Belépés
Krónika 2. rész (napirend előtt: LMP, Fidesz)
... ülésnap témáját, azt, hogy meg kell oldani a lakhatási válságot, meg kell akadályozni, hogy a választás után megkezdődjenek a kilakoltatások.
Azt mondta: pártja a jegybanknál a forintosításkor felhalmozott 260 milliárd forintot a károsultakra fordítja majd. Kijelentette: ezek az emberek vesznek majd elégtételt a választáson, és nem a miniszterelnök az ellenzéken.
Szóba...
2018-03-21 17:52:00
MNB: önkéntes szerződésmódosítással jelentős összeget spórolhatnak a volt árfolyamgátasok
... betöltéséig.
Minél hosszabb viszont a futamidő, az adósnak összességében annál nagyobb összeget kellene fizetnie kamatként - figyelmeztetett a jegybank.
Az MNB ezért már a forintosításkor felhívta a figyelmet arra, hogy az érintett adósok, ha megtehetik, a 60 hónapos periódus alatt kezdeményezzék pénzügyi intézményüknél szerződésük módosítását, és vállalják magasabb törl...
2016-08-10 11:22:00
1 
Címkék: volt árfolyamgátasok, lakhatási válságot, választás után, forintosításkor felhalmozott, károsultakra fordítja, emberek vesznek, adósnak összességében, forintosításkor felhívta, figyelmet arra, érintett adósok, forintosításkor, árfolyamgátasok, figyelmeztetett, megkezdődjenek, kilakoltatások, intézményüknél, kezdeményezzék, miniszterelnök, összességében, kijelentette, felhalmozott, károsultakra, spórolhatnak, módosítását, szerződésük, betöltéséig, akadályozni, jegybanknál, választáson, megtehetik, ellenzéken, elégtételt, figyelmet, kamatként, választás, lakhatási, vállalják, összeget, jelentős, hosszabb, önkéntes, magasabb, futamidő, fordítja, felhívta, pénzügyi, érintett, jegybank, napirend, periódus, fizetnie, milliárd, válságot, forintot, adósnak, viszont, krónika, nagyobb, témáját, hónapos, kellene, ülésnap, vesznek, emberek, pártja, mondta, fidesz, adósok, oldani, ezért, szóba,
© 2013 TVN.HU Kft.