Belépés
Szabadság
... föladjuk azokat a jogokat, amelyeket az örökkévaló szövetség vére vásárolt meg - azt a jogot, hogy legyünk hűek önmagunkhoz, a jogot, hogy engedelmeskedjünk a Szentléleknek, a jogot, hogy gondolhassuk saját gondolatainkat, a jogot arra, hogy megtegyük, amit akarunk az életünkkel, a jogot, hogy Isten vezetése alatt elhatározzuk, hogy mit teszünk a pénzünkkel.
Gondoljunk arra, ...
2017-12-26 21:24:38
Élj összhangban a
... előtte magunkat kell félrevezetnünk. Az őszinteség felé az első lépés az, hogy fel kell ismernünk egymásnak ellentmondó részeinket, hogy azt mondhassuk, amit gondolunk, és komolyan gondolhassuk azt, amit mondunk.
Ha belső részeink összhangba kerülnek egymással, ha felhagyunk azzal, hogy hazudjunk önmagunknak és félrevezessük embertársainkat, érezni fogjuk, amint megnyílnak el...
2012-04-12 13:49:12
Trianon-ismeretünk
... arról, hogy milyenek voltak akkor a magyarság érdekképviseleti és -érvényesítési lehetőségei, és milyenek ma. Természetesen minden tökéletesíthető, és távol vagyunk attól, hogy azt gondolhassuk: megérkeztünk Kánaánba.

Valóban, ez nagymértékben személy- és közegfüggő. De lehet arról tudni valamit, hogy a megtörténtekről alkotott véleményünk mélyül-e?

Az erről ...
2007-02-24 00:16:04
1 
Címkék: örökkévaló szövetség, jogot arra, őszinteség felé, első lépés, magyarság érdekképviseleti, megtörténtekről alkotott, érdekképviseleti, megtörténtekről, tökéletesíthető, embertársainkat, gondolatainkat, félrevezetnünk, szentléleknek, félrevezessük, nagymértékben, érvényesítési, természetesen, gondolhassuk, elhatározzuk, megérkeztünk, véleményünk, önmagunknak, lehetőségei, önmagunkhoz, összhangban, ellentmondó, felhagyunk, összhangba, ismeretünk, őszinteség, örökkévaló, megnyílnak, életünkkel, pénzünkkel, gondoljunk, közegfüggő, mondhassuk, részeinket, egymásnak, ismernünk, gondolunk, szabadság, szövetség, hazudjunk, egymással, amelyeket, magyarság, megtegyük, kánaánba, vásárolt, magunkat, föladjuk, alkotott, komolyan, vezetése, milyenek, részeink, kerülnek, jogokat, trianon, valamit, személy, valóban, vagyunk, mondunk, teszünk, legyünk, akarunk, azokat, fogjuk, mélyül,
© 2013 TVN.HU Kft.