Belépés
Németh Szilárd: a világ sorsát döntően meghatározó összecsapás volt a "visztulai csoda"
... világháborúban a vesztesek oldalára került, belpolitikai válságba sodort, majd bolsevik terrort elszenvedni kényszerült, idegen megszállás alá kerülő, területileg-emberileg megcsonkított, gazdaságilag kifosztott és katonailag tönkretett Magyarországnak becsületbeli üggyé vált lengyel barátaink szabadságharcának megsegítése".
Kifejtette: a magyar nemzet a kezdetektől fogva kiá...
2020-08-15 11:21:19
Fehérorosz elnökválasztás - Az ukrán elnök a helyzet békés rendezését sürgette
... mindig is "jó barátja és partnere" volt. Mint fogalmazott, fontos, hogy békés és demokratikus kiutat találjanak a mostani konfliktusból annak érdekében, hogy az ország demokratikus, gazdaságilag erős és független állam legyen a jövőben.
Rámutatott arra, hogy a fehéroroszországi ellenzéki tiltakozó megmozdulások során őrizetbe vett ukrán állampolgárok közül hármat a fehéroros...
2020-08-14 17:03:11
Szijjártó: Üzbegisztán rendkívüli gazdasági lehetőségeket tartogat a magyar vállalatok számára
... maszkot kapott Üzbegisztántól annak érdekében, hogy biztosítani tudja az egészségügyi dolgozók védelmét - tette hozzá Szijjártó Péter.
Üzbegisztán a járvány ellenére is jól teljesít gazdaságilag, és ezt a magyar vállalatok is kiaknázhatják - folytatta a miniszter.
Elmondta: Magyarország felkerült azon országok listájára, amelyek gyógyszeripari vállalatai egy egyszerűsíte...
2020-07-16 14:42:43
Krónika 3. rész (uniós helyreállítási csomag)
... szerint a járvány következményeként az EU idei gazdasági visszaesése eléri a 7,1 százalékot, a déli tagállamoké pedig a 8-10 százalékot, ezzel szemben Magyarországon - amelyet az IMF a gazdaságilag legstabilabb vizsgált országnak tart - ezt csak 3,1 százalékra valószínűsíti - mutatott rá.
Úgy vélte, a magyar kormány a gazdasági visszaesés mérséklése és a munkahelyek védelme é...
2020-07-14 12:21:52
PM: igazságos és rugalmas forráselosztásra van szükség az uniós válságkezelésben
... már megtörtént.
A tárcavezető felhívta a figyelmet arra, hogy a válságkezelési lépések során az eurózónán kívüli országok támogatására kiemelt figyelmet kell fordítani. A válság gazdaságilag szimmetrikus jellege miatt az eurózóna tagoknak elérhető Európai Stabilitási Mechanizmushoz hasonló szimmetrikus védőháló rendszer létrehozása lenne indokolt, ahogy ezt már április elején...
2020-07-10 13:12:07
Tokió 2020 - Japán fontolgatja a sportolók beutazási feltételeinek enyhítését
... a játékok rendezése kapcsán. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB)...
2020-07-09 10:31:46
Koronavírus - Francia miniszterelnök: nem lesz újabb karantén
... csinálunk még egy olyan karantén, mint amilyet márciusban" - fogalmazott kedden a miniszterelnök a BFM hírtelevízióban. "A teljes karanténnak szörnyű következményei vannak, emberileg és gazdaságilag is, ezért célzott intézkedések lesznek a járvány második hulláma esetén, amelyekre szavai szerint felkészül a kormány.
"Nem tudunk elviselni gazdaságilag és szociálisan még egy o...
2020-07-08 13:11:51
Koronavírus - A magyarok többsége újból részt venne sporteseményen egy kutatás szerint
...
Az MTI-nek szerdán küldött közleményben felidézték: a koronavírus-járvány okozta gazdasági krízis egyik leginkább érintett területe a sport.
Az elmaradt sportesemények gazdaságilag és érzelmileg is érzékenyen érintették a szektort. A tokiói olimpiát 2021-re halasztották, de az esetleges második hullám és az utazási korlátozások miatt továbbra is hatalmas bizonytalanság ...
2020-06-24 09:01:04
Novemberben rendezik meg az Ökoindustria szakkiállítást
... Innovációs és Technológiai (ITM), valamint a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.
Mészáros Szilvia, az alapítvány nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője hiánypótló és látványos, gazdaságilag ígéretes eseménynek, fórumnak nevezte a szakkiállítást különösen a mostani időszakban.
Zentkó László, a Pannon Pro Innovációs Kft. ügyvezetője pedig azt emelte ki, hogy szakmai ...
2020-06-23 21:49:34
Erőteljesen nőtt a foglalkoztatottság az Egyesült Államokban májusban
... 4,4 százalékra a munkanélküliségi ráta. Az előző hónaphoz képest ilyen nagy mértékű, 0,9 százalékpontos emelkedést 1975 januárja óta nem mértek.
A munkaképes korú népességben a gazdaságilag aktív szereplők aránya 0,6 százalékponttal, 60,8 százalékra kúszott fel májusban az előző havi 60,2 százalékról.
Az átlagos órabérek az előző hónaphoz képest 1 százalékkal csökkente...
2020-06-05 16:22:54
1 2 3 ............................175 176 ..............262 263 ..............349 350 351 
Címkék: Németh Szilárd, Egyesült Államokban, Szijjártó Péter, Európai Stabilitási Mechanizmushoz, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Bolygó Klímavédelmi Alapítvány, Mészáros Szilvia, Zentkó László, Pannon Pro Innovációs Kft, világ sorsát, ukrán elnök, helyzet békés, magyar vállalatok, uniós válságkezelésben, sportolók beutazási, magyarok többsége, kutatás szerint, vesztesek oldalára, magyar nemzet, kezdetektől fogva, mostani konfliktusból, ország demokratikus, fehéroroszországi ellenzéki, egészségügyi dolgozók, járvány ellenére, járvány következményeként, déli tagállamoké, 8-10 százalékot, gazdaságilag legstabilabb, magyar kormány, gazdasági visszaesés, munkahelyek védelme, tárcavezető felhívta, figyelmet arra, válságkezelési lépések, eurózónán kívüli, válság gazdaságilag, eurózóna tagoknak, játékok rendezése, olyan karantén, teljes karanténnak, járvány második, elmaradt sportesemények, tokiói olimpiát, esetleges második, utazási korlátozások, alapítvány nemzetközi, szakkiállítást különösen,
© 2013 TVN.HU Kft.