Belépés
Múlt és jelen . . .
... kéne , az sincs alapon .
Ha netán szórólapokon olvassuk , hogy itt , és
ott olcsóbban megkaphatunk valamit , máris
nyakunkba vesszük az utat és rohanunk ,
hogy mentsük a forintjainkat , még az sem
zavar bennünket , ha szinte rajta taposunk
a másik embertársunk lábán . Olyanokká
válunk , mint a pásztor nélküli nyáj , mondani
szokták volt , m...
2023-12-07 21:21:34
Szépságápolás a konyhánkból
... mindig van otthon olyan arcmaszk, amely kissé halványítja az arcunkon az egész hetes fáradtságot, és néha jólesik egy olyan szemmaszkot feltenni a szemünk alá, amely nem kerül több ezer forintba. Mutatunk is néhány olyan alapanyagot, amely otthon is fellelhető és amelyből remek szépségápolási termék készülhet.

A kurkuma áldásos hatásait mindenki ismeri, így sok háztartá...
2023-11-27 21:08:28
Kati néni, a fertályos asszony
... helyére, s egy urnát állítottak mellé, amelyben kikérték a székesfehérváriak véleményét: ez egyöntetűen azt tükrözte, hogy a szobor a jelenlegi helyén maradjon. A szobor kiállítása 3,3 millió forintba került, amit helyi vállalkozók, önkormányzati képviselők és magánszemélyek gyűjtöttek össze.

Székesfehérvárott minden november 25.-én Kati néni szobránál szokták megünnepe...
2023-11-26 20:20:03
Hétvégi humor
... főnyeremény van hátra. A műsorvezető (a felülmúlhatatlan Vágó István) felteszi az utolsó kérdést:
- Tehát hölgyem, a mindent eldöntő utolsó kérdésre kell válaszolnia, és Öné a 40 millió forint. Nos, lássuk az utolsó kérdést: melyik az a madár, amelyik nem rak magának fészket?
A) A gólya
B) A fecske
C) A kakukk
D) A rigó
A szőke nő gondolkodik, majd me...
2023-11-05 14:15:10
Azahriah-val megszületett az első igazi magyar szupersztár
... saját érdemein túl leginkább a mai generációk sikere is. Elsősorban a Z generáció, de az összes többi korosztályé is. Aki nem csak hallgatja a kedvencét, hanem akar és tud is 20-30 ezer forintot áldozni arra, hogy élőben lássa az adott előadót. Valószínűleg az első Puskást ők töltötték meg, és már ezzel is könnyűzenei történelmet írtak közösen Azahriah-val."

...
2023-11-02 22:30:21
Üzenem
... többszöri étkezés, mosolygós megfizetett és megbecsült nyugodt ápolók, gondozók és orvosok között. Szép tiszta szobák vannak,nem törött normális bútorokkal. Ez a luxus. Ami havi 150 ezer forint. Gyógyszerestül, vitaminostul mindenestül...
Hány magyar nyugdíjas engedheti meg ezt magának? Ez több mint kétszerese a minimál bérnek, és sokszorosa a politikusok által hőn emleg...
2023-11-02 05:39:17
No csak mit találtam!
Hiszed, vagy sem, de igaz! Lehet utána járni.

Gyurcsány-kormány
- vezette be a babakötvényt
- emelte a családi pótlékot
- épített több száz kilométer autópályát, több hidat
- felújított több száz óvodát és iskolát
- épített 6 új egyetemi központot
- létrehozta az első magyarországi szélerőműveket
...
2023-10-30 18:15:24
Azahriah kétszer megtölti a Puskás arénát
... jegyértékesítés első napján az összes belépő elkelt, így a szervezők egy második Puskás Aréna-fellépést is bejelentettek.

Azahriah koncertjére a jegyek ára 10 ezertől 70 ezer forintig terjed. Becslések szerint a sztár akár 300 millió forintot is kaszálhat az Aréna-koncertekkel.

Azahriah második Puskás Aréna-stadionkoncertje 2024. május 26-án lesz, egy nappal ...
2023-10-13 22:15:44
idősek világnapja
... órákon át - tán még egész éjszaka is! -, vagy úszná át a Dunát, a Tiszát, vagy futnánk zsákban, vagy ennénk a felakasztott lekváros fánkot keresvén a fogunkkal és a nyelvünkkel a forintot elgémberedett nyakkal, és lehet, hogy lisztet is fújnánk egy-egy tábla csokiért, illetve az áhított győzelemért. Legszívesebben ugrálnánk, és bármilyen csacskaságot megcsinálnánk. És ...
2023-10-01 17:15:54
„A tölgyek alatt vágynám lenyugodni” – Ara
... MTA-nak, hogy hajlandó-e a közköltségből fedezendő díszsír ügyét vállalni, beleértve a befolyó összegek kezelését. November 25-én a főváros törvényhatósági bizottsága már meg is szavazott 1000 forintot erre a célra. Két nappal később az Akadémia közölte a fővárosi tanáccsal, hogy a síremléket Arany János családja szeretné felállítani, ezért az MTA nem is indított gyűjtést.
...
2023-09-19 19:30:37
1 2 3 ......6232 ...9348 ...12463 12464 
Címkék: Vágó István, Puskás Aréna-fellépést, Puskás Aréna-stadionkoncertje, Arany János, fertályos asszony, első igazi, tölgyek alatt, sincs alapon, másik embertársunk, pásztor nélküli, egész hetes, olyan szemmaszkot, kurkuma áldásos, urnát állítottak, székesfehérváriak véleményét, jelenlegi helyén, szobor kiállítása, felülmúlhatatlan Vágó, utolsó kérdést, mindent eldöntő, összes többi, adott előadót, első Puskást, minimál bérnek, politikusok által, családi pótlékot, első magyarországi, összes belépő, második Puskás, sztár akár, felakasztott lekváros, forintot elgémberedett, áhított győzelemért, közköltségből fedezendő, befolyó összegek, főváros törvényhatósági, fővárosi tanáccsal, síremléket Arany, felülmúlhatatlan, stadionkoncertje, jegyértékesítés, törvényhatósági, szépségápolási, szélerőműveket, magánszemélyek, gyógyszerestül, legszívesebben, önkormányzati, szépságápolás, bejelentettek, elgémberedett, közköltségből, magyarországi, megcsinálnánk, forintjainkat, vitaminostul, megszületett, felakasztott,
© 2013 TVN.HU Kft.