az újonnan igazolt fertőzöttek száma
... utazásokat pedig hatósági engedélyhez kötötték. Az ...
2020-04-12 12:21:21
Koronavírus - Spanyolországban tovább mérséklődik a járvány miatti halálozás mértéke
... keddtől visszatérő dolgozóknak a tömegközlekedésben ajánlott a szájmaszk viselése, de ez kevés patikában kapható. A tervek szerint ezért a polgári védelem osztogat majd ilyen maszkokat a forgalmasabb metró- és vasútállomásokon.
A dolgozóknak a munkahelyeken továbbra is figyelniük kell a járványügyi higiénés szabályok betartására, a munkáltatóknak pedig biztosítani kell, hogy ...
2020-04-11 13:22:26
Koronavírus - Törökországban úja rekordmértékben nőtt az újonnan igazolt fertőzöttek száma
... tartanak az iskolák, a színházak, a mozik, a bárok, a kávézók, az éttermek, illetve megtiltottáka tömeges imádkozásokat is a mecsetekben. Az élelmiszerboltokban ugyanakkor, ahogy minden forgalmasabb nyilvános helyen, kötelező a védőmaszk használata.
A kis-ázsiai országban már korábban leállították a nemzetközi és a belföldi repülőjáratokat, valamint a távolsági vasúti közleke...
2020-04-10 21:02:53
Koronavírus - Törökországban ismét 4000-nél többel nőtt az igazolt fertőzöttek száma
... kijárási korlátozás vonatkozik a 65 évnél idősebbekre és a krónikus betegekre, illetve azokra a 20 éven aluliakra is, akik nem dolgoznak. Szombattól kötelező a védőmaszk használata minden forgalmasabb nyilvános helyen, beleértve az élelmiszerboltokat is.
A kis-ázsiai országban már korábban leállították a nemzetközi és a belföldi repülőjáratokat, valamint a távolsági vasúti kö...
2020-04-09 20:23:24
1 2 3 ..10 11 .16 17 .20 21 22 
Címkék: Benedek Eszter, Kása Brigitta, Farkas Attila, sűrű közlekedési, belvárost elérő, nyári menete, idősotthonok fertőtlenítése, vidéki településeken, újonnan igazolt, járvány miatti, igazolt fertőzöttek, nagyobb kínálattal, megszokott menetrend, metrópótló járatok, 4-6-os villamos, budai fonódó, pesti nagy, többi vonalo, forgalmasabb autósztrádákon, kora hajnali, ország március, milánói központi, utazási korlátozás, családok ismét, főváros forgalmasabb, egyes márkák, szájmaszkot formázó, kampány későbbi, forgalmasabb közterületeket, gondozási központban, idősek védelme, szegedi önkormányzat, település kínai, forgalmasabb közterületek, szájmaszk viselése, tervek szerint, polgári védelem, forgalmasabb metró-, munkahelyeken továbbra, járványügyi higiénés, munkáltatóknak pedig, védőmaszk használata, kis-ázsiai országban, belföldi repülőjáratokat, távolsági vasúti, krónikus betegekre, spanyolországban, plakátkampányban, vasútállomásokon, plakátkampánnyal, repülőjáratokat, fertőtlenítenek, rekordmértékben,
© 2013 TVN.HU Kft.