|
|
|
...
Nyolcadszor jelent meg a Magyar Konyha Balaton Gasztrokalauza, amely hagyományosan a nyári lapszámhoz jár ajándékba. A kiadvány 333 helyet ajánl, köztük 55 vadonatúj úticélt, ami azért is örvendetes, mert a sok friss vendéglátóhely mellett igazán jelentős tóparti étterem nem zárt be az elmúlt évben - mondta el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában a Magyar Konyha főszer... |
2020-07-16 11:32:31 |
|
|
|
|
|
|
... egyre jobb és több hellyel rendelkezik, és a belváros mellett a külső kerületekből is szerepelnek éttermek és egyéb vendéglátóhelyek a magazin év végi számá... |
|
2019-12-19 09:51:19 |
|
|
|
|
|
|
...
Hamvas Zoltán emlékeztetett arra, hogy a fővárosban egyre több a nemzetközileg elismert vendéglátóhely, és Budapesten a világ egyik legelismertebb gasztrokalauza, a Michelin immár öt egycsillagos és egy kétcsillagos éttermet tart nyilván.
Elképesztő a fejlődés a tizenöt évvel ezelőtti helyzethez, de akár a mai Varsóhoz vagy Prágához képest is jól áll a magyar főváros - m... |
2019-09-19 19:22:00 |
|
|
|
|
|
|
... Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács (KMTT) és a Miniszterelnökség Kárpátaljai Kormánybiztosságának támogatásával a Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft. gondozásában megjelent a Kárpátalja gasztrokalauza című kiadvány, amelyben csaknem 200 étterem és vendéglátóhely szerepel. Hozzátette: a kiadvány sikerén felbuzdulva a turisztikai tanáccsal közösen szeretnék ukrán nyelven is megjelen... |
|
2019-02-19 14:41:53 |
|
|
|
|
|
|
... pörköltbe
Köröm
Felhasználható: kocsonyának, főzve, pörköltbe, tokányba, vagdaltba
Farok
Felhasználható: főzve, pörköltbe, tokány
Forrás :
Más felosztásban :
Húsok "osztályozása az elkészítés módja szerint
1. szelethús... |
|
2019-01-08 21:36:42 |
|
|
|
|
|
|
... eldugott perzsa lakáséttermet, még a megújult Szépművészeti Múzeum büféjét is teszteltük" - áll a Magyar Konyha által az MTI-hez eljuttatott közleményben.
A tavalyi Budapest Top10 gasztrokalauzhoz képest ezúttal csak a Top 10 halas kategória maradt ki, mert idén több színvonalas budapesti halétterem is bezárt, a kiadvány azonban külön piktogrammal jelzi, hol gazdag a halételv... |
2018-12-05 10:21:31 |
|
|
|
|
|
|
... turisták Kárpátaljáról, ezen is próbál a magyar kormány segíteni különféle kezdeményezések támogatásával.
Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője kiemelte, hogy a Kárpátaljai Gasztrokalauz úttörő munka, soha sehol nem készült még hasonló összefoglaló a régió sokszínű konyháiról. Hiteles könyv, hiszen a benne szereplő vendéglátóhelyek, szállodák, panziók, kocsmák, cukrász... |
2018-10-31 12:01:20 |
|
|
|
|
|
|
...
A Magyar Konyha magazin először hat éve adta ki balatoni gasztrokalauzát azzal a céllal, hogy tudatosítsa: a tömegétkeztetés "lehangoló zsákutcái" mellett vannak minőségi vendéglátóhelyek is a Balatonon - idézte fel az idei kiadvány szerdai budapesti bemutatóján a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke.
Lévai Anikó hozzátette: a magazin munkatársai azóta járják a t... |
2018-06-20 16:41:51 |
|
|
|
|
|
|
...
Az ötödik alkalommal megjelent és a Magyar Konyha júliusi-augusztusi számával együtt kapható gasztrokalauz igyekszik reális képet adni a térség vendéglátásáról. A Balatont 7 régióra osztja és 360 olyan helyet nevez meg, amelyet munkatársaink kipróbáltak - mondta el Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök felesége.
Hangsúly... |
2017-06-27 19:23:59 |
|
|
|
|
|
|
... Cseke Gábor (Schloss Hotel Pichlarn, Auszria), míg a harmadik Varga Norbert (Onyx étterem, Budapest) lett.
A szakmai zsűri munkájában részt vett Molnár B. Tamás, a GaultMillau gasztrokalauz főszerkesztője és Gianni Annoni televíziós műsorvezető, étterem-tulajdonos is. A zsűri elnöke Káli Ildikó; a bajnokság fővédnöke és a zsűri tiszteletbeli elnöke Fazekas Sándor vidékfejlesz... |
2014-02-24 21:00:59 |
|
|
|
|