Belépés
EP-választás - Német külügyminiszter: a magyar kormány úgy véli, csak jogai vannak, kötelezettségei nincsenek
... Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) volt elnökéről, Heinz-Christian Strache volt alkancellárról a napokban megjelent videofelvételre.
Hangsúlyozta, hogy a németek 80 százaléka "Európa-párti gondolkodású", és az EP-választáson nem szabad elkövetniük azt a hibát, mint amelyet sok brit elkövetett, amikor távol maradt a hazájuk EU-tagságának megszüntetéséről (Brexit) népszavazáson.
...
2019-05-23 21:01:29
Brazíliában rendezendő V.B. re kijutott az U 17-es
Brazíliában rendezendő V.B. re kijutott az U 17-es magyar foci csapat.
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője a játékosok mentális erejét emelte ki azok után, hogy a csapat tizenegyesekkel legyőzte a belgákat az Európa-bajnokságon, így ötödik lett és kijutott az őszi, brazíliai világbajnokságra.
.............
2019-05-16 18:59:21
Római Szent Franciska szerzetesnő rendalapító
... gondok, illetve a betegek és szegények gondozása töltötte ki. Fáradhatatlanul gondoskodott Róma szegényeiről, ha kellett, koldulni is elment a szegények számára.
Később a hasonló gondolkodású asszonyokat és özvegyeket társulatba gyűjtötte, és 1425. augusztus 15-én megalapította a bencés harmadrendet, az obláták közösségét. A rend tagjai Szent Benedek szabályai szerint, de fog...
2019-03-09 11:33:38
ooOoo
... így tovább. Akadnak azonban olyan Merkúr-kezek is, ahol az ujjak egyenes vonalban csatlakoznak a tenyérhez; ez a Szaturnusz hatására utal. Az ilyen kéz tulajdonosa gyakorlatiasabb gondolkodású és kevésbé feszült.

2-A bőr általában halvány, és a tenyéren számtalan finom vonal látható. Gyakran a kék erek is átsejlenek a porcelánfehér bőrön.

3-Mercurius a keresk...
2019-03-05 01:33:48
ooOoo
... Határozottak, koncentráltak, és rendkívül erős hitük van. Mielőtt elfogadnának új lehetőségeket, számtalan kérdést tesznek fel. Jó vezetői képességekkel rendelkeznek, intelligensek, műszaki gondolkodásúak, és jól látják a részleteket. Az élet sok területén rendelkeznek tudással sokféle karriert képesek befutni. Keresik, analizálják, hogy mi van a felszín alatt. Nem fogadnak el egy...
2019-03-04 18:33:18
Igazság
...,,Nem elég csupán hallani az Igazságot. Engedelmeskednünk kell az Igazságnak, és hagyni, hogy gondolkodásunk és életmódunk részévé váljon. Ha nem tesszük meg azt, amit tudunk, ostobák vagyunk, és önmagunkat csapjuk be. Ha engedelmeskedünk az Igazságnak, áldást nyerünk."

-Nancy Leigh DeMoss-...
2019-02-24 19:56:31
Alapjogokért Központ: a Freedom House tíz legnagyobb tévedése
... Alapjogokért Központ megkeresés esetén a jövőben szívesen segít az ilyen és ehhez hasonló jelentések tárgyszerűségének előmozdításában - hiszen - mint fogalmaztak - "egyetlen józan gondolkodású ember sem gondolhatja komolyan, hogy Szenegál, Botswana, Dél-Afrika, vagy India szabadabb országok lennének Magyarországnál".
Mint felidézték: a Freedom House által nemrég nyilvánosság...
2019-02-13 19:42:21
Miért is mentem hozzád...Mert őszinte voltál, szorgalmas és-
..."Miért is mentem hozzád...Mert őszinte voltál, szorgalmas és kedves. Udvarias, türelmes és minden addigi barátomnál érettebb gondolkodású. Amikor pedig együtt voltunk, úgy figyeltél rám, hogy azt éreztem, én vagyok a világon az egyetlen nő. Veled úgy éreztem, teljes az életem; veled együtt lenni egyszerűen jó volt. - Egy pillanatra elbizonytalanodott.
- Nem csak az én érzéseim...
2019-02-04 22:11:25
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei
... jóváhagyást, bízik magában és másokban, független, ugyanakkor képes kölcsönös, szimbiotikus függésben, egyenlőként együttműködni másokkal. Hisz magában, ezért igazán bátor, pozitív gondolkodású, jó vezető, gazdag önkifejezésre képes.

Átlagos:

Idejét és energiáját arra fordítja, amitől biztonságot és stabilitást remél. Szüntelenül szervez, szövetségesektől és ...
2019-01-29 11:54:35
Tisztaság
...,,... elhomályosult a gondolkodásunk a tisztasággal kapcsolatban. Túl kevésre becsüljük a tisztaságot, és túl későn kezdünk el vágyakozni utána. Még akkor is, amikor fontosságát bizonygatjuk, szavaink ellentmondanak tetteinknek."

-Joshua Harris-...
2019-01-15 18:54:48
1 2 3 .......................142 143 ............214 215 ............284 285 286 
Címkék: Római Szent Franciska, Alapjogokért Központ, Freedom House, Hatos Archetípus Szintjei, Osztrák Szabadságpárt, Heinz-Christian Strache, Szent Benedek, Leigh DeMoss-, magyar kormány, napokban megjelent, hazájuk EU-tagságának, magyar U17-es, játékosok mentális, csapat tizenegyesekkel, szegények számára, hasonló gondolkodású, bencés harmadrendet, obláták közösségét, rend tagjai, ujjak egyenes, tenyéren számtalan, porcelánfehér bőrön, felszín alatt, jövőben szívesen, tisztasággal kapcsolatban, megszüntetéséről, engedelmeskedünk, világbajnokságra, szövetségesektől, kötelezettségei, videofelvételre, külügyminiszter, tizenegyesekkel, magyarországnál, fáradhatatlanul, előmozdításában, gyakorlatiasabb, gondolkodásunk, alkancellárról, ellentmondanak, gondolkodásúak, lehetőségeket, megalapította, népszavazáson, porcelánfehér, koncentráltak, képességekkel, intelligensek, szabadságpárt, önkifejezésre, elhomályosult, együttműködni, gondolkodású, csatlakoznak, harmadrendet, rendelkeznek, alapjogokért, hangsúlyozta,
© 2013 TVN.HU Kft.