|
|
|
... dkg paradicsom
10 dkg zöldpaprika (télen lecsó)
ELKÉSZÍTÉS:
A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi f... |
|
2015-04-07 10:03:55 |
|
|
|
|
|
|
SENECA
VIGASZTALÁSOK
ERKÖLCSI LEVELEK
FORDÍTOTTA, AZ UTÓSZÓT ÉS A JEGYZETEKET ÍRTA:
RÉVAY JÓZSEF ÉS KURCZ ÁGNES
A fordítás alapjául szolgáló kiadások:
Lucii Annaei Senecae opera
omnia quae supersunt. Vol. I. fasc. I.
L. Annaei Senecae dialogor... |
2012-04-25 14:40:36 |
|
|
|
|
|
|
... kárba...
A most 35 éves Los Angeles-i művész előbb csak portrékkal díszítette a könyvek borítóit, majd elkezdett kirakózni a gerincekkel, majd elszaladtak vele a lovak és a dolog egy projekt-kiállításban csúcsosodott ki 2007-ben a Rice Galérában, ahol 10 nap alat... |
|
2011-06-02 17:55:52 |
|
|
|
|
|
|
... 5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)
Elkészítése: A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi f... |
|
2011-01-27 18:51:37 |
|
|
|
|
|
|
... 5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)
Elkészítése: A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi f... |
2011-01-13 15:16:37 |
|
|
|
|
|
|
... dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)
Elkészítése: A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percny... |
2010-12-11 04:28:40 |
|
|
|
|
|
|
... dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)
Elkészítése: A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percny... |
2010-12-08 06:14:25 |
|
|
|
|
|
|
... 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)
Elkészítése: A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi... |
2010-11-15 04:46:08 |
|
|
|
|
|
|
... 5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)
Elkészítése: A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi f... |
2010-08-31 18:50:52 |
|
|
|
|