Belépés
Lehetőleg ne az én nevemben! Kösz
... illiberális hagyományait követve az erdélyi magyar emberek nevében kinyilatkoztat. Ő tudja, hogy az erdélyi magyar tudja, kire kell szavazni.

Tudom, hogy a politikának semmi köze a gerinchez, a következetességhez és az erkölcsi alapvetésekhez, de azért mégis szomorú látni, hogyan válik az elvtelenség okán napról napra kiszolgáltatottabbá a határon túli (a magyarországih...
2018-02-09 10:08:38
Hátfájásról....
... problémák ellen véd, de a hátunknak is jót tesz. Finn kutatások szerint a túl zsíros, túl sós és szénhidrátban gazdag ételek a gerinc melletti ereknek is ártanak, így azok eltömődhetnek. A gerinchez így nem jut elegendő tápanyag és a salakanyagokat sem tudja elszállítani a szervezet, ami krónikus gyulladáshoz és ezen keresztül fájdalomhoz vezet.
Rossz a kerékpárunk. A gyakran...
2017-04-27 13:21:25
CSAKRÁK jellemzői és tulajdonságai
... keletkezik, akkor a csakrákon keresztül adjuk tovább a felesleget környezetünknek. A csakrák az ember érzékfeletti részeivel közös szervek, s minden testben sajátos feladatuk van. A csakrák a gerinchez és az idegrendszerhez különböző mirigyeken és idegdúcokon keresztül kapcsolódnak. A teljes csakra-rendszer rendkívül összetett. 7 fő, és több, mint 300 kisebb csakra van az emberi t...
2016-10-26 15:21:11
Finom falatok!
Rózsaborsos szarvasgerinc recept epersalátával

Hozzávalók a gerinchez :
400 g szarvasborjú gerinc leinazva
1 mk só
2 ek olívaolaj
1 ek vaj
7-8 szál friss kakukkfű
1 ek rózsabors
1 ek szezámmag

Hozzávalók a vinaigrette-hez:
1 ek málnaecet
csipet só
1 mk porcukor
1 tk mézes mustár
3 ek extra szűz olíva...
2016-06-17 18:35:32
12 ritka betegség, amiről biztosan nem hallottál még.
... fejlődése akad el, és az egyik iker a végtagjait kivételével felszívódik, és ezek a végtagok hozzákapcsolódnak a másik ikerhez. Egyes esetekben a plusz kis lábak a normál lábak között, a gerinchez kapcsolódnak.

12. Morgellons-betegség


Ezt a betegséget,...
2016-03-06 20:13:50
Akkor ezt el kell olvasnod!
... test többi részére vonatkozólag.

Ha csomók, bőrkeményedések vagy fájdalom van a lábakban, ezek jelzik a test többi részében levő problémákat. Például, a láb íve kapcsolódik a gerinchez.

Jane Sheehan, reflexológus biztos benne, hogy a láb megmutat mindent az emberekről

Az ő útmutatója ez:

Nagy lábujj

Akiknek a nagylábujja sokka...
2016-01-19 12:48:41
Hogyan csökkenthetjük leggyorsabban a stresszt?
... modern orvostudomány szintén egyre több vizsgálattal támaszt alá. Ilyenkor is általában orron keresztül történik a légzés, és belégzésnél tágul a has, kilégzésnél pedig a köldök közelít a gerinchez. A ritmus azonban gyors: egy gőzmozdony fújtatásához hasonlítható leginkább ez az intenzív légzés. Aki kezdő, kezdje csak néhány tíz másodperccel - alapvetően a rekeszizmot erősen igény...
2015-09-21 08:51:19
Akupunktúra és akupresszúra a hátfájásra
Az akupunktúra és akupresszúra szerint minden szervünk kivetítődik a talpunkra, vagyis egy vagy több pont masszírozása által megoldhatjuk problémáinkat.

A gerinchez vezető pontok például a láb belső élén találhatóak. Az alábbi pontok masszírozása által könnyedén megszabadulhatunk a hát-, gerinc, -és nyakfájástól, merevségtől.

...
2015-03-19 13:43:56
Őseink Hagyatékai,Örökségünk
... bontották. Karajra bontás esetén a hátára fektetve a gerincet középen kettéhasítva vágták félbe a disznót. Orjára bontás esetén az orrára (orjára), hasára fektetve a hát irányából a bordákat a gerinchús tövében átvágva, a fejtőtől a farokig a gerincet egészben kivéve történt a feldolgozás. Az így kivett gerinc valamelyik részéből készített húsleves az orjaleves.
Elkészítés...
2014-11-29 23:57:12
Wass Albert Rózsaszirmok
... cserben.
Jó apámtól tanultam egy-két dolgot,
öntött belém fegyelmet, önbizalmat:
- Nem kell biz` építeni magas tornyot!
Becsülethez szerénységet vállalhat
bárki, tartást gerinchez, ego nélkül;
maga-biztonság pillért belém vésve,
hagyta nekem útravalót, emlékül.
Mennyországból figyel rám, még nincs késve...

Apai intő szava kamatozi...
2014-08-21 11:10:07
1 2 3 
Címkék: Őseink Hagyatékai, Wass Albert Rózsaszirmok, Jane Sheehan, erdélyi magyar, politikának semmi, erkölcsi alapvetésekhez, elvtelenség okán, határon túli, gerinc melletti, csakrákon keresztül, felesleget környezetünknek, ember érzékfeletti, idegrendszerhez különböző, teljes csakra-rendszer, egyik iker, végtagjait kivételével, végtagok hozzákapcsolódnak, másik ikerhez, normál lábak, gerinchez kapcsolódnak, test többi, nagylábujja sokka, köldök közelít, ritmus azonban, gőzmozdony fújtatásához, intenzív légzés, rekeszizmot erősen, vagy több, gerinchez vezető, alábbi pontok, hátára fektetve, gerincet középen, gerinchús tövében, gerincet egészben, környezetünknek, idegrendszerhez, bőrkeményedések, csökkenthetjük, salakanyagokat, magyarországih, alapvetésekhez, kinyilatkoztat, mennyországból, szarvasgerinc, tulajdonságai, epersalátával, leggyorsabban, orvostudomány, eltömődhetnek, szénhidrátban, problémáinkat, szerénységet, rózsaszirmok, elszállítani, gyulladáshoz, kettéhasítva, érzékfeletti, szarvasborjú,
© 2013 TVN.HU Kft.