Belépés
Nemzetek Ligája - Rossi: mindig a győzelemre készülök
... és a kapitánynak is, hogy minél inkább átmenjen, amit kér a csapattól" - jegyezte meg. Újságírói kérdésre válaszolva a hiányzó Dzsudzsák Balázsról is beszélt: "Egy olyan képességű futballistára, mint Balázs, mindenképpen szükség van, ha csúcsformában van. Remélem, minél hamarabb sikerült csapatot találnia, hiszen a magyar futball még nem tart ott, hogy ne lenne szüksége rá."
...
2018-09-03 17:52:13
Magyar labdarúgó-válogatott - Leekens: hat-hét csapatkapitányra van szükség
... válogatottságtól már visszavonult Juhász Rolandot, aki véleménye szerint ugyan nem tartozott a legjobb játékosok közé, de erős személyiség, igazi vezér volt.
Hozzátette: egy csapatnyi ilyen futballistára lenne szüksége, emellett olyan labdarúgókat akar látni, akikben megvan a "gyilkos ösztön", amely elsősorban a labdaszerzéseknél fontos.
A szakember elmondta: nagyobb ha...
2017-11-27 19:43:52
Magyar-Costa Rica-i - Varga Roland sérülés miatt kikerült a keretből
... csütörtökön nem lépett pályára Luxemburgban, ahol a csapat 2-1-es vereséget szenvedett barátságos mérkőzésen.
Varga kiesésével Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány immár négy futballistára nem számíthat, ugyanis Fiola Attila, Guzmics Richárd és Elek Ákos már Luxembourgban sem volt hadra fogható.
A magyar válogatott kedden 20.15-től a Groupama Arénában találkozik ...
2017-11-10 17:22:56
69 éve született Vladimir Oravsky
... című színdarabja megnyerte az International Playwrights által kiírt drámaíró versenyt, a Malménnal együtt szerzett Zlata Ibrahimovic naplója (utalás a világhírű Zlatan Ibrahimović futballistára) című színjátéka, mely az azonos című regény alapján készült, a stockholmi Királyi Drámaszínház (Kungliga Dramatiska Teatern) pályázatának egyik nyertese. Oravsky tíz színdarabot rendezett,...
2016-01-22 18:40:51
A francia Bernard Casoni a bajnok Videoton új vezetőedzője
... belül összeáll.
Jelezte, hogy a középpályára és a támadósorba keresnek játékosokat, de a szabályok változása és a magyar játékosok előtérbe kerülése miatt egyre több olyan hazai futballistára lesz szükségük, aki megfelel a klub elvárásainak. Minden csapatrészbe magyar játékost kívánnak igazolni, amennyiben nem sikerül, akkor próbálkoznak külföldivel.
A csapat felkészülés...
2015-06-11 12:31:45
Magyar labdarúgó-válogatott - Poór Patrik a keretben
... nappal később pedig az oroszokkal csap össze barátságos mérkőzésen - utólag bekerült Poór Patrik, az MTK védője. A múlt pénteken nyilvánosságra hozott bő keretből ugyanakkor kilenc futballistára nem számít a szakvezető a következő két találkozón, melyekre a Groupama Arénában kerül sor.
Az MLSZ honlapjának tájékoztatása szerint a két találkozó előtti edzőtáborozás november 9-é...
2014-11-04 14:03:02
UEFA Év játékosa - Nem lesz címvédés, Ribéry nincs a legjobb tízben
... vb után a Liverpooltól a Barcelonához igazolt.
A legjobb tízre augusztus 14-ig szavazhatnak az UEFA tagországainak k...
2014-07-17 19:25:04
Eb-selejtezők - A román kapitány a finnektől jobban tart, mint a magyaroktól
... "tökéletes lenne", ha csapatának az év végéig 9 vagy 10 pontot sikerülne gyűjtenie. Megemlítette, hogy keretében megvan az a 12-14 játékos, akire építhet, de szükség lenne további 6-7 futballistára. Fontosnak tartotta, hogy a válogatott játékosok folyamatosan játékban legyenek klubjaiknál, és ne sérüljenek meg. A nézőknek azt üzente: nem esne nehezére, hogy akár meg is ígérje a to...
2014-07-04 16:34:39
Labdarúgó NB I - Nagyszabású ünnepséggel búcsúzik a Hidegkuti Stadion, Torghelle marad
... bejelentették, hogy Torghelle Sándor, az együttes 42-szeres válogatott támadója két évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbította lejáró szerződést. Az eseményen elhangzott, hogy a rutinos futballistára játékospályafutása végeztével is számítanak a klubnál. A 32 éves futballista januárban a Videotontól került a csapathoz, és nagy szerepe volt abba, hogy a gárda kiharcolt a bennmarad...
2014-05-27 11:12:27
Vb-2014 - A görögök is keretet hirdettek
...
A szakember - a nemzetközi szövetség honlapjának beszámolója szerint - 15 olyan futballistára számít, aki hazájában szerepel.
A görögök Kolumbia, Elefántcsontpart és Japán válogatottjával mérkőznek majd meg a június 12-én kezdődő vb csoportszakaszában.
A görög keret:
kapusok:
--------Alexandrosz Corvasz (Apollon), Mihalisz Szifakisz (Atromitosz), Oresztisz...
2014-05-14 15:54:14
1 2 
Címkék: Nemzetek Ligája, Magyar-Costa Rica-i, Varga Roland, Vladimir Oravsky, Bernard Casoni, Poór Patrik, UEFA Év, Labdarúgó NB, Hidegkuti Stadion, Dzsudzsák Balázsról, Juhász Rolandot, Szélesi Zoltán, Fiola Attila, Guzmics Richárd, Elek Ákos, Groupama Arénában, International Playwrights, Zlata Ibrahimovic, Zlatan Ibrahimović, Királyi Drámaszínház, Kungliga Dramatiska Teatern, Torghelle Sándor, Mihalisz Szifakisz, győzelemre készülök, francia Bernard, bajnok Videoton, legjobb tízben, román kapitány, finnektől jobban, hiányzó Dzsudzsák, olyan képességű, magyar futball, legjobb játékosok, csapatnyi ilyen, labdaszerzéseknél fontos, szakember elmondta, csapat 2-1-es, magyar válogatott, világhírű Zlatan, azonos című, stockholmi Királyi, támadósorba keresnek, szabályok változása, magyar játékosok, klub elvárásainak, csapat felkészülés, oroszokkal csap, múlt pénteken, legjobb tízre, válogatott játékosok, együttes 42-szeres, eseményen elhangzott, rutinos futballistára, gárda kiharcolt, nemzetközi szövetség,
© 2013 TVN.HU Kft.