|
|
|
... a kóstoláskor először a melasz, a vanília, a karamell és a szegfűszeg aromája, majd a fahéj, a pörkölt magvak és akár az ananász is. Aki inkább koktélokba keverve szereti, az a világos rumokat a Daiquiriben, a Bacardiban, a Pina Coladában, a Mojitóban és a Cuba Librében keresse, míg a testesebb, sötétebb fajtákat a Mai Taiban, a Planters Punchban, a Scorpionban vagy a Zombie-ban.|... |
2009-06-12 06:35:22 |
|
|
|
|
|
|
... elhatároztam, megölöm. (...)
Azokban a napokban épp egy nagy médiafogadásra kaptunk meghívást. (...) Én közvetlenül a bejárat mellett töltöttem magamba a 79 vagy 95 százalékos rumokat, neki meg ott kellett elmennie előttem. Sajátos módon szólítottam le: Te g...ihuszár, te még ide mersz jönni?! De mi baj van, Sándor? Ő még akkor józannak tűnt. Teljesen elveszítettem a f... |
|
2008-12-05 10:51:21 |
|
|
|
|