Belépés
„Rejtélyes robbanás” történt Bejrútban
... és pusztulást zúdítva rá, s romba döntött kórházakat, otthonokat, templomokat, mecseteket, szállodákat és boltokat.
S mindez éppen akkor történik, amikor a libanoni állam ,,gazdasági és pénzügyi csődhelyzetben van, mely megakadályozza abban, hogy szembenézhessen ezzel a katasztrófával", a lakosság pedig ,,szegénységbe és nyomorba" süllyed.
Az Egyház...
2020-08-07 14:11:28
Ferenc pápa kinevezte Erdő Péter bíborost a Gazdasági Tanács
Augusztus 6-án Ferenc pápa új tagokat nevezett ki a vatikáni Gazdasági Tanácsba, köztük Erdő Péter bíborost, Magyarország prímását.
Ferenc pápa kinevezte Erdő Péter bíborost a Gazdasági Tanács tagjai közé
.............
Augusztus 6-án Ferenc pápa új tagokat nevezett ki a vatikáni Gazdasági Tanács...
2020-08-06 17:17:51
Ferenc pápa katekézise: 08.05
... világjárvány továbbra is mély sebeket okoz, felfedve sebezhetőségünket. Sok a halott, nagyon sok a beteg minden földrészen. Megannyi ember és család él bizonytalanságban a társadalmi-gazdasági problémák miatt, melyek különösen a legszegényebbeket sújtják.
Ezért szemünket szilárdan Jézusra szegezve kell tartanunk (vö. Zsid. 12,2), és ezzel a hittel be kell fogadnunk Iste...
2020-08-06 06:54:37
Gigantikus robbanás történt Libanon fővárosában
... tűz ütött ki egy lőszerraktárban, és az okozta a hatalmas robbanást. Az országban az utóbbi időben jelentős tüntetések voltak, hiszen a hetvenes évek polgárháborúja óta nem tapasztalt gazdasági válság sújtja Libanont. A múlt héten az izraeli határnál is feszültségek voltak, állítólag Hezbollah-harcosok innen szerettek volna beszivárogni. (cnn/bbc/aljazeera)
Forrás: - a Trans...
2020-08-05 13:29:04
Libanon gyászol: legalább 100 halottja és 4000 sebesültje ..
... törmelék alatt nagyon nehezíti, hogy nincs áram. Leállt a telefonösszeköttetés és az internetszolgáltatás is. A robbanások miatt ehetetlenné vált a kikötő magtáraiban tárolt gabona. A gazdasági miniszter közölte, hogy Libanon majd importra szorul, de egyelőre elég búzája van.
Németország, illetve a környező országok közül többen is felajánlották a segítségüket. Katar bejelent...
2020-08-05 13:18:23
Bejrútot katasztrófa sújtotta várossá nyilvánították
... törmelék alatt nagyon nehezíti, hogy nincs áram. Leállt a telefonösszeköttetés és az internetszolgáltatás is. A robbanások miatt ehetetlenné vált a kikötő magtáraiban tárolt gabona. A gazdasági miniszter közölte, hogy Libanon majd importra szorul, de egyelőre elég búzája van.
A robbanások okát még mindig nem tudni.
Az első hírek szerint petárdaraktárban keletkezett tűz o...
2020-08-05 13:11:01
Debrecenben nyitott regionális központot a 4iG
... - fejtette ki.
A 25 éve működő, jelenleg több mint 650 munkatársat foglalkoztató informatikai vállalat partnerei nemzetközi és h...
2020-08-04 13:01:42
KSH: júniusban 3,1 százalékkal nőttek a ipari termelői árak
...
Az árak alakulását befolyásolták a koronavírus-járvány következtében megváltozott gazdasági folyamatok, amelyek hatása a pénz- és árupiacokon - a forint árfolyamváltozásában, illetve a nyers- és alapanyagok világpiaci árában - is érezhető volt - írta a KSH.
Az ágazatok rendeltetés szerinti csoportjai közül belföldön az energia- és továbbfelhasználásra termelő ágazatokban...
2020-08-04 09:21:41
Matolcsy: onnan kell meríteni a többletnövekedést, ahol versenyképességi lemaradás van
... kifejtette: Magyarország a járványkezelésben eddig első az EU-országok között, a világban is legalább az első tíz között van, miközben uniós versenyképessége a 19. helyre elég, és az EU-ban a gazdasági fejlettség terén (egy főre jutó GDP és GNI, vásárlóerő paritáson) csak a 21. helyen áll.
Matolcsy György szerint az élet minden területén fel kell zárkózni a járványkezelésben...
2020-08-03 18:43:25
Koronavírus - A KMKSZ megalapozatlannak tartja Magyarország vörös besorolását
...
Ez a döntés sok százezer ukrán állampolgárt érint hátrányosan, ellehetetleníti a határ menti kapcsolatokat, és jelentős gazdasági veszteségeket okoz az országnak - emelték ki közleményükben.
A KMKSZ elnöksége hozzátette: nyomatékosan kéri az ukrán hatóságokat, hogy mihamarabb vizsgálják felül ezt a döntést, és a járványügyi helyzet becslésénél olyan nemzetközileg is elfo...
2020-08-03 18:43:07
1 2 3 ............3804 3805 .......5706 5707 ......7607 7608 7609 
Címkék: Erdő Péter, Gazdasági Tanács, Gazdasági Tanácsba, Matolcsy György, ipari termelői, libanoni állam, lakosság pedig, vatikáni Gazdasági, beteg minden, legszegényebbeket sújtják, hatalmas robbanást, utóbbi időben, hetvenes évek, múlt héten, izraeli határnál, robbanások miatt, kikötő magtáraiban, gazdasági miniszter, környező országok, robbanások okát, első hírek, árak alakulását, ágazatok rendeltetés, járványkezelésben eddig, gazdasági fejlettség, főre jutó, élet minden, határ menti, ukrán hatóságokat, járványügyi helyzet, versenyképességi, versenyképessége, petárdaraktárban, ellehetetleníti, szembenézhessen, lőszerraktárban, nyilvánították, közleményükben, csődhelyzetben, megakadályozza, polgárháborúja, katasztrófával, kapcsolatokat, következtében, veszteségeket, befolyásolták, felajánlották, foglalkoztató, nemzetközileg, magyarország, feszültségek, szegénységbe, segítségüket, nyomatékosan, világjárvány, megváltozott, informatikai, állampolgárt, beszivárogni, koronavírus, szállodákat, németország, ehetetlenné,
© 2013 TVN.HU Kft.