Belépés
Módosítás - Bővítés - Az univerzum törvényei
... kívánságainkra az éteri világban mindez energia. Mindennek, amit gondolunk és kimondunk, megvan a saját egyedi rezgése.

A tett törvénye

Cselekedeteinkkel a gondolatainkat, álmainkat, érzelmeinket, vágyainkat és szavainkat valósítjuk meg. Olyan világot teremtünk magunk körül, ami ezeknek megfelel.
Az univerzális törvény szerint mindenki problémák sorozat...
2019-01-17 21:35:43
Az Életerő megőrzésének mentális praktikái
... első gondolatunk mindig valami jó és éltető legyen! Adjunk hálát, és érezzünk örömet, hogy egészségesen ébredünk! Ébredjünk rá a világ mindennapi csodájára!

Igyekezzünk gondolatainkat napközben is a pozitív történésekre irányítani! Figyelmünkkel azt tüntessük ki, ami jó! Hangosan mondjuk ki ezeket magunknak! Például: Ez jól esett! Ennek nagyon örülök! Ez nagyon tetszik!...
2019-01-17 14:44:55
Rudolf Steiner - Eleven kölcsönhatás élők és holtak között
... előttünk meghalt emberi lelkeknek azzal, hogy szellemi dolgokról felolvasunk nekik. Ez éppen az antropozófiai mozgalomban meg is mutatkozott. A felolvasást úgy csinálhatjuk, hogy gondolatainkat a halottra irányítjuk és hogy könnyebben menjen a dolog, megpróbálunk emlékezve rágondolni, elképzeljük, hogy előttünk áll vagy ül. Ezt megcsinálhatjuk több halottal egyszerre. Azután felol...
2019-01-17 14:31:42
Az ember mint a teremtő [...]
... napfényben csillogva repeső pillangókban. Igen, mikrokozmosz az ember, s a külső nagyvilág titkait önmagában tartalmazza. Úgy van ez, hogy bizonyos fokig mindazt, amit belülről látunk, gondolatainkat, érzéseinket, akaratunkat, emlék-képzeteinket, a másik oldalról, makrokozmikusan és kívülről tekintve láthatjuk meg a természet birodalmában.

Ez nevezhető valóságlátásnak. ...
2019-01-17 14:27:13
Mesterkéltség
...,,A civilizált emberi lény alapvető mesterkéltségét nehéz levetkezni. Belehatol a vérünkbe, meghatározza gondolatainkat, magatartásunkat és kapcsolatainkat sokkal súlyosabban, mint képzeljük."

-A. W. Tozer-...
2019-01-16 20:10:18
A kereszt vetés jelentése és ereje
... keresztvetés teljes valónkat, testünket, lelkünket, szívünket és elménket Krisztusnak szenteli. ,,Foglaljuk bele egész lényünket - testünket, lelkünket, értelmünket, akaratunkat, gondolatainkat, érzéseinket, mindazt, amit teszünk, és amit nem teszünk -, és a kereszt jelével megjelölve erősítsük és szenteljük meg mindezt Krisztus erejében, a háromságos egy Isten ne...
2019-01-08 15:15:29
Szentség
...,,Hiábavaló óvni gondolatainkat és érzéseinket a külső dolgoktól, ha ugyanakkor nem foglalkozunk a bűn belülről eredő, a szokásokon keresztül jövő támadásaival. A szentségért vívott harcot két fronton kell folytatnunk - kívül és belül. Csak ekkor látunk majd előremenetelt a szentség útján."

-Jerry Bridges-...
2019-01-02 11:54:55
Értelem és érzelem
...,,Nemcsak gondolatainkat, hanem érzelmeinket is meg kell őriznünk Krisztusban. Ehhez elsősorban annak megértése nyújt segítséget, hogy Isten elsősorban értelmünkön keresztül szól akaratunkhoz, míg a Sátán és a bűn általában kívánságainkon keresztül próbálkozik."

-Jerry Bridges-...
2019-01-01 18:16:31
Szellemi törvények
... megismételhetetlen egészet képez. Minden mindennel összefügg, minden rezgés egyszerre ok és valamely korábbi ok okozat. Testünk azonnal reagál minden gondolatunkra. Meg kell tanulnunk fegyelmezni gondolatainkat, mert ez a feltétele annak, hogy helyesen, tudatosan cselekedjünk. Minél magasabb rezgésű az az energia, melyet mozgósítunk, annál súlyosabb következményekkel jár, ha helyt...
2018-12-29 19:56:31
Megváltó született! Istené a dicsőség, miénk a békesség
... áll. Bűntudat, aggodalmak, fenyegetések, zűrzavarok, bizonytalanságok - mind a békességünkre törnek. Pál azt mondja, hogy Isten ,,őrizni" akarja a szívünket és a gondolatainkat. Az Ő békességével őrzi őket. Oly módon őrzi őket, ami felülmúlja az emberi képzelőerőt, ,,minden értelmet meghalad".
Ne korlátozzuk az Isten békességét az érthetőre. Ő megm...
2018-12-29 14:54:55
1 2 3 ................101 102 ........151 152 ........201 202 203 
Címkék: Rudolf Steiner, univerzum törvényei, ember mint, kereszt vetés, éteri világban, saját egyedi, tett törvénye, univerzális törvény, világ mindennapi, pozitív történésekre, antropozófiai mozgalomban, halottra irányítjuk, külső nagyvilág, másik oldalról, természet birodalmában, civilizált emberi, kereszt jelével, külső dolgoktól, szokásokon keresztül, szentségért vívott, szentség útján, feltétele annak, békességünkre törnek, emberi képzelőerőt, bizonytalanságok, valóságlátásnak, mesterkéltségét, makrokozmikusan, megcsinálhatjuk, kapcsolatainkat, magatartásunkat, kívánságainkra, gondolatainkat, kívánságainkon, mesterkéltség, antropozófiai, figyelmünkkel, gondolatunkra, békességünkre, előremenetelt, történésekre, kölcsönhatás, cselekedjünk, egészségesen, fenyegetések, érzelmeinket, megőrzésének, akaratunkhoz, foglalkozunk, birodalmában, békességével, keresztvetés, támadásaival, mikrokozmosz, meghatározza, megpróbálunk, pillangókban, csinálhatjuk, képzeteinket, akaratunkat, érzéseinket, tartalmazza, súlyosabban, gondolatunk,
© 2013 TVN.HU Kft.