Belépés
B betűs receptek
... fiatal a fácán (a combokból és az aprólékból levest, vagdaltat készíthetünk). A melleket megmossuk, kicsontozzuk, kissé kiverjük, szalonnával megtűzdeljük, fél órára besózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és kevés olajon mindkét oldalán elősütjük. A sütőolajban világosra megpirítjuk-pároljuk a finomra vágott hagymát, meghintjük a paprikával, hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott ...
2011-01-10 13:15:52
Diós-citromkrémes pite
... kefirt, az olajat és a reszelt almát pedig elkeverjük egy tálban, majd a habhoz adjuk. A darált diót, a vaníliás cukrot, a lisztet, a sütőport, a sót összekeverjük, és ezt is a habba forgatjuk. Kivajazunk egy 20-25 cm átmérőjű piteformát, lisztezzük, majd beletöltjük a masszát. 170-180 fokra előmelegített sütőben először 15 percig sütjük, majd onnét számítva, hogy szépen megemelke...
2011-01-09 16:59:26
Zengővári hústekercs
... szerint

A felszeletelt sertéscombot kiveregetjük, sózzuk
borsozz...
2011-01-08 21:15:16
Békaszáj süti
... k...
2011-01-08 14:07:33
Sacher torta
... megolvasztott étcsokoládét és alaposan elkeverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját és tovább keverjük. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük és kanállal a masszába forgatjuk. Végül bele-szitálják a lisztet. A tésztát kivajazott, zsemlemorzsával behintett 22 cm átmérőjű tortaformába simítjuk és 170 fokos sütőben . 1 órát sütjük. Kihűlve rácsra borítjuk és m...
2011-01-07 20:26:39
Csicseriborsó fasírt
... lereszelt hagymával, zúzott fokhagymával. Sóval, borssal, pirospaprikával, felaprított petrezselyemmel ízesítjük. A...
2011-01-07 20:18:07
almás töltött fánk
... kovász!

2. Elkészítjük a tölteléket: az almákat meghámozzuk, eltávolítjuk a magházukat, és kisebb kockákra vágjuk. Azonnal citromlébe forgatjuk és lecsepegtetjük. A diót durvára vágjuk és elkeverjük a fahéjjal.
3. A megkelt tésztát lisztezett deszkán átgyúrjuk, 2 cipóra osztjuk. Az egyik cipó legyen eg...
2011-01-07 12:11:48
túrófánk
... í...
2011-01-07 12:06:21
Hájas sütemény
... tepsibe a süteményeket, hogy a vágott felük egy irányba álljon, majd előmelegített, forró sütőben (200 fokon) megsütjük.
Hetedik felvonás: A megsült kráflikat még forrón porcukorba forgatjuk. Állítólag sokáig elállnak... Ez a mostani alkalommal nem derült ki, ugyanis hamar elillant az összes sütemény. Úgy tervezzük, hogy legközelebb kb. 10 év múlva vágunk bele ismét.
...
2011-01-07 10:33:59
Túrós pite
... cukorral, a tojások sárgájával, a pudingporral, a mazsolával és a citromhéjjal. A megmaradt három tojás fehérjét (egy a tésztából maradt meg) kemény habbá verjük, és óvatosan a túrós krémbe forgatjuk. A tésztát megfelezzük, egyik felét kinyújtjuk, tepsibe fektetjük, rákenjük a túrós tölteléket, majd a másik kinyújtott tésztalappal befedjük. Villával megböködjük, felvert tojással m...
2011-01-06 19:29:39
1 2 3 ................203 204 205 ........306 307 ........407 408 409 
Címkék: aprólékból levest, melleket megmossuk, sütőolajban világosra, finomra vágott, reszelt almát, habhoz adjuk, darált diót, vaníliás cukrot, habba forgatjuk, felszeletelt sertéscombot, tojások sárgáját, maradék cukorral, masszába forgatjuk, tésztát kivajazott, almákat meghámozzuk, diót durvára, megkelt tésztát, egyik cipó, vágott felük, irányba álljon, megsült kráflikat, mostani alkalommal, összes sütemény, tojások sárgájával, megmaradt három, túrós krémbe, tésztát megfelezzük, túrós tölteléket, másik kinyújtott, petrezselyemmel, zsemlemorzsával, pirospaprikával, lecsepegtetjük, megolvasztott, tojásfehérjét, előmelegített, csicseriborsó, összekeverjük, megtisztított, eltávolítjuk, citromkrémes, tésztalappal, pudingporral, fokhagymával, tortaformába, megtűzdeljük, kicsontozzuk, készíthetünk, citromhéjjal, süteményeket, sertéscombot, felszeletelt, étcsokoládét, kiveregetjük, sütőolajban, legközelebb, elkészítjük, beletöltjük, szalonnával, megböködjük, megpirítjuk, felaprított, megfelezzük, meghámozzuk, lisztezzük, kivajazunk,
© 2013 TVN.HU Kft.