Belépés
Gulyás: a bérelt egészségügyi magánberendezések kiváltása a cél
... vannak.
Arra a felvetésre, hogy Karácsony Gergely, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltje ezermilliárd forint szétosztását ígérte, a miniszter úgy reagált, "nem tudtuk, hogy Karácsony Gergelynek ennyi maradt a parkolóbotrány után". Azt kellene megmagyaráznia, miért veszteséges Zuglóban a parkolás - mondta, jelezve, hiteltelennek tartja az ígéretet.
A magyar nyugdíjre...
2019-04-18 13:41:32
Alexandriai Szent Sándor
... tisztaságával felülmúlt mindenkit. Püspökük halála után a város lakói kérték csodatevő szent Gergely püspököt, hogy adjon nekik új püspököt. Sok, látszólag rátermett embert ajánlottak Gergelynek, de ő isteni utasításra várt. A város lakói azt mondták, hogy ha nem figyel rájuk, akkor a szénégető Sándort teszik püspökké. Gergely látni akarta őt, de az emberek kinevették. Gergely tit...
2019-03-19 19:07:51
Ebben az országban mindenki hazudott és hazudik
... forintért ebédelhetnek. Ugyanitt Szabadságharcos Klub is működik. Balatonfüreden, Siófokon, Galyatetőn évente 30 fő üdülhet a minisztérium üdülőiben szintén BM-kedvezményekkel. Pongrátz Gergelynek az a javaslata, hogy először ne a szervezetek vezetői kapják az üdülőjegyeket, csak kis részben valósult meg."
A témáról több itt olvasható:
http://beszelo.c3.hu/cikkek/...
2019-03-07 12:31:20
DK: a Fidesz fizessen bevándorlási különadót!
... csalással szereztek állampolgárságot" - mondta.
Arra a felvetésre, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter rámutatott, a befogadás nem titokban történt, azt válaszolta, hogy Gulyás Gergelynek "általában azt sem szoktam elhinni, amit kérdez, a kormánynak és a kormány tagjainak lételeme a hazudozás".
A DK frakciószóvivőjét arról kérdezték, hogy a párt miért állít önál...
2019-02-21 13:31:42
Krónika 4. rész (nemzetiségek helyzete, Nemzetközi Beruházási Bank)
... önök kormányzása alatt történt, és a leggyalázatosabb, hogy mindennek a felderítéséért szinte semmit nem tettek önök, sem politikai, sem más tekintetben - fogalmazott, szavait Arató Gergelynek (DK) címezve.
Minden, ami a többségi társadalomnak jó, az jó a cigányságnak is - jelentette ki az államtitkár, példaként az egészségügyi fejlesztéseket és forrásbővülést említve.
...
2019-02-20 13:12:29
MSZP: a párt újból feljelentést tesz az elbocsátott kardiológus betegének halála miatt
... elhunyt beteg halála miatt tett feljelentésüket. A 62 éves nő késve kapott ellátást, miután egyik telephelyről a másikra szállítgatták - tette hozzá.
A politikus kérdezték Karácsony Gergelynek, a baloldali pártok közös főpolgármester-jelöltjének azon nyilatkozatáról, hogy a zsidó emberek listázása nem nácizmus. Bangóné Borbély Ildikó közölte, Karácsony Gergely bocsánatkérése ...
2019-02-13 13:22:20
Karácsony Gergely nyerte a baloldali pártok fővárosi előválasztását
... nem érik el, hogy egy kihívója legyen a Fidesznek. Jelezte, továbbra is számít Horváth Csabára, mert Budapest ügye közös elkötelezettségük.
Horváth Csaba - gratulálva Karácsony Gergelynek - azt mondta, a budapestiek zászlóvivőt választottak és ettől a naptól kezdve beáll Karácsony Gergely mögé, hiszen mindketten Budapest "felszabadítását" tűzték ki célul.
Úgy értékelte a...
2019-02-03 17:41:42
Századvég-elemző: az előválasztás egy "roncsderbi"
... csatorna hétfő esti műsorában úgy fogalmazott, hogy aki mellé Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke odaáll, az már szinte "politikai halott", ez semmiképpen sem jó jel Karácsony Gergelynek.
A szakértő felvetette, hogy mekkora legitimációt ad a baloldali jelölteknek egy kétmilliós városban, ha ketten együtt gyűjtöttek össze nagyjából tízezer ajánlást. Mondhatja-e ma...
2019-01-28 20:12:18
Fedettpályás öttusa idénynyitó - Helyzetfelmérés a világkupaidény előtt
... korábbi eredmények alapján négyen kiemeltek a válogatás szempontjából: Marosi Ádámnak, Kasza Róbertnek, a novemberi bokaműtétje után még nem százszázalékos Demeter Bencének, valamint Regős Gergelynek a hazai vk-forduló mellett automatikusan jár külföldi verseny is, a többieknek viszont meg kell harcolni ezért.
A vk-szereplés azért fontos, mert a sorozatot lezáró döntőn lehet ...
2019-01-27 19:34:57
Politológus: nincs konkrétum Horváth Csaba főpolgármester-jelölti programjában
... meghosszabbítása, új parkok, énekórák megszüntetése - pedig nem érdeklik a választókat - vélekedett.
Azt mondta, bár Horváth Csabának nincs akkora népszerűsége, mint például Karácsony Gergelynek, a Párbeszéd jelöltjének, az előválasztást szerinte ő nyeri meg, mert a fordulókat főleg MSZP-s pártirodákban tartják, ezért azokon valószínűleg a párttal kapcsolatba hozható aktivist...
2019-01-09 09:32:31
1 2 3 .....17 18 ..25 26 ..33 34 35 
Címkék: Alexandriai Szent Sándor, Nemzetközi Beruházási Bank, Karácsony Gergely, Horváth Csaba, Karácsony Gergelynek, Ugyanitt Szabadságharcos Klub, Pongrátz Gergelynek, Gulyás Gergelynek, Arató Gergelynek, Bangóné Borbély Ildikó, Horváth Csabára, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Marosi Ádámnak, Kasza Róbertnek, Demeter Bencének, Regős Gergelynek, Horváth Csabának, bérelt egészségügyi, országban mindenki, párt újból, elbocsátott kardiológus, baloldali pártok, világkupaidény előtt, parkolóbotrány után, magyar nyugdíjre, város lakói, szénégető Sándort, emberek kinevették, minisztérium üdülőiben, szervezetek vezetői, témáról több, kormány tagjainak, párt miért, felderítéséért szinte, többségi társadalomnak, egészségügyi fejlesztéseket, másikra szállítgatták, politikus kérdezték, zsidó emberek, kihívója legyen, budapestiek zászlóvivőt, naptól kezdve, szakértő felvetette, baloldali jelölteknek, kétmilliós városban, válogatás szempontjából, novemberi bokaműtétje, hazai vk-forduló, többieknek viszont,
© 2013 TVN.HU Kft.