Belépés
Ericsson: nőni fog az autonóm és hangulatfigyelő technológiák szerepe
... (VR) felhasználók 48 százaléka szeretne magának digitális/online hasonmást, aki pontosan utánozza, így egyszerre két helyen lehetne.
Az okostelefon használók mintegy 20 százaléka úgy gondolja, hogy az 5G hatékonyabban kapcsolja majd össze a dolgok internetét használó (Internet of Things-IoT) eszközöket, mint például a háztartási berendezéseket vagy a fogyasztásmérőket.
A...
2018-12-19 11:11:58
Szép estét kívánok mindenkinek!
... szándékát, másokra rá tudja testálni. Ehhez nem kell erőszak, fenyegetés. Viszont ész annál inkább, mert a hatalom - ha fegyvernek, túlélő eszköznek tekintjük - kétélű.

Egyesek úgy gondolják, hogy ha valamilyen szinten hatalmat szereznek, azáltal viszonylag korlátlan szabadságra tesznek szert. A hatalom eszköze lehet a fizikai, a gazdasági erő. Ám a hatalom nem egyenlő ...
2018-12-18 20:08:57
Határozatképtelen volt a nemzetbiztonsági bizottság ülése
... hogy ő vagy bármely másik képviselő betört-e. Molnár Zsolt megjegyezte, hogy a kérdésben szereplő ajtó egy betörhetetlen ajtó volt.
A riporter kérdésére Vadai Ágnes hangsúlyozta: nem gondolja, hogy túlterjeszkedtek volna képviselői jogköreiken.
Tüntetők egy csoportja vasárnap este a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) III. kerületi székházához vonult....
2018-12-18 14:51:43
Isten éltesse a nyolcvankét éves Ferenc pápát!
... önkéntesek.
A gyerekek egy hatalmas tortával lepték meg a Szentatyát, aki nagyon hálás volt érte, és főképp azért, hogy velük lehet. A derűs, szeretetteljes légkör miatt a pápa azt mondta, úgy gondolja: ha a Szent Család Rómában élne, és a kis Jézus náthás lenne, Mária biztos ide hozná őt, hogy meggyógyítsák.

* * *

82 esztendő telt el azóta, hogy 1936. d...
2018-12-18 12:41:21
Fáklyás megemlékezést tartott a Fidelitas az üldözött keresztényekért
... tudatta.
Bagi Barna, a megemlékezés főszervezője azt mondta, 300 millió keresztényt üldöznek, és évente 90 ezer ke...
2018-12-17 20:53:03
Kamatdöntés - Londoni elemzők: márciusra figyel a piac
... cég várakozása szerint a teljes kosárra számolt tizenkét havi magyarországi infláció 2019 egészében az MNB 3 százalékos központi célszintje felett marad.
Mindezek alapján a cég úgy gondolja, hogy a magyar jegybank - 2011 óta először - márciusban hajt végre kamatemelést, abban a hónapban, amikor a következő inflációs jelentés is megjelenik.
A Capital Economics várakozása ...
2018-12-17 18:32:30
Fekete István: Roráte - 1949 Karácsonyi novella
... szereti a tolongást. De egyébként is ráér. Félszemmel odapislant Mátéra, hogy alszik-e már, mozdul-e már, de Máté nem mozdul. Amilyen kutya, konok ember volt világéletében, azt várja - gondolja Illés - hogy én menjek előbb. De abból nem eszel! Pedig már a gyertyát is eloltotta a dékán. Azaz a harangozó, szóval a sekrestyés. Azután: csend.
- Illés gondol erre, gond...
2018-12-17 17:24:41
Felemás iga
... öldökölnöd és félre kell állítanod. Kiálts Istenhez lelki erőért, amellyel felülkerekedhetsz az ilyen vonzalmakon és feláldozhatod őket Neki. Vagy talán érdekeid forognak kockán? Akkor gondolj arra, hogy ezek csak a te érdekeid; és ha előnyben részesíted őket, akkor feláldozod Krisztus érdekeit azzal, hogy 'Béliál'-lal adod igába magad. Továbbá, csak ideiglenes, nem pedig örökkéva...
2018-12-17 17:04:33
Reichard Piroska versei
... kezem.
Megcímezem.
Lezárom.
És összetépem.

Nem, nem levéllel,
nem szóval, könnyel,
úgy hivom, várom
minden erőmmel:
bármit csinál is,
most rám gondoljon,
bármerre jár is,
hozzám induljon!...
Körmöm bevájom
a tenyerembe,
valami téboly
gyult ki szemembe...
Most... most forduljon
be az utcánkba...
2018-12-17 16:00:20
Üzenet haza
... csillagok
a s víz szalad és csak a kő marad,
a kő marad.

Maradnak az igazak és a jók.
A tiszták és békességesek.
Erdők, hegyek, tanok és emberek.
Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

Likasszák már az égben fönt a rostát
s a csillagok tengelyét olajozzák
szorgalmas angyalok.
És lészen csillagfordulás megint
és mikén...
2018-12-17 07:57:26
1 2 3 ...........3400 3401 .....5100 5101 .....6799 6800 6801 
Címkék: Fekete István, Reichard Piroska, Molnár Zsolt, Vadai Ágnes, Vagyonkezelő Alap, Szent Család Rómában, Bagi Barna, Capital Economics, Kiálts Istenhez, nemzetbiztonsági bizottság, nyolcvankét éves, üldözött keresztényekért, okostelefon használók, dolgok internetét, háztartási berendezéseket, hatalom eszköze, kérdésben szereplő, betörhetetlen ajtó, riporter kérdésére, csoportja vasárnap, hatalmas tortával, megemlékezés főszervezője, teljes kosárra, magyar jegybank, következő inflációs, ilyen vonzalmakon, égben fönt, csillagok tengelyét, nemzetbiztonsági, túlterjeszkedtek, csillagfordulás, hangulatfigyelő, keresztényekért, berendezéseket, szeretetteljes, megemlékezést, betörhetetlen, feláldozhatod, világéletében, meggyógyítsák, magyarországi, hatékonyabban, felhasználók, békességesek, technológiák, vagyonkezelő, kamatemelést, megemlékezés, hangsúlyozta, főszervezője, jogköreiken, megjegyezte, szabadságra, mindenkinek, nyolcvankét, székházához, vonzalmakon, keresztényt, okostelefon, kamatdöntés, fenyegetés, karácsonyi,
© 2013 TVN.HU Kft.