Belépés
Gesztenyemasszás süti (sütés nélkül)
... gesztenyepürét annak ajánlom: Gesztenyemasszás süti (sütés nélkül)





Könnyedén elkészíthető és nagyon fincsi! Ez az édesség mindenkit elvarázsol, mert nagyon krémes és nagyon finom. Ünnepi alkalmakra is r...
2018-11-12 11:21:08
Aki szereti a gesztenyepürét annak ajánlom: Gesztenyemasszás
Aki szereti a gesztenyepürét annak ajánlom: Gesztenyemasszás süti (sütés nélkül)

Könnyedén elkészíthető és nagyon fincsi! Ez az édesség mindenkit elvarázsol, mert nagyon krémes és nagyon finom. Ünnepi alkalmakra is remek választás!

Hozzávalók
Alap:

2 csomag gesztenye massza
25 dkg darált keksz
rumaroma
15 dkg porcukor
kevés ...
2018-01-27 20:14:23
Tíz ajándékreceptem RECEPTMAGAZINTÓL
TÍZ AJÁNDÉKRECEPTEM A RECEPTMAGAZINTÓL

1.Női szeszély
********************
Hozzávalók: 12 deka vajat 4 tojássárgájával, 4 kanál cukorral habosra keverünk, majd egy csésze tejet és 25 deka liszttel elkevert 1 csomag sütőport hozzáadva könnyű tésztává keverjük.

A tésztát közepes nagyságú tepsibe egyenletes vastagon kiöntve, barackízzel megkenjük s 6 to...
2017-11-22 13:49:24
Ünnepi torta .....
Hozzávalók: 7 tojás, 25 dkg gesztenyepüré, 10 dkg liszt, 15 dkg vaj, 30 dkg porcukor, 1/2 tábla csokoládé, 12 kis gesztenyeszív a díszítéshez.

Elkészítése: A tésztához a tojások sárgáját a fehérjétől különválasztjuk, hozzáadunk két evőkanál langyos vizet, 7 dkg porcukrot, majd 10 dkg gesztenyepürével jól kikeverjük. A tojások fehérjét habbá verjük 7 dkg cukorral, majd...
2011-06-23 13:31:55
Mi a hókifli süti receptje és mi a hólabda süti receptje ?
Hókifli receptje:

A margarint felolvasztjuk, majd beletesszük a cukrot, a tejet, a lisztet és a sütőport. Az egészet jó alaposan összegyúrjuk, majd negyed órán át a hűtőben pihentetjük. Eközben a zsemlemorzsához hozzáadjuk a margarint és a gesztenyemasszát, ezeket összekeverjük. A tésztát egy gyúródeszkán kinyújtjuk, majd egyforma nagyságú négyzeteket vágunk ki belőle. M...
2011-04-02 21:19:25
Ünnepi gesztenye torta
...
Hozzávalók: 7 tojás, 25 dkg gesztenyepüré, 10 dkg liszt, 15 dkg vaj, 30 dkg porcukor, 1/2 tábla csokoládé, 12 kis gesztenyeszív a díszítéshez.
Elkészítése: A tésztához a tojások sárgáját a fehérjétől különválasztjuk, hozzáadunk két evőkanál langyos vizet, 7 dkg porcukrot, majd 10 dkg gesztenyepürével jól kikeverjük. A tojások fehérjét habbá verjük 7 dkg cukorral, majd be...
2010-12-09 22:25:09
Ünnepi torta
...
Hozzávalók: 7 tojás, 25 dkg gesztenyepüré, 10 dkg liszt, 15 dkg
vaj, 30 dkg porcukor, 1/2 tábla csokoládé, 12 kis gesztenyeszív a
díszítéshez.

Elkészítése: A tésztához a tojások sárgáját a fehérjétől különválasztjuk,
hozzáadunk két evőkanál langyos vizet, 7 dkg porcukrot, majd 10 dkg
gesztenyepürével jól kikeverjük. A tojások fehérj...
2010-10-24 11:42:52
Hókifli gesztenyével töltve
Hókifli gesztenyével töltve.

Hozzávalók:( 6-8 személyre) tésztához:
- 20 dkg margarin
- 40 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 1 dl tej
- 1 mokkáskanál sütőpor

Töltelékhez:
- 10 dkg gesztenyemassza
- 5 dkg margarin
- 5 dkg zsemlemorzsa

Szóráshoz:
- vaníliás porcukor

A margarint felolvasztjuk, majd bele...
2009-10-01 19:51:49
Receptek vegyesen
Jegeskávé vagy csokoládé
2 csomag mokka vagy csokoládé krémport, 4 deka lisztet és 30 deka cukrot 1 liter hideg tejben csomómentesen
elkeverünk, azután tejeslábasba öntve, állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A forró
krémet hideg helyen, néha-néha megkeverve, hűlni hagyjuk. Ha kihűlt, 3-4 tojás fehérjének keményre
vert habját könnyen hozzákeverjük és talpas po...
2009-07-27 18:39:26
Karácsonyi csemegék
Jaj de jó a habos sütemény! -Karácsonyi csemegék

Miért épp mézeskalács és szaloncukor, netán habcsók kerül a fára; hogyan érdemes bejglit sütni, mákosgubát készíteni?

A karácsony elképzelhetetlen szaloncukor, bejgli vagy habcsók nélkül, de hogy miért épp ezek az alapédességek, arra nehéz magyarázatot találni. A mézeskalács eredete évszázadokig is visszanyúlhat...
2008-12-10 20:20:49
1 
Címkék: AJÁNDÉKRECEPTEM RECEPTMAGAZINTÓL, gesztenyepürét annak, hókifli süti, hólabda süti, édesség mindenkit, csésze tejet, tésztát közepes, tojások sárgáját, fehérjétől különválasztjuk, tojások fehérjét, margarint felolvasztjuk, hűtőben pihentetjük, zsemlemorzsához hozzáadjuk, gyúródeszkán kinyújtjuk, tojások fehérj, habos sütemény, karácsony elképzelhetetlen, mézeskalács eredete, gesztenyemasszas, gesztenyemasszás, gesztenyepürével, gesztenyemasszát, receptmagazintól, elképzelhetetlen, különválasztjuk, ajándékreceptem, gesztenyemassza, zsemlemorzsához, tojássárgájával, gesztenyepürét, gesztenyepuret, felolvasztjuk, alapédességek, összekeverjük, csomómentesen, hozzákeverjük, gesztenyepüré, gesztenyeszív, visszanyúlhat, elkészíthető, gyúródeszkán, gesztenyével, összegyúrjuk, tejeslábasba, évszázadokig, zsemlemorzsa, magyarázatot, elkészítése, díszítéshez, szaloncukor, barackízzel, négyzeteket, mézeskalács, pihentetjük, mokkáskanál, töltelékhez, beletesszük, elvarázsol, hozzáadunk, fehérjétől, egyenletes, hozzáadjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.