Belépés
Milyen levelet ír egy államférfi és milyet a hazaárulók?
... hier.

Sokan úgy vélik, egy ország miniszterelnökének nem szabad vitatkoznia Soros Györggyel. Érvük szerint Soros egy gazdasági bűnöző, mert pénzét spekulációval, embermilliók tönkretételével, sőt egész nemzetgazdaságok megzsarolásával szerezte. Ahogy a kormányok nem tárgyalhatnak terroristákkal, úgy miniszterelnökök sem vitatkozhatnak gazdasági bűnözőkkel.

Mo...
2020-11-25 22:00:40
Az RMDSZ nem támogatja bizalmatlansági indítvány beterjesztését a bukaresti kormány ellen
... Szociáldemokrata Párt (PSD) készül bizalmatlansági indítványt beterjeszteni hétfőn. Marcel Ciolacu házelnök, a PSD ideiglenes elnöke fejetlenséggel, korrupt közbeszerzésekkel, a gazdaság tönkretételével vádolta a PNL-kormányt, amelyet szerinte csődöt mondott a járvány elleni küzdelemben.
A PSD külső segítség nélkül is be tudja terjeszteni a bizalmatlansági indítvány, a kormán...
2020-08-13 11:21:46
Koronavírus - Ludovic Orban: megtettük az óvintézkedéseket a tanévkezdetre és a választásokra
... kormányzati intézkedésekről.

Marcel Ciolacu házelnök, az ellenzéki Szociáldemokrata Párt (PSD) ideiglenes elnöke fejetlenséggel, korrupt közbeszerzésekkel, a gazdaság tönkretételével vádolta a PNL-kormányt, amelyet szerinte csak a közpénzek eltérítése és a választások sürgetése érdekel.
Úgy értékelte, hogy a kormány csődöt mondott a járvány elleni küzdelemben, kép...
2020-08-12 16:22:05
Krónika 7. rész (költségvetés)
... költségvetésben megfogalmazott fő célszámok.
Szóvá tette, hogy a gépjárműadó elvonása évekre megmarad, majd úgy fogalmazott: az önkormányzatok tönkretétele a polgárok életének tönkretételével egyenértékű.
Kitért arra is, hogy az iskolaőrség felállítására szánt összeget felzárkóztatásra fordítanák.

Fidesz: valódi EU-s helyreállítási programra lenne szükség a ...
2020-06-11 17:32:38
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... választ várt, miért rekesztik ki a szegény sorsú diákokat az oktatási rendszerből például a tankötelezettségi korhatár leszállításával, tandíjakkal és a szakképzés rendszerének "tönkretételével".
A miniszterelnök a koronavírus ügyében azt felelte: még nincs ilyen fertőzés Magyarországon, de nagyon valószínű, hogy lesz, ezért fel kell rá készülni. Ez azonban alapvetően szakmai...
2020-03-02 15:13:03
Szíriai - Donald Trump közölte, nem hagyják magukra a szíriai kurdokat
... árt nagyon törékeny nemzeti valutájának.
Az amerikai elnök egy nappal azt követően tette közzé újabb Twitter-bejegyzését Szíriáról és Törökországról, hogy a gazdasága teljes tönkretételével és megsemmisítésével fenyegette meg Ankarát, miután Törökország összevonta csapatait és közölte, készen áll az észak-szíriai hadműveletre.
A Fehér Ház vasárnap este közleményben jel...
2019-10-08 17:21:51
Szíria - Török alelnök: Ankara nem enged a fenyegetéseknek a kurd milíciák elleni hadműveletet illetően
... bonyolódik bele" a várható török hadműveletbe. Az amerikai katonák hétfőn meg is kezdték a kivonulást Szíria északkeleti vidékeiről. Hétfőn Donald Trump azonban már gazdasága teljes tönkretételével és megsemmisítésével fenyegette meg Törökországot, amennyiben olyan lépést tesz Szíriában, amelyet "személye kimagasló és páratlan bölcsessége alapján megengedhetetlennek ítél".
A ...
2019-10-08 17:11:38
A török haderő további csapatokat küld a szíriai határhoz a küszöbön álló hadműveletet előtt
... Észak-Szíriában és "nem is bonyolódik bele". Az amerikai katonák hétfőn meg is kezdték a kivonulást Szíria északkeleti vidékeiről.
Donald Trump amerikai elnök hétfőn már gazdasága teljes tönkretételével és megsemmisítésével fenyegette meg Törökországot, amennyiben Ankara olyan lépést tesz Szíriában, amelyet "személye kimagasló és páratlan bölcsessége alapján megengedhetetlenn...
2019-10-07 23:02:40
Az amerikai elnök a gazdasága tönkretételével fenyegeti Törökországot
...
Az elnök hangsúlyozta: "amennyiben Törökország olyan lépést tesz, amelyet kimagasló és páratlan bölcsességem alapján megengedhetetlennek ítélek, abban az esetben tönkreteszem és eltörlöm a török gazdaságot".
A Fehér Ház vasárnap este közleményben jelentette be, hogy nem támogatja a várható török hadműveleteket Észak-Szíriában, és - ahogyan Stephanie Grisham szóvivőnő fog...
2019-10-07 19:42:06
Szíria - Erdogan: Ankara biztonsági övezetet alakit ki a szíriai-török határ mentén
... fogalmazott, hogy nem függ az amerikai csapatkivonástól az újabb török hadművelet az YPG ellen.
Trump amerikai idő szerint vasárnap este egy Twitter-bejegyzésben a gazdaság tönkretételével fenyegette meg Ankarát arra az esetre, ha a török hadsereg a kurdokra támadna Szíriában az amerikai katonák kivonása közben. A török és az amerikai elnök hétfői telefonbeszélgetésére ezt kö...
2019-01-15 13:01:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Ludovic Orban, Donald Trump, Soros Györggyel, Szociáldemokrata Párt, Marcel Ciolacu, Twitter-bejegyzését Szíriáról, Fehér Ház, Hétfőn Donald Trump, Stephanie Grisham, bukaresti kormány, szíriai kurdokat, kurd milíciák, török haderő, szíriai határhoz, küszöbön álló, amerikai elnök, gazdasága tönkretételével, szíriai-török határ, gazdasági bűnöző, gazdaság tönkretételével, járvány elleni, bizalmatlansági indítvány, ellenzéki Szociáldemokrata, közpénzek eltérítése, választások sürgetése, kormány csődöt, gépjárműadó elvonása, önkormányzatok tönkretétele, polgárok életének, iskolaőrség felállítására, szegény sorsú, oktatási rendszerből, tankötelezettségi korhatár, szakképzés rendszerének, koronavírus ügyében, gazdasága teljes, észak-szíriai hadműveletre, várható török, amerikai katonák, kivonulást Szíria, elnök hangsúlyozta, esetben tönkreteszem, török gazdaságot, amerikai csapatkivonástól, újabb török, török hadsereg, kurdokra támadna, felzárkóztatásra, szociáldemokrata, óvintézkedéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.