Belépés
33. évközi hét péntek 11.20
... tiszteljék. Cselekedetével, a kereskedők kiűzésével egyértelművé teszi, hogy a templom szent hely, a vallásos emberek istentiszteletének helye, ahol semmi keresnivalója nincs semmiféle gazdasági vagy kereskedelmi tevékenységnek.
Cselekedete után a következőt mondja: ,,Bárcsak felismernéd, ami üdvösségedre szolgál!" Figyelmeztetése egyrészt Jeruzsálem lakóinak, más...
2020-11-20 17:11:24
Szabó Tünde a LEN új alelnöke
... már minden adott lesz ahhoz, hogy a hagyományokhoz méltó, kimagasló színvonalú Eb-t rendezhessünk."
A Magyarországot 2004 óta képviselő, korábban az alelnöki, majd 2012 óta a gazdasági vezetői (LEN Treasurer) tisztséget betöltő Gyárfás Tamást a közgyűlés a LEN tiszteletbeli tagjának választotta.
Paolo Barelli mellett a brit David Sparkes maradt a szervezet főtitkár...
2020-11-10 22:37:13
4219 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... lakóhelyét.

A járvány terjedésének csökkentése érdekében újra életbe lépett az ingyenes parkolás, és Budapesten, valamint a megyei jogú városokban helyi tömegközlekedési szolgáltatást végző gazdasági társaság köteles járatsűrítési tervet készíteni a munkanapokon reggel 7 óra és délelőtt 9 óra közötti, valamint délután 15 óra és este 19 óra közötti időszakokra.
...
2020-11-04 09:36:49
Útravaló – 2020. szeptember 13
... szociális otthonok, ingyenkonyhák meleg levessel, hajléktalanszállók és bankok, töméntelen bank, újabb hiteleknek. Az új vezetők, hogy valamivel javuljon a közérzet, fölállítottak egy gazdaságibűn-üldöző hivatalt. Ez megnyugtató lehet azoknak is, akik már tényleg fuldokolnak, hogy látnak néhány gazdagot börtönben csücsülni, amíg meg nem fizetik mind, amivel tartoznak. Pedig a tört...
2020-09-13 07:18:40
Iparkamara: Júliusban javultak a cégvezetők várakozásai
... tartományba került a mutató, ami a mostani emelkedés ellenére továbbra is fennáll.
Közölték: az előző, áprilisi eredményeket jelentősen befolyásolták a járványra és az ezzel összefüggő gazdasági leállásra vonatkozó első benyomások, a júliusi adatok pedig már a kijárási korlátozások feloldását követő újraindulással kapcsolatos tapasztalatokat is mutatják.
A negyedéves bi...
2020-08-13 15:42:16
A kneszet elutasította az ellenzéki, és előzetesen megszavazta a költségvetést halasztó kormánypárti indítványt
... két éves költségvetéshez 2020-re és 2021-re, a Likud viszont külön költségvetést követel az utóbbi hetekben 2020 hátralévő hónapjaira.
A 12-es kereskedelmi tv szakértői szerint a gazdasági szakemberek és a pénzügyminisztérium is a nagyobb stabilitást ígérő két éves változatot szeretné. Ha az egy éves büdzsét fogadják el, akkor jövő év elején ismét tárgyalni kell a költségvet...
2020-08-12 13:42:01
Venezuelai válság - Borrell: az átlátható, szabad és hiteles választási folyamat feltételei nem teljesülnek
... kell szüntetni, valamint lehetővé kell tenni a nemzetközi választási megfigyelők akadálymentes munkáját - tette hozzá az uniós diplomácia vezetője.
Venezuela egyszerre küzd súlyos gazdasági és politikai válsággal. Előbbinek az az oka, hogy Venezuela kizárólag kőolajszármazékokat exportál, és az olaj árának pár évvel ezelőtti jelentős csökkenése hatására a gazdaság zuhanórepül...
2020-08-12 07:18:13
Ferenc pápa katekézise: 08.05
... világjárvány továbbra is mély sebeket okoz, felfedve sebezhetőségünket. Sok a halott, nagyon sok a beteg minden földrészen. Megannyi ember és család él bizonytalanságban a társadalmi-gazdasági problémák miatt, melyek különösen a legszegényebbeket sújtják.
Ezért szemünket szilárdan Jézusra szegezve kell tartanunk (vö. Zsid. 12,2), és ezzel a hittel be kell fogadnunk Iste...
2020-08-06 06:54:37
EU-csúcs - Macron: kompromisszum körvonalazódik a költségvetési tárgyalások során
... fogunk átélni és még többet fizetünk érte" - fogalmazott.
Angela Merkel német kancellár érkezésekor azt nyilatkozta, vasárnap este, hosszú tárgyalások után a vezetők kidolgozták a gazdasági mentőcsomag lehetséges keretét.
"Ez az előrelépés reményt ad arra, hogy akár már ma megállapodás szülessen, vagy legalábbis közel kerüljünk hozzá" - fogalmazott.
Azt hangoztatta,...
2020-07-20 15:52:07
EU-csúcs - Nincs még megállapodás, hétfőn is folytatódik az uniós csúcstalálkozó
...
Az Európai Tanács elnökének szóvivője, Barend Leyts hétfőn arról tájékoztatta a sajtót, hogy a tagállamok vezetői két-, illetve többoldalú megbeszélésekkel kezdik a csúcstalálkozó negyedik napját, majd - leghamarabb délután négy órakor - ismét összeülnek huszonhetes körben.
Az értekezlet első napján, pénteken a résztvevők délelőtt tíz órától folyattak plenáris megbeszélé...
2020-07-20 08:21:13
1 2 3 ....................252 253 ..........378 379 ..........504 505 506 
Címkék: Szabó Tünde, Gyárfás Tamást, Paolo Barelli, David Sparkes, Angela Merkel, Európai Tanács, Barend Leyts, beazonosított fertőzöttek, cégvezetők várakozásai, kneszet elutasította, költségvetést halasztó, költségvetési tárgyalások, uniós csúcstalálkozó, kereskedők kiűzésével, templom szent, vallásos emberek, következőt mondja, hagyományokhoz méltó, gazdasági vezetői, brit David, szervezet főtitkár, járvány terjedésének, ingyenes parkolás, megyei jogú, munkanapokon reggel, mostani emelkedés, ezzel összefüggő, júliusi adatok, kijárási korlátozások, utóbbi hetekben, 12-es kereskedelmi, gazdasági szakemberek, nagyobb stabilitást, nemzetközi választási, uniós diplomácia, olaj árának, gazdaság zuhanórepül, beteg minden, legszegényebbeket sújtják, vezetők kidolgozták, gazdasági mentőcsomag, előrelépés reményt, tagállamok vezetői, csúcstalálkozó negyedik, értekezlet első, résztvevők délelőtt, tömegközlekedési, megbeszélésekkel, figyelmeztetése, tapasztalatokat, költségvetéshez, magyarországot, csúcstalálkozó,
© 2013 TVN.HU Kft.