Belépés
Megjelent a Magyar Konyha 2020-as Balaton Gasztrokalauza
...
Nyolcadszor jelent meg a Magyar Konyha Balaton Gasztrokalauza, amely hagyományosan a nyári lapszámhoz jár ajándékba. A kiadvány 333 helyet ajánl, köztük 55 vadonatúj úticélt, ami azért is örvendetes, mert a sok friss vendéglátóhely mellett igazán jelentős tóparti étterem nem zárt be az elmúlt évben - mondta el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában a Magyar Konyha főszer...
2020-07-16 11:32:31
Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza
... egyre jobb és több hellyel rendelkezik, és a belváros mellett a külső kerületekből is szerepelnek éttermek és egyéb vendéglátóhelyek a magazin év végi számá...
2019-12-19 09:51:19
Hamvas Zoltán: óriási a fejlődés a magyar gasztronómiában
...
Hamvas Zoltán emlékeztetett arra, hogy a fővárosban egyre több a nemzetközileg elismert vendéglátóhely, és Budapesten a világ egyik legelismertebb gasztrokalauza, a Michelin immár öt egycsillagos és egy kétcsillagos éttermet tart nyilván.
Elképesztő a fejlődés a tizenöt évvel ezelőtti helyzethez, de akár a mai Varsóhoz vagy Prágához képest is jól áll a magyar főváros - m...
2019-09-19 19:22:00
Hetedik alkalommal tartják meg a magyar konyha hetét Kárpátalján
... Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács (KMTT) és a Miniszterelnökség Kárpátaljai Kormánybiztosságának támogatásával a Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft. gondozásában megjelent a Kárpátalja gasztrokalauza című kiadvány, amelyben csaknem 200 étterem és vendéglátóhely szerepel. Hozzátette: a kiadvány sikerén felbuzdulva a turisztikai tanáccsal közösen szeretnék ukrán nyelven is megjelen...
2019-02-19 14:41:53
A sertés részei és felhasználásuk
... pörköltbe

Köröm
Felhasználható: kocsonyának, főzve, pörköltbe, tokányba, vagdaltba

Farok
Felhasználható: főzve, pörköltbe, tokány
Forrás :

Más felosztásban :
Húsok "osztályozása az elkészítés módja szerint

1. szelethús...
2019-01-08 21:36:42
Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza
... eldugott perzsa lakáséttermet, még a megújult Szépművészeti Múzeum büféjét is teszteltük" - áll a Magyar Konyha által az MTI-hez eljuttatott közleményben.
A tavalyi Budapest Top10 gasztrokalauzhoz képest ezúttal csak a Top 10 halas kategória maradt ki, mert idén több színvonalas budapesti halétterem is bezárt, a kiadvány azonban külön piktogrammal jelzi, hol gazdag a halételv...
2018-12-05 10:21:31
Megjelent a Kárpátaljai Gasztrokalauz
... turisták Kárpátaljáról, ezen is próbál a magyar kormány segíteni különféle kezdeményezések támogatásával.
Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője kiemelte, hogy a Kárpátaljai Gasztrokalauz úttörő munka, soha sehol nem készült még hasonló összefoglaló a régió sokszínű konyháiról. Hiteles könyv, hiszen a benne szereplő vendéglátóhelyek, szállodák, panziók, kocsmák, cukrász...
2018-10-31 12:01:20
Gasztrotérképpel jelent meg a Magyar Konyha Balaton 2018 gasztrokalauza
...
A Magyar Konyha magazin először hat éve adta ki balatoni gasztrokalauzát azzal a céllal, hogy tudatosítsa: a tömegétkeztetés "lehangoló zsákutcái" mellett vannak minőségi vendéglátóhelyek is a Balatonon - idézte fel az idei kiadvány szerdai budapesti bemutatóján a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke.
Lévai Anikó hozzátette: a magazin munkatársai azóta járják a t...
2018-06-20 16:41:51
Bemutatták a Magyar Konyha balatoni gasztrokalauzát
...
Az ötödik alkalommal megjelent és a Magyar Konyha júliusi-augusztusi számával együtt kapható gasztrokalauz igyekszik reális képet adni a térség vendéglátásáról. A Balatont 7 régióra osztja és 360 olyan helyet nevez meg, amelyet munkatársaink kipróbáltak - mondta el Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök felesége.
Hangsúly...
2017-06-27 19:23:59
Szik Mátyás lett Magyarország idei sommelier bajnoka
... Cseke Gábor (Schloss Hotel Pichlarn, Auszria), míg a harmadik Varga Norbert (Onyx étterem, Budapest) lett.
A szakmai zsűri munkájában részt vett Molnár B. Tamás, a GaultMillau gasztrokalauz főszerkesztője és Gianni Annoni televíziós műsorvezető, étterem-tulajdonos is. A zsűri elnöke Káli Ildikó; a bajnokság fővédnöke és a zsűri tiszteletbeli elnöke Fazekas Sándor vidékfejlesz...
2014-02-24 21:00:59
1 2 
Címkék: Magyar Konyha, Balaton Gasztrokalauza, Budapest Top10, Hamvas Zoltán, Kárpátaljai Gasztrokalauz, Magyar Konyha Balaton, Szik Mátyás, Magyar Konyha Balaton Gasztrokalauza, Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács, Miniszterelnökség Kárpátaljai Kormánybiztosságának, Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft, Szépművészeti Múzeum, Vinkó József, Lévai Anikó, Orbán Viktor, Cseke Gábor, Schloss Hotel Pichlarn, Varga Norbert, Molnár, Gianni Annoni, Káli Ildikó, Fazekas Sándor, magyar gasztronómiában, magyar konyha, sertés részei, nyári lapszámhoz, elmúlt évben, belváros mellett, külső kerületekből, fővárosban egyre, nemzetközileg elismert, világ egyik, kétcsillagos éttermet, tizenöt évvel, magyar főváros, kiadvány sikerén, turisztikai tanáccsal, elkészítés módja, megújult Szépművészeti, tavalyi Budapest, kiadvány azonban, magyar kormány, régió sokszínű, benne szereplő, idei kiadvány, magazin munkatársai, ötödik alkalommal, térség vendéglátásáról, harmadik Varga, szakmai zsűri, zsűri elnöke, bajnokság fővédnöke,
© 2013 TVN.HU Kft.