Belépés
Roma holokauszt - Az áldozatokra emlékezett az Országos Roma Önkormányzat
... nemzetiségek jogainak védelmét ellátó bi...
2020-08-02 15:13:12
1946 Augusztus 01. Ft születése
... volt.2
A bankjegyek előállításakor nehézséget jelentett a speciális papír hiánya, mert a hatalmas mennyiségű inflációs papírpénz kibocsátásakor a papírkészletet is felhasználták. Ezért francia és finn importból szerezték be a megfelelő mennyiségű és minőségű alapanyagot.3
Az új pénz bevezetéséről korabeli filmhíradók is tájékoztatták a lakosságot: Forgalomba kerül az új ...
2020-08-01 21:02:24
EU-csúcs - Macron: kompromisszum körvonalazódik a költségvetési tárgyalások során
... mentőcsomag lehetséges keretét.
"Ez az előrelépés reményt ad arra, hogy akár már ma megállapodás szülessen, vagy legalábbis közel kerüljünk hozzá" - fogalmazott.
Azt hangoztatta, hogy a francia elnökkel májusban közösen benyújtott, a helyreállítási alap 500 milliárd eurós támogatási tételét meg kellene őrizni, az ugyanis "jelentős ösztönző lehetne a kivételes helyzetben"...
2020-07-20 15:52:07
Koronavírus - A brit miniszterelnök nem szeretne újabb országos zárlatot
...
Johnson a The Sunday Telegraph című vasárnapi konzervatív brit lapnak adott interjúban igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy ő is az újabb országos zárlatot kizáró francia álláspontot vallja-e.
Jean Castex francia miniszterelnök a minap kijelentette, hogy nem lehet szó újbóli teljes körű, az egész országra kiterjedő korlátozások elrendeléséről, tekintettel a járvány el...
2020-07-19 12:11:55
Koronavírus - Franciaországban már jövő héttől kötelező a maszkviselés a nyilvános zárt helyeken
... Arra a kérdésre, hogy elképzelhető-e a barcelonaihoz hasonló újabb járványügyi korlátozás, a kormányfő azt mondta: "sokkal inkább romlott" a helyzet Spanyolország északkeleti részén, mint Franciaországban, ahol azonban "vitathatatlan, hogy az emberek kevésbé tartják be az előírásokat".
"Azt viszont nem tudjuk, hogy mi lesz három hét múlva, ezért elővigyázatosságból még többe...
2020-07-17 23:13:39
Az új francia kormány elhalasztja Macron két nagy reformját
... lehető leggyorsabban meg kell találni az utakat a gazdasági növekedéshez" - fogalmazott a miniszterelnök, miután a becslések szerint az év végéig mintegy 900 ezer munkahely szűnhet meg a francia munkaerőpiacon.
A reformprogrammal megválasztott Macronnak az elmúlt három évben számos tiltakozási hullámmal kellett szembenéznie (sárgamellényesek, vasutasok, közszféra, egészségüg...
2020-07-17 19:23:24
Romániában az első fél évben 30 százalékkal esett vissza a forgalomba helyezett új járművek száma
... mérten, ugyanis az idén 10 161 új járművet helyeztek forgalomba a tavalyi hatodik hónapban jegyzett,14 082-höz képest.
A piacvezető Dacia eladásai 31,8 százalékkal csökkentek, hiszen a francia Renault tulajdonában levő gyártó által előállított autókból 31,8 százalékkal kevesebbet, 14 574-et helyeztek forgalomba az idei első fél évben.
Ugyanakkor a környezetkímélő elekt...
2020-07-16 13:33:01
A román állami Romgaz gázkitermelő is belépne a lakossági szolgáltatók piacára
... eddig az országos energiaár-szabályozó hatóság szabott meg a kormány döntései alapján. A miniszter már többször élesen bírálta a lakosságot ellátó két nagy szolgáltatót, a német E.ON-t és a francia Engie-t, amelyek a július utáni időszakra is ugyanolyan áron kínálták a gázt, mint az árszabályozás feloldása előtt.
A Romgaz részvényeinek 70 százalékát a román állam birtokolja....
2020-07-15 16:36:29
Koronavírus - Macron: a francia gazdaságösztönző csomag legalább 100 milliárd eurós lesz
... intézkedésekkel mindent megtesz a leépítések elkerülésére, mértékük csökkentésére.
"Meg vagyok arról győződve, hogy egy egész más országot építünk fel az elkövetkező tíz évben" - fogalmazott a francia köztársasági elnök.
A francia kormány adó- és járulékmentessé teszi a fiatalok foglalkoztatását a munkanélküliség várható növekedésének csökkentésére.
"A gazdaságélénk...
2020-07-14 18:23:01
Koronavírus - Franciaországban augusztus 1-től kötelező a maszkviselés a zárt helyeken
...
"Vannak arra utaló jelek, hogy a járvány mégiscsak egy kicsit újra megindult, ezért meg kell előznünk, és fel kell készülnünk" a második hullámra - mondta a köztársasági elnök a francia forradalom kitörésének évfordulóján tartott nemzeti ünnepen adott hagyományos élő televíziós interjúban. "Készen állunk (a második hullámra), elegendő készlet és utánpótlás is rendelkezésre ál...
2020-07-14 17:32:33
1 2 3 ...................462 463 .........694 695 ..........924 925 926 
Címkék: Országos Roma Önkormányzat, Sunday Telegraph, Jean Castex, áldozatokra emlékezett, költségvetési tárgyalások, brit miniszterelnök, nyilvános zárt, forgalomba helyezett, román állami, lakossági szolgáltatók, francia gazdaságösztönző, zárt helyeken, bankjegyek előállításakor, speciális papír, hatalmas mennyiségű, megfelelő mennyiségű, előrelépés reményt, francia elnökkel, helyreállítási alap, kivételes helyzetben, újabb országos, minap kijelentette, egész országra, barcelonaihoz hasonló, helyzet Spanyolország, emberek kevésbé, gazdasági növekedéshez, becslések szerint, francia munkaerőpiacon, reformprogrammal megválasztott, elmúlt három, tavalyi hatodik, piacvezető Dacia, francia Renault, idei első, környezetkímélő elekt, kormány döntései, lakosságot ellátó, francia Engie-t, július utáni, árszabályozás feloldása, román állam, leépítések elkerülésére, francia köztársasági, francia kormány, fiatalok foglalkoztatását, munkanélküliség várható, járvány mégiscsak, kicsit újra, második hullámra,
© 2013 TVN.HU Kft.