Belépés
Százhatvanezernél is több látogatót vonzott idén a Kultúrházak éjjel-nappal
...
A részvételi adatokat Lőrinczy György, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) alelnöke ismertette pénteken a sorozatról rendezett budapesti sajtótájékoztatón.
Kiemelte: ezek a rendezvények felhívják a figyelmet a sokszínűségre és a kisebb közösségekre is, hiszen kiemelten fontos az a munka, amit ezeken a kistelepüléseken a közművelődési szakemberek végeznek, "minden nap értéke...
2019-03-01 13:42:01
World Press Photo - Máté Bence egy képe is jelölt a World Press Photo díjra természetfotó kategóriában
...
A 2019-es fotópályázat jelöltjeit szerdán tették közzé a verseny honlapján (www.worldpressphoto.org). A magyar természetfotós fényképén levágott lábú békák láthatók, amint a felszín felé törekednek, miután visszadobták őket a békapetékkel teli vízbe.
Az ismertetés szerint a fotó tavaly áprilisban készült az erdélyi Kovászna megyében és arra hívja fel a figyelmet, hogy t...
2019-02-20 17:11:39
Ma kezdődik a Kultúrházak éjjel-nappal sorozat
...
Idén a Mindennap értéket adunk jelmondathoz kapcsolódva rendezik meg a programokat, amelyek között a táncházak, népzenei és néptánctalálkozók, farsangi programok mellett Pál Ferenc atya, mentálhigiénés szakember az élet szeretetéről mesél az Angyalföldi Művelődési Házban, Szabó György bükki füvészmester ismeretterjesztő előadása Kisvárdán lesz hallható, Csányi Vilmos etológus...
2019-02-15 07:04:51
Rádiós frekvenciákról és a filmszemle támogatásáról döntött a médiatanács
...
A közlemény szerint a testület a Baja 88,7 MHz és a Solt 94,1 MHz helyi rádiós frekvenciák pályázatain a mindkét eljárásban egyedül pályázó Gong Rádió Kft.-t nyilvánította nyertesnek, a médiaszolgáltató kereskedelmi jelleggel, Gong Rádió néven tervezi majd műsorsugárzását.
A médiatanács a médiaszolgáltató kérelmére további öt évvel megújította a Székesfehérvár 94,5 MHz h...
2019-02-07 17:31:41
Bécs és Bukarest is csatlakozik idén a Kultúrházak éjjel-nappal sorozathoz
...
"Az idei év Mindennap értéket adunk jelmondatával arra az értékmegőrző és újszerű értékteremtő munkára kívánjuk felhívni elsősorban a figyelmet, amely az ország számos művelődési házában zajlik" - emelte ki Krucsainé Herter Anikó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kulturális ügyekért felelős helyettes államtitkára a programsorozatról rendezett csütörtöki sajtótájékoztató...
2019-02-07 13:51:49
Február 14-ig várja a pályázatokat a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozata
...
Az MTI-hez elküldött közlemény szerint összesen csaknem félmillió forinttal díjazzák azokat az alkotókat, akik kreatív ötleteikkel elnyerik a zsűri tetszését az idei Kultúrházak éjjel-nappal programsorozatra meghirdetett pályázatokon. A pályázók három kategóriában indulhatnak.
Spotpályázatra figyelemfelkeltő, az akció tartalmát és aktuális üzenetét erőteljesen megjelenít...
2019-01-21 15:51:58
Kormánybiztos: a vándortáborokban előtérbe helyezik a környezettudatos nevelést
...
Révész Máriuszt arról kérdezték, hogy idén január 28-ától jelentkezhetnek online az iskolák, egyesületek az erdei, a vízi és a bringás egyhetes nyári vándortáborokba.
A kormánybiztos felhívta a figyelmet: várhatóan sokkal gyorsabban betelnek meghirdetett időpontok, mint tavaly, mert nagyon pozitív visszajelzéseket kaptak a résztvevőktől.
Elmer Tamás, az Országos Erd...
2019-01-18 21:52:19
Irodalom, kiállítás az őszi könyvtári napok salgótarjáni programsorozatában
...
Molnár Éva igazgató a vasárnapig tartó programsorozat sajtótájékoztatóján hétfőn elmondta, hogy a rendezvények Salgótarjánban a Balassi Bálint Könyvtárban, a Beszterce-lakótelepi, a zagyvarónai és a Forgách-telepi fiókkönyvtárban zajlanak, de Nógrád megye több mint 90 könyvtára is csatlakozott az országos programhoz.
A Balassiban hétfőn kiállításmegnyitóval emlékeznek Iv...
2018-10-01 11:42:02
Képek
...
2018-06-24 22:59:01
Kihirdették a Ludovika Campus és az Orczy-park fotópályázat győzteseit
...
A kiírás célja az volt, hogy a megszülető fotók újszerű látásmóddal, kreatívan mutassák be a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új campusának épületeit, az Orczy-kertet és az egyetemi életet - hangzott el a legjobb 30 pályaművet bemutató kiállítás megnyitójával egybekötött díjátadón.
"Ezek a fotók a mindennapi életünket alapvetően meghatározó infrastruktúrát mutatják be egy e...
2018-06-21 15:24:33
1 2 3 .....21 22 ..31 32 ...41 42 43 
Címkék: World Press Photo, Máté Bence, Ludovika Campus, Lőrinczy György, Nemzeti Kulturális Alap, Angyalföldi Művelődési Házban, Szabó György, Csányi Vilmos, Gong Rádió Kft, Gong Rádió, Krucsainé Herter Anikó, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Révész Máriuszt, Elmer Tamás, Országos Erd, Molnár Éva, Balassi Bálint Könyvtárban, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, filmszemle támogatásáról, vándortáborokban előtérbe, környezettudatos nevelést, őszi könyvtári, részvételi adatokat, sorozatról rendezett, rendezvények felhívják, kisebb közösségekre, közművelődési szakemberek, 2019-es fotópályázat, verseny honlapján, magyar természetfotós, felszín felé, békapetékkel teli, ismertetés szerint, fotó tavaly, erdélyi Kovászna, élet szeretetéről, közlemény szerint, mindkét eljárásban, médiaszolgáltató kereskedelmi, médiaszolgáltató kérelmére, ország számos, programsorozatról rendezett, zsűri tetszését, idei Kultúrházak, pályázók három, akció tartalmát, bringás egyhetes, kormánybiztos felhívta, vasárnapig tartó,
© 2013 TVN.HU Kft.