Belépés
Krónika 10. rész (költségvetés, határozathozatalok)
... pályára állhat a gazdaság
Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium (PM) államháztartásért felelős államtitkára a vitában elhangzottakra reagálva azt mondta, hogya 2021-es a gazdaságvédelem költségvetése, mert megadja meg a kormány gazdasági válaszát a koronavírus-járvány okozta helyzetre.
Az indítványban megfogalmazott válaszok elegendőek lehetnek ahhoz, hogy a gazdaság...
2020-06-29 19:33:22
Krónika 2. rész (költségvetés, vezérszónokok)
... védekezés, a gazdaság újraindítása

A jövő évi büdzsé fókuszában a járvány elleni védekezés és a gazdaság újraindítása áll - mondta Bánki Erik (Fidesz).
A politikus a gazdaságvédelem költségvetésének, a rendkívüli helyzet várható eseményeivel kalkuláló, alapos előterjesztésnek nevezte a jövő évi büdzsét.
Kiemelt cél, hogy a magyar gazdaság visszaállhasson emelk...
2020-06-10 11:41:55
Krónika 1. rész (megemlékezések, 2021-es költségvetés)
... emléknapjáról szóló határozatot. Hozzátette: azért e napot javasolták emléknapul, mert a Szent István csatahajót 1918. június 10-én süllyesztették el.
Varga: a 2021-es büdzsé a gazdaságvédelem költségvetése
Magyarország 2021-es költségvetése a gazdaságvédelem költségvetése, amely a járványügyi készültség fenntartása mellett is tartalmazza a szükséges forrásokat a gyermek...
2020-06-10 10:52:30
Költségvetés - Varga: a 2021-es büdzsé a gazdaságvédelem költségvetése
...
Varga Mihály a jövő évi büdzsé általános vitáját megnyitó felszólalásában a magyar társadalom egészének győzelmeként értékelte, hogy Magyarország azonnal meg tudta tenni a járványhelyzetben szükséges lépéseket, és lényegében megnyerte a csatát a vírussal szemben. Hozzátette: ennek tudatában is mély fájdalommal fordulnak az áldozatok családjai felé. A következő feladatnak azt ...
2020-06-10 10:52:13
Krónika 1. rész (napirend előtt: költségvetés)
... gazdaság és a munkahelyek védelme, az új munkahelyek létrehozása, a másik pedig a járványügyi készültség fenntartása.
A kormány úgy tud a költségvetésben forrásokat teremteni a gazdaságvédelemre, hogy közben nem vesz el a családoktól, a büdzsében nincs megszorítás, nem csökkennek a jövedelmek, nem csökkennek a nyugdíjak - emelte ki.
Ezek a források lehetővé teszik, hogy ...
2020-06-08 15:22:01
Figyelő - Varga Mihály: átláthatóbb lesz a költségvetés
... A költségvetés szerkezetét átláthatóbbá tették: a dokumentumban szereplő sorok száma megfeleződik 2021-re. Ugyanakkor fontosabb a formánál a tartalom: a jövő évi költségvetés a gazdaságvédelem költségvetése lesz - szögezte le.
Egyik pillére a háromezer milliárd forintos egészségbiztosítási és járvány elleni védekezési alap, amely forrást nyújt a fő egészségügyi kiadások bizt...
2020-06-04 12:41:53
Koronavírus - Kormányszóvivő: jól teljesített az ország
... intézkedéseket meg tudják hozni, például az idősek vásárlási idősávjának fenntartásával vagy a rendezvénytilalommal kapcsolatban.
A jövő évi költségvetésről azt mondta, az a gazdaságvédelem költségvetése, de a családok védelme, a munka támogatása és a nyugdíjasok megsegítése továbbra is kiemelt fontosságú.
Hozzátette, hogy a költségvetésnek fontos eleme gazdaságvédelmi a...
2020-05-28 20:50:28
Költségvetés - Párbeszéd: kevés pénz jut az egészségügyre és a gazdaságvédelemre
... állapotban voltak, az orvosok és az ápolók pedig "botrányosan keveset" kerestek - emelte ki.
Burány Sándor úgy fogalmazott: az is fájó, hogy a büdzsé gyakorlatilag semmit nem fordít gazdaságvédelemre. A betervezett néhány ezer milliárd lényegében kimerül a kormányzati beruházások támogatásában, ezeket a beruházásokat pedig "tudjuk kik fogják kivitelezni" - mondta. A gazdaság ...
2020-05-26 12:42:35
Költségvetés - Varga:: a 2021-es költségvetés a gazdaságvédelem költségvetése
...
A büdzsé, szavai szerint kiemelt feladatként kezeli az emberek védelmét, és választ ad a járványhelyzet miatt kialakult gazdasági kihívásokra. Kiemelt helyen van a családok védelme, a gazdaság újraindítása és az ország biztonsága - fűzte hozzá.
A hajót a rakomány és nem az utasok kidobásával kell megmenteni, így a kormány nem megszorításokkal, hanem segítségnyújtással re...
2020-05-26 12:22:09
Költségvetés - DK: a jövő évi költségvetési javaslat mellőzi a józan észt és a szakértelmet
... Varju László.
Varga Mihály pénzügyminiszter kedden ...
2020-05-26 11:42:10
1 
Címkék: Varga Mihály, Banai Péter Benő, Bánki Erik, Szent István, Burány Sándor, Varju László, 2021-es büdzsé, gazdaságvédelem költségvetése, 2021-es költségvetés, józan észt, vitában elhangzottakra, kormány gazdasági, indítványban megfogalmazott, gazdaság újraindítása, járvány elleni, gazdaságvédelem költségvetésének, rendkívüli helyzet, magyar gazdaság, járványügyi készültség, szükséges forrásokat, magyar társadalom, járványhelyzetben szükséges, vírussal szemben, áldozatok családjai, következő feladatnak, munkahelyek védelme, másik pedig, költségvetésben forrásokat, büdzsében nincs, források lehetővé, költségvetés szerkezetét, dokumentumban szereplő, háromezer milliárd, idősek vásárlási, családok védelme, munka támogatása, nyugdíjasok megsegítése, költségvetésnek fontos, ápolók pedig, büdzsé gyakorlatilag, betervezett néhány, kormányzati beruházások, beruházásokat pedig, emberek védelmét, járványhelyzet miatt, ország biztonsága, utasok kidobásával, megszorításokkal, előterjesztésnek, pénzügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.