Belépés
Önkormányzat 2019 - Karácsony: a főváros új vezetése partneri viszonyra törekszik a kormánnyal
... "társadalmi kárt". Fontosnak nevezte, hogy a politika ne küzdjön a hajléktalanok ellen, hanem próbálja megvédeni őket a fagyveszélytől. Rövid időn belül megemelnék az utcai hajléktalanellátás forrásait, középtávon pedig olyan új lakhatási lehetőségeket hoznának létre, amelyek a hajléktalanszállóknál méltóbb körülményeket biztosítanak - jelezte.
Kiemelte: Budapest klímastratég...
2019-10-16 18:35:03
Török offenzíva - Maas: a műveletek újabb humanitárius katasztrófával fenyegetnek
... Törökországba. Előremutatónak nevezte, hogy ezt Németország, Franciaország, Hollandia, Finnország és Svédország már bejelentette.
"Azt is tudjuk, ha Ankara nem kap fegyvereket Európából, más forrásai is vannak, hogy fegyvereket szerezzen katonai műveletihez" - figyelmeztetett.
A luxemburgi külügyminiszter a török offenzívát bűncselekménynek nevezte, továbbá arra hívta fe...
2019-10-14 10:51:32
Kásler: újabb pályázat nyílt meg háziorvosi praxisközösségeknek
... növelése, a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos megbetegedések rizikófaktorainak és a gyermekek egészségi állapotát befolyásoló tényezőknek a felmérése.
A program most nyíló forrásaiból egy-egy praxisközösségre 50-80 millió forint vissza nem térítendő támogatás jut.
A miniszter közölte, az új egészségkultúra meghonosításáért számos programot indítottak el, ennek e...
2019-10-11 13:21:23
Önkormányzat 2019 - Okosparkot adtak át Kaposváron
... polgármester az eseményen azt mondta: Kaposvár megérkezett a 21. századba, a város a fénykorát éli, lakosai a somogyi megyeszékhely néhai polgármesteréről elnevezett, a Modern városok program forrásait magába foglaló Németh István-program fejlesztéseinek is köszönhetően olyan várost építenek, amely európai mércével is megállja a helyét.
Kiemelte, Kaposváron az elmúlt hónapokb...
2019-10-08 16:22:08
Soltész: 1,6 milliárd forintra pályázhatnak a nemzetiségek
... keresztek állítását és felújítását.
Az államtitkár szólt arról: 2010-től 2020-ig ötszörösére emelkedik a nemzetiségek támogatása, ennek részeként nőttek a nemzetiségek pályázati forrásai is.
Ilyen mértékű támogatásnövekedésre korábban sem Magyarországon, sem a térségben nem volt példa - mondta.
Hozzátette: a kormány vallja, hogy Magyarország akkor tud hosszú távon...
2019-10-02 11:51:48
Megnyíltak a pályázatok a Nemzeti Együttműködési Alap forrásaira
...
Szalay-Bobrovniczky Vince elmondta: idén 5,9 milliárd forintra lehetett pályázni a kormány által létrehozott NEA keretein belül, 2020-ra pedig ez az összeg már 7,7 milliárd forint lesz.
A jelentős növekmény összefüggésben van azzal, hogy a személyi jövedelemadónak az az egy százaléka, amelyet civil szervezeteknek adhatnak, de nem rendelkeznek róla, a Nemzeti Együttműködé...
2019-10-01 15:01:30
Amerikai lap: Barr külföldi segítséget kért a CIA és az FBI 2016-os tevékenységének vizsgálatához
...
Az amerikai napilap nem jelölte meg értesüléseinek forrásait. Állításai szerint Barr magánbeszélgetések keretében kért meg külföldi hírszerzési tisztségviselőket arra, hogy segítsék minisztériumának vizsgálatait, amelyek révén a washingtoni kormányzat - mint a Post fogalmazott - "azt reméli, hiteltelenítheti a 2016-os amerikai választásokba történt orosz beavatkozást vizsgáló...
2019-10-01 07:04:00
Brexit - Brit pénzügyminiszter: a brit kormány garantálja a kieső EU-támogatásokat
... felkészülés a megállapodásos, rendezett Brexitet valószínűbbé, a megállapodás nélküli kilépést kezelhetőbbé teszi.
Sajid Javid szerint ma már az összes brit minisztériumnak megvannak a forrásai arra, hogy felkészüljön a megállapodás nélküli Brexitre.
A vezető brit üzleti szerveződések azonban nem ennyire derűlátók.
A Brit Iparszövetség vezérigazgatója, Carolyn Fairb...
2019-09-30 18:21:47
Rákellenes B17-vitamin az almában és a bogyósokban
... D-vitaminban, folsavban és mangánban. Ezen kívül rákellenes karotinoidokat, tanninokat, valamint kvercetint és szemvédő lutei...
2019-09-25 20:42:52
Brexit - Belső csatározásokkal kezdődik a Munkáspárt éves kongresszusa
... referendumon a választók szűk, 51,89 százalékos többsége arra voksolt, hogy az Egyesült Királyság lépjen ki az EU-ból.
A kérdésben a Munkáspárt tagsága is megosztott.
A The Guardian forrásai szerint a Labour-kongresszuson számos küldött - köztük a párt árnyékkormányának több magas rangú tagja - megpróbál szavazást kieszközölni arról, hogy a Munkáspárt Tom Watson álláspon...
2019-09-21 12:41:50
1 2 3 ...................117 118 ..........176 177 .........233 234 235 
Címkék: Nemzeti Együttműködési Alap, Rákellenes B17-vitamin, Németh István-program, Szalay-Bobrovniczky Vince, Nemzeti Együttműködé, Sajid Javid, Brit Iparszövetség, Carolyn Fairb, Egyesült Királyság, Munkáspárt Tom Watson, műveletek újabb, brit kormány, kieső EU-támogatásokat, hajléktalanok ellen, luxemburgi külügyminiszter, török offenzívát, daganatos megbetegedések, gyermekek egészségi, program most, miniszter közölte, somogyi megyeszékhely, elmúlt hónapokb, államtitkár szólt, nemzetiségek támogatása, nemzetiségek pályázati, kormány vallja, kormány által, jelentős növekmény, személyi jövedelemadónak, amerikai napilap, washingtoni kormányzat, 2016-os amerikai, megállapodás nélküli, összes brit, forrásai arra, vezető brit, választók szűk, párt árnyékkormányának, bűncselekménynek, polgármesteréről, praxisközösségre, meghonosításáért, hiteltelenítheti, pénzügyminiszter, minisztériumának, csatározásokkal, tevékenységének, minisztériumnak, jövedelemadónak, vezérigazgatója, figyelmeztetett, külügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.