Belépés
Hólabda
... habosra...
2018-11-21 18:41:18
7 sütés nélküli fenséges édesség! A hét minden napjára 1!
... diót, 3 dkg reszelt csokoládét, 12 dkg barack- vagy málnaízt és 6 dkg darabosra tört diót összegyúrunk egy tojásfehérjével. Kolbászt formálunk belőle, kókuszreszelékbe, vagy darált dióba forgatjuk. szorosan betekerjük zsírpapírba, és langyos helyen száradni hagyjuk. Hetekig eláll.

Fügegolyók


Fél kg szárított fügét megdarálunk, majd 20 dkg porcukorral, 1...
2018-11-09 17:37:14
Mascarponés áfonyatorta
... megvárjuk, míg kihűl.

Amíg sül, elkészítjük a krémet: a marscarponét frissen reszelt citromhéjjal és a lekvárral simára keverjük. A hideg tejszín t habbá verjük, majd a krémbe forgatjuk.

Összeállítjuk a tortát: a kihűlt piskótát 3 részre vágjuk. Az alsó és a középső lapot megkenjük először áfonyalekvárral, majd a krémmel, és szórunk rá friss áfonyát. ...
2018-11-04 16:31:03
15 db sütés nélküli desszert...
... letelt az idő a sütőt előmelegítjük 180 fokra, tepsikbe sütőpapírt teszünk.

A tésztából tetszőleges méretű golyókat készítünk. Felkeverjük egy villával a tojásfehérjét, ebbe megforgatjuk a tészta golyókat majd a darabolt mogyoróba is meghempergetjük. Tepsire tesszük és a közepükbe lyukat készítünk az ujjunkkal. Az előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt megsütjük....
2018-11-03 15:36:13
Vaníliás - csokis-diós szelet
... tej
12 dkg kristálycukor
2 csg. vaníliás cukor
25 dkg vaj
A tetejére:
5 dkg tortadara
Elkészítése:
A tésztához a lisztet a sütőporral és a cukorral összeforgatjuk,a szoba meleg vajjal elmorzsoljuk,majd a tojássárgájával összedolgozzuk.
Ragacsos massza lesz belőle,amit sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodunk.
A baracklekvárral megkenjük.|...
2018-11-03 15:06:56
Őszibarackos sütemény
... keverjük,majd hozzáadagoljuk a többi tejet és felfőzzük,majd kihűtjük.
A kihűlt sűrű masszához keverjük a tejfölt,a narancs reszelt héját és levét.
Mindezeket simára keverjük, bele forgatjuk a kemény tojásfehérje habot és az őszibarackot.

A tésztát két részre osztjuk.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral és a fele tésztát ,amit tepsi méretűre sodortunk ,bele ...
2018-11-03 15:05:14
Fűszeres rántott csirkecombok extra ropogós panírban
... borsot elkeverjük a liszttel, két tányérba osztjuk, és a harmadikba beleöntjük a kefirt.
A csirkecombokat először a fűszeres lisztbe, aztán kefirbe, majd megint a lisztbe forgatjuk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és időnként megforgatva kb. 5-10 perc alatt elősütjük, majd sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk a combokat, és 180 fokra előmelegítet...
2018-10-24 20:49:11
Ropogós csirkefalatok sült birsalmával és burgonyapürével
... kihabosítjuk. Apróra vágott snidlinget keverünk bele, lefedjük és tálalásig melegen tartjuk.
A csirkedarabkákat először lisztbe, majd a masszába, legvégül pedig corn flakes-be forgatjuk. Bő olajban aranybarnára sütjük, majd ha kész, papírtörlővel leitatjuk róluk az olajat.
Egy tányérra pürét halmozunk, majd szépen elsimítjuk. Erre rakjuk a csirkefalatkáka...
2018-10-22 14:29:29
Novembertől forog Bergendy Péter horrorfilmje, a Post Mortem
... Gabriella látható majd.
A forgatást 41 naposra tervezik, a felvételek november végén kezdődnek, és várhatóan február végén fejeződnek be. "A film döntő többségét a szentendrei skanzenben forgatjuk le, de lesz még több külső helyszín Budapest vonzáskörzetében, és stúdióban is dolgozunk majd. A víz alatti jelenetekhez külön nekünk építenek egy medencét a Soroksári úti filmstúdi...
2018-10-22 12:12:02
H.Kohut Katalin: Fokhagymás sertéskaraj
... felöntjük kevés vízzel és belehelyezzük a karajszeleteket. Sózzuk, borsozzuk, lefedjük. Kb. másfél óra kell a puhuláshoz, időnként felemeljük a fedőt, ha lefőtt a víz, pótoljuk, közben meg is forgatjuk a hússzeleteket. Ha megpuhultak, lefőzzük a vizet és kikapcsoljuk alatta a tüzet.

Illik hozzá pirított burgonya uborkasalátával, vagy burgonyapüré vöröskáposztával....
2018-09-27 14:58:26
1 2 3 ................202 203 .........304 305 ........404 405 406 
Címkék: Bergendy Péter, Post Mortem, Kohut Katalin, marscarponét frissen, lekvárral simára, hideg tejszín, krémbe forgatjuk, kihűlt piskótát, középső lapot, sütőt előmelegítjük, tésztából tetszőleges, tészta golyókat, darabolt mogyoróba, közepükbe lyukat, előmelegített sütőben, cukorral összeforgatjuk, szoba meleg, tojássárgájával összedolgozzuk, baracklekvárral megkenjük, többi tejet, kihűlt sűrű, narancs reszelt, kemény tojásfehérje, tepsit kibéleljük, fele tésztát, harmadikba beleöntjük, csirkecombokat először, fűszeres lisztbe, lisztbe forgatjuk, serpenyőben olajat, csirkedarabkákat először, tányérra pürét, felvételek november, film döntő, szentendrei skanzenben, csirkedarabkákat, vöröskáposztával, vonzáskörzetében, kókuszreszelékbe, tojássárgájával, csirkefalatkáka, baracklekvárral, burgonyapürével, uborkasalátával, meghempergetjük, áfonyalekvárral, tojásfehérjével, karajszeleteket, összeforgatjuk, hozzáadagoljuk, összedolgozzuk, csirkecombokat, hússzeleteket, előmelegített, tojásfehérjét, papírtörlővel,
© 2013 TVN.HU Kft.