Belépés
A keresztyén szülőknek imádkozni kell gyermekeikért
... fenyítést gyermekeik jobbulására.
6. Arra is vigyázzanak a szülők, hogy okos választást tegyenek gyermekeik vétkei között. Ha nem szántszándékkal, hanem erőtlenségből vagy gondatlanságból hibáznak, ha nem a kegyesség és a jó erkölcsök ellen vétenek, mint pl. ha ruhájukat bepiszkítják, vagy valamit elejtenek, eltörnek, vagy gyermeki gondatlanságból kiabálnak, alkalmatlanságot ...
2019-01-10 17:15:24
Nyolc gyanúsított ellen indítottak vizsgálatot az olasz diszkóban okozott tömegpánikért
... viselő fiú spray-t fúj a körülötte állókra.
A fiú tagadja, hogy a szórakozóhelyen tartózkodott volna.
Az ügyészség vizsgálatot indított további hét személlyel szemben gondatlanságból elkövetett gyilkosság címén, köztük vannak a corinaldói Lanterna Azzurra nevű szórakozóhely tulajdonosai és üzemeltetői.
Az eddigi nyomozási adatok szerint a diszkóban tartózkodók köz...
2018-12-11 09:51:10
MACS: eddig tizenegy hazai doppingeset, az ifjúsági olimpiának nincs magyar vétkese
... dopping-ellenőrzés, de a probléma maga egyre súlyosabb formában jelentkezik" - mondta a MACS első embere.
Tiszeker Ágnes szerint az EPO-használatnál nem jön szóba a véletlenül vagy gondatlanságból elkövetett doppingolás. Olyan szer ez, amelyhez nem könnyű hozzájutni, biztosan kell mellé valamilyen orvosi vagy szakemberi segítség, de - hangsúlyozta - "ez már abszolút túlmutat ...
2018-11-22 17:59:04
50 ezer forintra bírságolják, aki felsózza a járdáját
... és nem a közös képviselőnek - kell eltávolítani a havat. Ha valaki balesetet szenved a gondatlanul kezelt, csúszós járdán, a tulajdonosnak kell megtérítenie a kárt, és akár gondatlanságból elkövetett bűncselekmény miatt is felelősségre vonhatják.

A só azonban tiltólistás; a növényeknek, a rajta sétáló állatoknak és a cipők talpának egyaránt rosszat tesz, ezért hom...
2018-11-21 18:34:33
Iszapömlés - Tizenhárom vádlott esetében szabadságvesztést indítványozott az ügyész
... megsértéséért négy vádlott felelős.
Az ügyész a vádlottak bűnösségének kimondását különösen nagy kárt okozva elkövetett közveszélyokozás, halált előidéző gondatlan közveszélyokozás, gondatlanságból elkövetett környezet- és természetkárosítás, valamint hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indítványozta.
Az ügyészség bizonyítottság hiányában két vádlott felmentés...
2018-11-07 19:05:52
Kutyatámadásban súlyosan megsérült egy kisfiú Ostffyasszonyfán
...
Leibinger Eszter közölte: az eset körülményeit gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt vizsgálja a rendőrség.
Az MTI úgy értesült, hogy a kétéves kisfiú szombat délután kamaszkorú rokonával sétált az utcán, amikor egy nagytestű kutya megtámadta. A gyerek édesanyja is kirohant az utcára, megpróbált segíteni, de az állat őt is megharapta.
A kisfi...
2018-10-21 10:34:16
Az MSZP feljelentést tett az elbocsátott szívsebész betegének halála miatt
... ismeretlen tettes ellen.
Szerinte a Fidesz-kormány károkozása a betegellátásban bizalmatlan, rettegő betegekben és hozzátartozókban, menekülő munkaerőben, tönkrement egészségekben, gondatlanságból és hanyagságból kioltott életekben mérhető.
Az ellenzéki képviselő szóvá tette, Orbán Viktor miniszterelnök nem érzi úgy, hogy felelősséggel tartozva az egészségügy helyzete mi...
2018-10-05 14:51:51
Tallóztam
...
"Milyen könnyű hálátlannak és nemtörődömnek lenni, és egyszerű gondatlanságból nem adni meg a szülőknek azt a tiszteletet és szeretetet, amellyel tartozunk. Milyen gyakran látogatjuk meg őket vagy írunk nekik? Nincs esetleg szükségük anyagi segítségre, amit mi megadhatnánk, és mégsem tesszük?"

- John Stott -
...
2018-09-22 19:51:24
Szülő iránti tisztelet
..."Milyen könnyű hálátlannak és nemtörődömnek lenni, és egyszerű gondatlanságból nem adni meg a szülőknek azt a tiszteletet és szeretetet, amellyel tartozunk. Milyen gyakran látogatjuk meg őket vagy írunk nekik? Nincs esetleg szükségük anyagi segítségre, amit mi megadhatnánk, és mégsem tesszük?"

- John Stott -...
2018-09-19 09:57:22
Tóba fulladt egy kisfiú Abonyban
...
András Tamás elmondta: a nyolcéves helyi kisfiú eddig tisztázatlan körülmények között beleesett a vízbe, és miután kihúzták, a mentők már nem tudták újraéleszteni.
A megyei rendőr-főkapitányság az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított nyomozást szakértők bevonásával - tette hozzá....
2018-07-24 21:22:16
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...45 46 47 
Címkék: Lanterna Azzurra, Tiszeker Ágnes, Leibinger Eszter, Orbán Viktor, John Stott, András Tamás, keresztyén szülőknek, olasz diszkóban, ifjúsági olimpiának, kisfiú Ostffyasszonyfán, elbocsátott szívsebész, kisfiú Abonyban, körülötte állókra, szórakozóhelyen tartózkodott, ügyészség vizsgálatot, corinaldói Lanterna, eddigi nyomozási, diszkóban tartózkodók, probléma maga, véletlenül vagy, közös képviselőnek, gondatlanul kezelt, tulajdonosnak kell, rajta sétáló, cipők talpának, vádlottak bűnösségének, ügyészség bizonyítottság, eset körülményeit, kétéves kisfiú, nagytestű kutya, gyerek édesanyja, betegellátásban bizalmatlan, ellenzéki képviselő, egészségügy helyzete, nyolcéves helyi, ügyben gondatlanságból, ostffyasszonyfán, alkalmatlanságot, közveszélyokozás, hozzátartozókban, gondatlanságból, szórakozóhelyen, kutyatámadásban, szántszándékkal, betegellátásban, indítványozott, miniszterelnök, bizonyítottság, egészségekben, gyermekeikért, nemtörődömnek, erőtlenségből, felelősséggel, indítványozta, tömegpánikért,
© 2013 TVN.HU Kft.