Belépés
Porcukros mandulás sütemény
... mandulát, a reszelt citromhéjat, a fahéjat és a vaníliás cukrot, majd az egészet jól összekeverjük.
2. A tojásfehérjét nagyon kemény habbá verjük, és óvatosan a mandulás masszába forgatjuk. Egy nyitható tortaformát (átmérő: 26 cm) kikenünk vajjal, megszórjuk liszttel. Beletöltjük a tésztát, és a tortát kb. 50 perc alatt készre sütjük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral, s í...
2007-03-18 01:04:06
Juhtúrós sztrapacska
... galuskákat szaggatunk a forrásban lévő sós vízbe. Amint feljönnek a tetejére, kiszedjük és ...
2007-03-16 00:36:11
rántott ponty csíki mártással
... kockákra vágjuk. Kevés citromlével elkevert vízbe tesszük. Az almát meghámozzuk, húsát a céklával együtt apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: A halat lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró, de nem túlhevített olajban aranysárgára sütjük. Csiki mártással kínáljuk.

Elkészítjük a Csiki mártást: A gombát a citromos vízben megpároljuk, leszűrjük, hagyjuk kihű...
2007-03-10 06:46:27
Sajttal töltött burgonyakroket
... kihűlni. A masszából kroketteket formázunk, s mindegyik közepéb...
2007-03-06 00:42:27
Sajtkrémes Padlizsán rántva
... a pirospaprikát, és a tört fokhagymát jól összekeverjük. Ezt követően elővesszük a félbe vágott padlizsánokat, megkenjük a töltelékkel, és össze...
2007-03-04 16:57:40
túrógombóc
... hozzávalókat (túró, tojás, búzadara, vaníliás cukor) összekeverjük, 1 órára hűtő...
2007-02-26 05:47:11
mediterrán saláta
... Utána cikkekre vágjuk, és salátástálban a párolt paprikával összekeverjük. A padlizsánszeleteket leitatjuk, grillben va...
2007-02-26 01:14:12
Kekszszalámi
... gyúrható legyen. Végül kiterítünk egy nagy folpack darabot, és a masszát hosszában ráhal...
2007-02-24 11:44:15
A csicsóka
... dobjuk, majd onnan kivéve szeletekre vágjuk és 20 percig főzzük. A vízből kiszedve lecsepegtetjük. Vajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát és ebbe tesszük a csicsókát. Könnyű bámulásig forgatjuk benne, sóval, borssal meghintjük és zöldpetrezselyemmel díszítve tálaljuk.


Csicsóka pogácsa

Hozzávalók: 20 dkg áttört, főtt csicsóka, 30 dkg liszt, 10 dkg m...
2007-02-23 07:52:46
Mediterrán étrend cukorbeteg..
... olajat vékony sugárban a citromléhez keverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott metélőhagymát, a citromfüvet, a mustárt, kevés sót és kb. 1 dl vizet. Közvetlenül a tálalás előtt ebben forgatjuk meg az alaposan leszárított és kisebb darabokra tépett fejessaláta-leveleket.

Energia: 243 kJ/58 kcal
Szénhidrát: 2,2 g


Olaszos fejes saláta
Hozzáva...
2007-02-19 10:47:53
1 2 3 ................204 205 ........306 307 ........404 405 406 407 408 409 
Címkék: Sajtkrémes Padlizsán, reszelt citromhéjat, vaníliás cukrot, tojásfehérjét nagyon, mandulás masszába, nyitható tortaformát, forrásban lévő, almát meghámozzuk, céklával együtt, halat lisztbe, citromos vízben, masszából kroketteket, tört fokhagymát, félbe vágott, párolt paprikával, nagy folpack, masszát hosszában, vízből kiszedve, apróra vágott, citromléhez keverjük, tálalás előtt, alaposan leszárított, zsemlemorzsába, lecsepegtetjük, burgonyakroket, összekeverjük, pirospaprikát, tojásfehérjét, padlizsánokat, salátástálban, metélőhagymát, kekszszalámi, aranysárgára, hozzávalókat, kroketteket, tortaformát, sztrapacska, citromhéjat, megpirítjuk, beletöltjük, közvetlenül, citromfüvet, citromlével, leszárított, porcukorral, fejessaláta, meghámozzuk, citromléhez, megpároljuk, töltelékkel, elkészítjük, túlhevített, fokhagymát, szaggatunk, elkészítés, sajtkrémes, megszórjuk, elővesszük, mediterrán, hozzávalók, túrógombóc, cukorbeteg, szénhidrát, hozzáadjuk, meghintjük, galuskákat, szeletekre, paprikával, kiterítünk, kiszedjük, mártással,
© 2013 TVN.HU Kft.