Belépés
5 reggeli rutin, amit mindenkinek meg kellene tennie
... reggeli agytorna például nagyon hasznos lehet a nap folyamán, hiszen amellett, hogy rugalmassá válik a gondolkodásunk, nyugtatóan hat ránk, és a munkahelyi kommunikáció is sokkal gördülékenyebbé válik a munkaadónkkal és a kollégákkal egyaránt.

A cikkben olyan reggeli rutintevékenységeket mutatunk be, melyek jó hatással vannak az életünkre és az agyunk működésére.
|...
2021-04-07 22:55:05
Vesekő ellen - természetes módszerekkel
A vesekő sok kellemetlenséget és fájdalmat okozhat. Előfordul, hogy csak műtéttel távolíthatók el, de amikor még kisebbek, akár házi, természetes módszerek is segíthetnek az eltávolításukban.

A vesekövek kialakulásában sok tényező játszhat szerepet. A legtöbb esetben a dehidratáció a kiváltó ok, hiszen ha nem fogyasztunk elegendő vizet, megjelennek a kristályszerű vesekö...
2021-02-14 20:20:06
Hogyan tanulunk írni ?
... eredményezhet.

A gyerekek a különböző betűk tanulásával párhuzamosan tanulják meg a betűkapcsolást, az íráskötést....
2021-01-19 21:35:10
Új szolgáltató felületet készített a Mikes Kelemen programhoz az OSZK
... felajánlott tételeket, megkönnyítve ezzel a gyarapító könyvtárosok döntését a megrendelés leadásában, másrészt nagyobb hangsúlyt kapott a megrendelés folyamatának átláthatóbbá és gördülékenyebbé tétele, ami az OSZK munkatársainak hatékonyabb munkavégzését segíti.
A szolgáltatás kapcsán a nemzeti könyvtárral a 2016-os indulás óta mintegy 180 könyvtár lépett kapcsolatba. Ezek k...
2020-06-05 15:52:28
Indul a Tématerületi Kiválósági Program 2020: több mint 44 milliárd forint forrás a következő két évre
... megválaszolását célzó úgynevezett TKP-kutatások finanszírozása folytatható - írták.
Az NKFIH a pályázati rendszer hatékonyságának javítása és további ésszerűsítése érdekében gördülékenyebbé tette a pályázás folyamatát, csökkenti a pályázók adminisztrációs terheit. Az elbírálás folyamatát is felgyorsítják, hogy az intézmények mielőbb támogatáshoz juthassanak.
A TKP2020 kö...
2020-06-04 18:12:33
Krónika 6. rész (igazságügyi törvények)
... szakmai szervezetek bevonásával készítettek elő. Az előterjesztés a gyakorlatban felmerült igényeket kívánja az érintett törvényekbe beépíteni, a módosítások az eljárások egyszerűbbé, gördülékenyebbé tételét, a közbizalom erősítését és az Alkotmánybíróság (Ab) által jelzett követelményeknek történő megfelelést szolgálják - tette hozzá.
A közjegyzőket érintő módosításról azt m...
2020-06-03 12:52:30
Koronavírus - ITM: pünkösdkor sincs kamionstop
...
A forgalomkorlátozást főszabály szerint szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig kellene alkalmazni, de az a munkaszüneti napokra is kiterjedne. Ennek megfelelően a kamionstop a következő napokban május 30., szombat 22 órától június 1., hétfő 22 óráig állna fenn. A közúti áruszállítás zavartalansága érdekében azonban a korlátozást visszavonásig felfüggesztették. Visszavezetése a...
2020-05-28 08:01:35
Koronavírus - ITM: munkaszüneti napokon sincs kamionstop
...
A közlemény szerint a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben, a folyamatos áruellátás érdekében a nehéz tehergépkocsik visszavonásig hétvégi korlátozás nélkül közlekedhetnek a magyarországi utakon. A kamionstop az ünnepek körüli munkaszüneti napokon, így húsvétkor sem lesz érvényben.
Emlékeztettek, a forgalomkorlátozást főszabály szerint a tavaszi hétvég...
2020-04-05 10:35:34
Koronavírus - Újabb könnyítés a közúti fuvarozásban, ideiglenesen módosulnak a vezetési és pihenőidők
...
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében rámutat: az általában érvényes előírások betartását a határokon jellemző torlódások miatt kialakult várakozások súlyosan megnehezítik, sok esetben ellehetetlenítik. Járványügyi szempontból is fontos, hogy a hazánkon nemzetközi forgalomban áthaladó tehergépjárművek mielőbb elhagyhassák az ...
2020-03-20 19:33:28
Koronavírus - ITM: a következő hétvégéken sem lesz kamionstop
...
A tárca emlékeztet arra: a kamionstop márciusban főszabály szerint szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lenne érvényben. A hatályos rendelkezések alapján a korlátozás indokolt esetben átmenetileg felfüggeszthető.
A korlátozás felfüggesztése lehetővé teszi, hogy a hazai vállalkozások még rugalmasabban szervezhessék meg belföldi fuvarozási feladataikat. A lépést kezdemény...
2020-03-12 17:52:37
1 2 3 ..10 11 .15 16 .20 21 22 
Címkék: Mikes Kelemen, Tématerületi Kiválósági Program, Technológiai Minisztérium, közúti fuvarozásban, következő hétvégéken, munkahelyi kommunikáció, kollégákkal egyaránt, cikkben olyan, agyunk működésére, vesekövek kialakulásában, legtöbb esetben, kristályszerű vesekö, különböző betűk, gyarapító könyvtárosok, megrendelés leadásában, megrendelés folyamatának, szolgáltatás kapcsán, nemzeti könyvtárral, 2016-os indulás, pályázati rendszer, pályázás folyamatát, pályázók adminisztrációs, elbírálás folyamatát, intézmények mielőbb, gyakorlatban felmerült, érintett törvényekbe, eljárások egyszerűbbé, közbizalom erősítését, közjegyzőket érintő, következő napokban, közúti áruszállítás, korlátozást visszavonásig, közlemény szerint, folyamatos áruellátás, nehéz tehergépkocsik, magyarországi utakon, ünnepek körüli, tavaszi hétvég, általában érvényes, határokon jellemző, hazánkon nemzetközi, tárca emlékeztet, kamionstop márciusban, hatályos rendelkezések, korlátozás indokolt, korlátozás felfüggesztése,
© 2013 TVN.HU Kft.