Belépés
Tepsis rakott karaj
... hús szeletek után egy újabb réteg burgonya
(ugyanúgy fűszerezve mint elsőnek),
majd csíkozott darabolt füstölt húsos szalonna, és a burgonya szeletek közé ezúttal fokhagyma gerezdeket helyezünk.

6. lépés
Újabb réteg karikákra vágott vöröshagymát és lila-hagymát helyezünk ...
2018-07-17 07:06:12
Arató menü
... só

A húst előző este beáztatjuk hideg vízbe. Másnap leöblítjük, apró kockákra vágjuk, leöntjük 1,5 liter hideg vízzel, hozzáadjuk a megtisztított, egészben hagyott hagymát, a fokhagyma gerezdeket, néhány szem borsot, és fedő alatt puhára főzzük. a hagymát és a fokhagymát a végén kivesszük belőle.
A tejfölt simára keverjük a liszttel, a leveshez adjuk, beletesszük ...
2018-06-26 12:51:09
Klasszikus kovászos uborka
... borsokat.

Ezután rendezzük el benne az uborkákat. A vágatlan végük álljon kifelé, így könyebb lesz majd kiszedni őket az üvegből.

A tetejükre tegyük a maradék kaprot és a fokhagyma gerezdeket.

Végül felül zárjuk le a kenyérrel.

Nem forró, csak meleg vízben oldjuk fel a sót.

Egy széles pengéjű késsel csináljunk rést a sós vízne...
2018-06-10 13:40:00
Nagyanyáink bölcsessége 1.
... enyhíti a torokfájást is. Ezeket a hatásait a benne lévő kénnek köszönhe...
2018-06-07 13:32:11
Tepsis rakott karaj
... ágyra.

Az első réteg burgonya, hagyma, hús szeletek után egy újabb
réteg burgonya, majd csíkozott darabolt füstölt húsos szalonna
és a burgonya szeletek közé ezúttal fokhagyma gerezdeket helyezünk.

Újabb réteg karikákra vágott vöröshagymát és lila hagymát helyezünk
az eddigiekre.

A hagymakarikákra ráhelyezzük a maradék karaj szele...
2018-05-31 15:08:55
Makói hagymás rakott karaj
... hús szeletek után egy újabb réteg burgonya
(ugyanúgy fűszerezve mint elsőnek),
majd csíkozott darabolt füstölt húsos szalonna, és a burgonya szeletek közé ezúttal fokhagyma gerezdeket helyezünk.



6. lépés
Újabb réteg karikákra vágott vöröshag...
2018-05-30 11:52:04
Tepsis rakott karaj
... hús szeletek után egy újabb réteg burgonya
(ugyanúgy fűszerezve mint elsőnek),
majd csíkozott darabolt füstölt húsos szalonna, és a burgonya szeletek közé ezúttal fokhagyma gerezdeket helyezünk.

6. lépés
Újabb réteg karikákra vágott vöröshagymát és lilahagymát helyezünk az eddigiekre.

7. lépés
A hagymakarikákra ráhelyezzük a maradék karaj ...
2018-05-30 11:30:16
Fodros kel krémleves
... A leveles kelt jól megmossuk, vastag ereit kivágjuk. Forrásban lévő vízbe dobva kb. fél percig előfőzzük, majd leszűrjük. Botmixerrel pürésítjük, közben hozzáadjuk a fokhagyma gerezdeket is, had pépesítse azt is a botmixer. Egy lábosba tesszük a pürét, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, felforraljuk.
A hideg tejben csomómentesre keverjük a lisztet vagy a kukor...
2018-05-07 23:38:30
Házi öntet cézár salátához
... worchester szósz
2 db tojás
5 g só
5 g bors

Elkészítés:

A nagy adag salátaöntet elkészítéséhez először is össze kell darálni a fokhagymát. A gerezdeket tegye egy aprítóba és vágja őket nagyon apróra.

Amikor ez megvan, adja hozzá a szardíniát és a tojásokat, majd dolgozza össze őket alaposan.

Ezután mehet az apr...
2018-04-19 23:47:17
Természetes arcpakolások
... gyümölcssavnak és a C- vitaminnak köszönhető.

MILYEN BŐRTÍPUSRA AJÁNLOTT?
Tág pólusú és érzékeny bőrre.

HOGYAN KÉSZÍTSÜK EL?
Hámozzunk meg fél darab narancsot. A gerezdeket villával törjük össze egy tálkába és készítsünk belőle pépet 1-1 teáskanál grépfruit- és citrom levével.
Ható idő: 10 perc


MÉZES - KEFÍRES PAKOLÁS
M...
2018-03-18 16:44:11
1 2 3 4 5 ........29 30 ....43 44 ....57 58 59 
Címkék: MILYEN BŐRTÍPUSRA AJÁNLOTT, HOGYAN KÉSZÍTSÜK EL, KEFÍRES PAKOLÁS, újabb réteg, burgonya szeletek, húst előző, fokhagyma gerezdeket, végén kivesszük, tejfölt simára, leveshez adjuk, vágatlan végük, tetejükre tegyük, maradék kaprot, széles pengéjű, benne lévő, első réteg, hagymakarikákra ráhelyezzük, maradék karaj, leveles kelt, lábosba tesszük, hideg tejben, lisztet vagy, nagy adag, gerezdeket tegye, gerezdeket villával, hagymakarikákra, elkészítéséhez, gyümölcssavnak, megtisztított, csomómentesre, arcpakolások, mindenegyben, vöröshagymát, felforraljuk, botmixerrel, természetes, beletesszük, nagyanyáink, bölcsessége, ráhelyezzük, torokfájást, lilahagymát, salátaöntet, köszönhető, pürésítjük, hozzáadjuk, klasszikus, leöblítjük, fűszerezve, gerezdeket, fokhagymát, beáztatjuk, csináljunk, eddigiekre, worchester, szardíniát, bőrtípusra, vitaminnak, elkészítés, készítsünk, kivesszük, salátához, fokhagyma, rendezzük, forrásban, helyezünk, karikákra, csíkozott, pépesítse, tetejükre, felöntjük,
© 2013 TVN.HU Kft.