Belépés
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... nyúltak - tette hozzá.
KDNP: miért fontos a nemzeti konzultáció?
Móring József Attila (KDNP) azt kérdezte, hogy miért fontos a koronavírus elleni védekezésről és a gazdaság újraindításáról szóló nemzeti konzultáció. A politikus hangsúlyozta, hogy a kormány eddig nyolc alkalommal kérte ki ilyen módon az emberek véleményét.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető mi...
2020-07-13 17:22:15
Költségvetés - Benkő: folytatódnak a honvédelmi fejlesztések
... aránya, így egyre közeledünk a NATO által elvárt 2 százalékos mértékhez.
A miniszter azt mondta: a jövő évi költségvetés elsősorban a családok támogatásáról, emellett a gazdaság újraindításáról szól, de kiemelten fontos a biztonság is. A honvédelmi és haderőfejlesztési programot is azért indították el, hogy a biztonságot hosszú távra garantálják.
Benkő Tibor jelezte, ho...
2020-07-06 08:31:13
Költségvetés/Koronavírus - Halász János: a baloldal továbbra sem segít a járvány elleni harcban
...
Halász János emlékeztetett: az Országgyűlés által pénteken elfogadott jövő évi büdzsé a gazdaság újraindításáról, valamint a munkahelyek megvédéséről szól, a járványügyi készültség fenntartása mellett.
"A baloldal azonban most sem volt képes a nemzeti egységre és összefogásra, nem szavazták meg a költségvetést", mindezzel nemet mondtak a járvány elleni és a gazdaságélénk...
2020-07-05 22:22:45
Koronavírus - Kormányszóvivő: a kormány több szempontot mérlegel az augusztus 20-ai ünnepségeknél
... intézkedéseket, amelyekkel egyetérte...
2020-06-25 19:52:24
Koronavírus - Gulyás Gergely: a magyar gazdaság stabil
... beruházásra, ha az nem haladja meg a 10 milliárd forintot - mondta Gulyás Gergely.
A kabinet döntött arról is, hogy nemzeti konzultációt tart a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról. A sikeres védekezés alapja a nemzeti összefogás, ezért fontos, hogy megismerjük az állampolgárok véleményét - jegyezte meg a miniszter.
A kormány 5,1 milliárd forintos kultúratámogató...
2020-06-04 11:22:06
Krónika 2. rész (napirend előtt: költségvetés, Trianon, nemzeti konzultáció)
... A koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszának lezárulta alkalmas arra, hogy mindenki elmondja a véleményét az eddigi intézkedésekről, a járvány kezeléséről, a gazdaság újraindításáról. Fontos kérdés az is, hogyan vélekednek a magyarok a második Soros-tervről, arról, hogy "az amerikai spekuláns adósrabszolgaságot eredményező örökkötvényekkel árasztaná el Európát, amit még...
2020-06-02 15:43:06
Koronavírus - Kormányszóvivő: a járványveszély továbbra sem múlt el
... halálesetet el tudták kerülni.
Tájékoztatása szerint az új nemzeti konzultáció - amelynek íveit a megszokott módon a postán juttatják elmindenkihez - a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szól majd, például arról, hogy milyen intézkedések maradjanak érvényben, milyen újak legyenek, miként kezeljék a válságot - mondta.
Hozzátette: a Soros György-féle lejárat nél...
2020-05-30 21:13:13
Koronavírus - A kormánypártok támogatják a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról tartandó nemzeti konzul
...
Azt a magyarok már megszokhatták, hogy a Fidesz-KDNP számára nagyon fontos az emberek véleménye, ezért a Magyarországot érintő legfontosabb kérdésekben mindig kikérik azt - közölte Hollik István.
A kommunikációs igazgató felidézte, hogy így történt ez a migrációt, a családok védelmét, vagy a rezsicsökkentést illetően is.
A koronavírus megjelenése az egész világban ...
2020-05-29 12:11:50
Koronavírus - Donald Trump New York kormányzójával egyeztetett a gazdaság újraindításáról
...
A találkozóról Cuomo számolt be részletesen a washingtoni Nemzeti Sajtóklubban tartott tájékoztatóján. Elmondta, hogy a találkozó "nem politikáról szólt", hanem arról, hogy milyen infrastrukturális beruházásokkal lehet újraindítani és ismét fellendíteni az általa irányított állam gazdaságát.
A kormányzó a találkozón konkrétan megvitatott tervekről és a várható esetleges...
2020-05-27 21:13:32
Koronavírus - Szijjártó: szükséges a határokon bevezetett korlátozó intézkedések feloldása
... világjárvány kezeléséért.
"Mind Szlovénia, mind Magyarország időben hozta meg a szükséges intézkedéseket, így sikerült megfékezni a járvány terjedését és most már a gazdaságok újraindításáról esett a legtöbb szó" - írta Szijjártó Péter.
Hozzátette: a gazdaságok újraindítása azonban nem lehetséges a nemzetközi együttműködés újraindítása nélkül. Ezért az egészségvédelem pr...
2020-05-18 14:31:53
1 2 3 4 5 
Címkék: Halász János, Gulyás Gergely, Donald Trump New York, Móring József Attila, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Benkő Tibor, Soros György-féle, Hollik István, Nemzeti Sajtóklubban, Mind Szlovénia, Szijjártó Péter, honvédelmi fejlesztések, baloldal továbbra, járvány elleni, kormány több, augusztus 20-ai, magyar gazdaság, járványveszély továbbra, kormánypártok támogatják, gazdaság újraindításáról, határokon bevezetett, nemzeti konzultáció, koronavírus elleni, politikus hangsúlyozta, kormány eddig, emberek véleményét, családok támogatásáról, biztonságot hosszú, munkahelyek megvédéséről, járványügyi készültség, baloldal azonban, nemzeti egységre, kabinet döntött, sikeres védekezés, nemzeti összefogás, állampolgárok véleményét, eddigi intézkedésekről, járvány kezeléséről, második Soros-tervről, amerikai spekuláns, megszokott módon, postán juttatják, emberek véleménye, kommunikációs igazgató, családok védelmét, rezsicsökkentést illetően, koronavírus megjelenése, egész világban, találkozóról Cuomo,
© 2013 TVN.HU Kft.