Belépés
Pele - egy futball legenda születése dokumentum film
...- A szegénységből kitörő fiú története sokak számára lehet inspiráló

- Wikipédia oldalon

- Életrajza

- Edson Arantes do Nascimento, azaz ahogy világszerte ismerik,...
2020-05-23 00:01:21
Rajzfilmhős lett Puskás Ferencből, a leghíresebb magyarból
... melynek első vetítése vasárnap este volt a az M2" csatornán - az alkotók animációs-sorozatuk első, bemutató, úgynevezett pilot epizódjának szánják - tájékoztatta Szöllősi György, a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete az MTI-t.
A sorozat-epizódok alapját a gyermek Puskás Öcsi életrajza, a vele kapcsolatos történetek, városi legendák képezik, valamint Kemény Kristóf író...
2020-04-01 09:11:11
Látványos mérkőzéssel avatták fel a Puskás Arénát


LÁTVÁNYOS MÉRKŐZÉSSEL AVATTÁK FEL...
2019-11-18 14:00:26
Stadionavató - Mészöly Kálmán: mi, magyarok a futballra születtünk
... reményének adott hangot, hogy addigra minden tekintetben összeáll a magyarok játéka.
"Ma is vannak Magyarországon tehetséges játékosok, de még többnek kellene lennie, mert mi, magyarok a futballra születtünk, akármit mondanak" - jelentette ki az 1964-ben Európa-bajnoki bronzérmes korábbi labdarúgó, aki szövetségi kapitányként 61 alkalommal vezette a magyar válogatottat.
...
2019-11-14 22:36:36
Ünnepi megemlékezés és fotókiállítás Kocsis Sándorról
...
A tárlat megnyitása előtt ünnepi megemlékezést tartottak a világbajnoki ezüstérmes, vb-gólkirály, olimpiai bajnok futballistáról, sportolói pályafutásáról.
Tarlós István miniszterelnöki megbízott beszédében azt mondta, ötéves kora óta a Ferencvárosnak szurkol, és ő még látta élőben játszani Kocsist, aki a kedvenc játékosa volt.
"Csodálatos, akrobatikus futballt ját...
2019-11-14 22:35:43
FIFA-gála - Zsóri szerint Messi vagy ő kaphatja a Puskás-díjat
... nagyszerű, hogy a legjobb magyar játékosról elnevezett díjért első magyarként ott tud lenni az ünnepi eseményen, ha pedig megnyerné, az lenne a hab a tortán.
Szöllősi György, a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete arról beszélt, hogy az elmúlt évek tapasztalata alapján talán már nem is remélt pillanat a mostani.
"Hiszen nemcsak arról van szó, hogy a legnagyobb mag...
2019-09-23 10:01:06
A Futball Éjszakája: az újságírók fölényesen nyerték a SZÚR-t
...
Ezúttal 40 helyszínen közel 400 program várta a labdarúgás kedvelőit. Többek között kilenc-kilenc NB I-es és NB II-es, valamint több mint egy tucat alacsonyabb osztályú csapat fogadta az érdeklődőket. Idén új helyszínként csatlakozott az átadás előtt álló Puskás Aréna, ahol teljes létszámmal zajlottak a stadiontúrák, és óriási volt az érdeklődés a látogatóközpont iránt is....
2019-09-07 11:41:26
Egy hónapig a Testnevelési Egyetemen látható az Aranycsapat-kiállítás
... emlékeznek az Aranycsapat játékosaira, sőt "nincs olyan szeglete a világnak, ahol ne ismernék legalább Puskás Ferenc nevét, még a gyerekek is".
A főpolgármester úgy fogalmazott, a futballisták nem egyszerűen sztárok, hanem egyéniségek, példaképek voltak, akik játékukkal iskolát teremtettek. A kiállításról úgy vélekedett, hogy hiteles és átélhető képet ad a játékosok személyes...
2019-09-02 16:01:53
Szigorú sportértéke nincs sok, ez inkább egy fesztivál
... Magyarország elnöke, David Cornstein amerikai nagykövet, Yoav Galant, Izrael bevándorlási és integrációügyi minisztere, Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke, Dárdai Pál magyar futball-legenda: rengetegen eljöttek a megnyitóra.
- Polgár Judit és Keleti Ágnes lobbantotta fel a Maccabi Európa Játékok lángját
Itt olvasható |...
2019-07-31 23:08:26
Május 23. lehet az Aranycsapat hivatalos emléknapja
... mondta, Puskás Ferenc és társai mindig a magyar nemzetet képviselték, motiváltak voltak, és ami - ahogy fogalmazott - a legfontosabb: "szerettek focizni."
"Az 1973 óta felnőtt magyar futballgenerációk tagjainak nincs ott a lelkében az az identitástudat, amely az Aranycsapatot is a világ legjobbjává tette, és amíg ez nem áll helyre, addig soha nem lesz olyan a magyar futball, ...
2018-11-22 14:19:34
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Puskás Ferencből, Puskás Arénát, Mészöly Kálmán, Kocsis Sándorról, Futball Éjszakája, Testnevelési Egyetemen, Edson Arantes, Szöllősi György, Puskás Öcsi, Kemény Kristóf, LÁTVÁNYOS MÉRKŐZÉSSEL AVATTÁK FEL, Tarlós István, Puskás Aréna, Puskás Ferenc, David Cornstein, Yoav Galant, Ronald Lauder, Zsidó Világkongresszus, Dárdai Pál, Polgár Judit, Keleti Ágnes, Maccabi Európa Játékok, futball legenda, leghíresebb magyarból, futballra születtünk, újságírók fölényesen, szegénységből kitörő, magyar futball, sorozat-epizódok alapját, gyermek Puskás, vele kapcsolatos, magyarok játéka, 1964-ben Európa-bajnoki, magyar válogatottat, tárlat megnyitása, világbajnoki ezüstérmes, kedvenc játékosa, legjobb magyar, ünnepi eseményen, elmúlt évek, labdarúgás kedvelőit, tucat alacsonyabb, átadás előtt, látogatóközpont iránt, játékosok személyes, magyar nemzetet, világ legjobbjává, világkongresszus, látogatóközpont, miniszterelnöki, futballistáról, pályafutásáról, integrációügyi, identitástudat, magyarországon, főpolgármester,
© 2013 TVN.HU Kft.