Belépés
Huszonkét majonéz közül háromnál talált hiányosságokat a Nébih
...
A Nébih csütörtöki közleménye szerint a határérték feletti tartósítószer miatt a felügyelők összesen 300 ezer forint bírságot szabnak ki, az enyhébb jelölési hibák miatt figyelmeztetik az élelmiszer-vállalkozókat, akiknek intézkedési tervet kell benyújtaniuk kijavításukra.
A flakonos mártásoknál egyebek mellett vizsgálták a nedvesség- és zsírtartalmat, az omega-3 zsírsav...
2018-11-08 12:42:27
Csütörtöktől vetítik a mozik Szilágyi Zsófia Egy nap című filmjét
...
"Kíváncsi voltam, hogyan működik ez a történet filmként a vásznon" - mondta el a rendező az MTI-nek arra a kérdésre válaszolva, hogy miért akart megfilmesíteni egy ilyen hétköznapinak tűnő történetet.
"Kifejtette, hogy sok időt töltött barátok, szomszédok, rokonok családjaival, az ő jó voltukból és történeteik segítségével betekintést nyerhetett hétköznapjaik dinamikájáb...
2018-11-08 12:42:14
Film készül Széchenyi Zsigmond életéről - BŐVÍTETT (új: vezető producer)
...
A gróf életét új szemszögből megvilágító film bemutatja az Afrika múltja és jelene közti drámai változásokat, felhívva a figyelmet a természetvédelem jelentőségére - közölte a film kommunikációjával megbízott ügynökség az MTI-vel.
Az alkotók munkáját a kezdetektől segíti a ma 93 éves özvegy, Széchenyi Zsigmondné Hertelendy Margit, a Magyar Természettudományi Múzeum és a...
2018-11-08 12:42:02
MNB: 2030-ig terjedő makropályát vázol fel a legfrissebb Növekedési jelentés
...
A program kiindulópontját a tanulmány úgy összegzi, hogy gazdaságtörténeti fordulatok eredményeként Magyarország fejlettsége az egyensúlyi helyzet megtartása mellett folyamatosan közeledett a nyugat-európai országok szintjéhez. 2010-et követően az ország sikeres stabilizációs perióduson jutott túl. A fiskális reformok és a monetáris politikai fordulat 2013-tól ismét felzárkóz...
2018-11-08 12:41:49
Koncertek, kiállítások, könyvbemutatók a nagyszebeni Ars Hungaricán
...
A nagyszebeni magyar kulturális fesztivál kilenc napig több mint harminc eseményre várja az érdeklődőket. 2019-ben az erdélyi város és térsége az Európa Gasztronómiai Régió címet fogja viselni és ennek jegyében a legfontosabb helyi fesztiválok kulináris kínálattal készülnek. Az Ars Hungarica magyar termelők nemzetközileg díjazott kézműves ínyencségeit vonultatja fel.
A h...
2018-11-08 12:33:24
Rétvári: a korábbi gyerekvállalást segítené a fiatalok életkezdési támogatása
...
Rétvári Bence azt mondta, kutatások szerint a magyarok család- és gyermekbarátok, családban szeretnének élni, ám a fiatalok általában eggyel több gyereket terveznek, mint amennyi megszületik. Ennek oka lehet az életkor vagy az anyagi helyzet, a kormány viszont szeretné lebontani az akadályokat - tette hozzá.
A gyerekvállalást segíti a családi adókedvezmény, a gyermekétke...
2018-11-08 12:22:08
A Magyar Érdemrend Középkeresztjét kapta Peter Kössler, az Audi AG igazgatósági tagja
...
Szijjártó Péter az átadásakor hangsúlyozta: Peter Kössler győri gyárigazgatói időszakában meghozott döntéseiből a magyar gazdaság és a magyar emberek is profitáltak.
Ezek az évek jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy az ágazat a magyar gazdaság zászlóshajója, Magyarország pedig a kontinentális autóipar egyik fellegvára lett.Az autóipari teljesítmény jelentős rész...
2018-11-08 12:21:57
Gerillaszobrot kapott az állam iránti megbízhatóságot törvénybe foglaló izraeli kulturális miniszter
...
Az Izraelben rendszeresen botrányt okozó, szabadszájú miniszter asszonyt fehér ruhában, egy hatalmas tükörrel szemben, egy kordonnal körülvéve helyezte el az izraeli nemzeti színház, a Habima előtti téren Itáj Zalait, aki két évvel ezelőtt Benjámin Netanjahu miniszterelnök piedesztálra állított, aranyborítású szobrát csempészte be Tel-Aviv egyik főterére.
Itáj Zalait cá...
2018-11-08 12:21:41
Babos Tímea célja az első húsz közé kerülés egyesben
...
Erről a sportoló új edzője, a horvát Nikola Horvat beszélt a játékos csütörtöki sajtótájékoztatóján, hozzátéve: nincs kétsége afelől, hogy Babos képes elérni a kitűzött célt.
"Természetesen a párost semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk, de tudjuk, hogy egyesben van lehetőség a javulásra, a legfontosabb feladatunk pedig az, hogy közösen megtaláljuk azt az utat,...
2018-11-08 12:21:28
Hűtőház épül Harsányban
...
Tájékoztatása szerint uniós pályázaton elnyert pénzből egy 265 négyzetméter hasznos alapterületű, két hűtőtérből álló létesítmény építése kezdődött meg, egy zöldség- és gyümölcs előkészítő üzem és a hozzá kapcsolódó hűtőház épül meg a község ipari-gazdasági területén, amelyet beruházások, vállalkozás létesítésére alakított ki önkormányzat.
A projekt lehetősséget biztosít...
2018-11-08 12:21:19
1 2 3 4 5 ...........23271 23272 ......34907 34908 ......46542 46543 46544 
Címkék: Szilágyi Zsófia Egy, Széchenyi Zsigmond, Magyar Érdemrend Középkeresztjét, Peter Kössler, Audi AG, Babos Tímea, Széchenyi Zsigmondné Hertelendy Margit, Magyar Természettudományi Múzeum, Európa Gasztronómiai Régió, Rétvári Bence, Szijjártó Péter, Itáj Zalait, Benjámin Netanjahu, Nikola Horvat, mozik Szilágyi, legfrissebb Növekedési, korábbi gyerekvállalást, fiatalok életkezdési, állam iránti, első húsz, határérték feletti, felügyelők összesen, enyhébb jelölési, flakonos mártásoknál, omega-3 zsírsav, történet filmként, kérdésre válaszolva, ilyen hétköznapinak, gróf életét, természetvédelem jelentőségére, film kommunikációjával, alkotók munkáját, kezdetektől segíti, program kiindulópontját, egyensúlyi helyzet, nyugat-európai országok, ország sikeres, fiskális reformok, monetáris politikai, nagyszebeni magyar, erdélyi város, legfontosabb helyi, magyarok család-, fiatalok általában, életkor vagy, anyagi helyzet, kormány viszont, gyerekvállalást segíti, családi adókedvezmény, átadásakor hangsúlyozta,
© 2013 TVN.HU Kft.