Belépés
Gondolkodás
...,,Először gondolkodnunk kell, és csak utána kell levonnunk a következtetéseket... Az a problémánk, hogy sietünk következtetéseket levonni, és haragunkat kifejezni a helyett, hogy elgondolkodnánk a történteken... Mielőtt valamilyen módon elkezdenénk viszonyulni az eseményekhez, megfelelő módon át kell gondolnunk azt."

-Martyn Lloyd-Jones-...
2018-11-14 07:39:45
Szép napot mindenkinek!
... miniszterelnök úr és kedves mindenki. A kérdésre sok jó és kevésbé jó válasz van, vannak, remélem csak voltak szörnyű válaszok is. De vannak hasznosabb kérdések, amiken előrevivő lenne gondolkodnunk.


Magyar magyarnak nem lehet farkasa.
Aki azért szurkol, azon ügyködik, hogy a magyaroknak rosszabb legyen, az nem magyar, hisz nem tartja magát magyarnak.
Me...
2018-10-30 08:53:45
Helytelen gondolkodás
..."Nem szabad úgy gondolkodnunk, hogy csak akkor ismerjük el az Isten munkáját, és magasztaljuk Őt, ha előbb megbizonyosodtunk afelől, hogy miként vitt véghez valamit, miért éppen úgy, miért tetszett neki azt az utat választani, vagy olyan eszközöket használni. Ebben az esetben az agyag túl sokat tulajdonítana magának a fazekassal való viszonyában."

- Jonathan Edwards -...
2018-08-01 13:48:40
2018. július 3., keddi Napiszöveg
... gyöngéden könyörületesek, és készségesen bocsássatok meg egymásnak, mint ahogy Isten is készségesen megbocsátott nektek Krisztus által.).
Mindannyiunknak őszintén el
kell gondolkodnunk azon, hogy
mennyire vagyunk megbocsátóak,
és mennyire békések a kapcsolataink.
Könnyen megbocsátasz a hittársaidnak?
Szívesen vagy a társaságukban?
Jehova e...
2018-07-03 01:07:16
Gulyás: a regionális együttműködés segíti az uniós döntéshozatalt
... önvédelmi képességének fejlesztését, közös Afrika- és Kína-politika kialakítását szorgalmazva....
2018-06-22 15:33:09
Piarista iskola a Határőr utcában
... háztömbben helyezkedik el az iskola. Így jutottunk el ahhoz a döntéshez, hogy ha megfelelő feltételeket szeretnénk mosonmagyaróvári iskolánknak biztosítani, akkor új épületben kell gondolkodnunk.

- Pontosan hol fog működni az új iskola és miért épp itt?

- A mosonmagyaróvári városi vezetéssel már jóval a tervpályázat kiírása előtt elindult a közös gondolkodás ...
2018-06-19 00:56:29
Netanjahu: Izrael a síita milíciák elleni légicsapásokkal a térség biztonságát erősíti
... hozzáférés az új technológiákhoz súlyos következményekkel jár, amelyeket szerintem még nem értettünk meg, de most dolgozunk rajta, " - mondta először angolul, majd héberül. "El kell gondolkodnunk arról, hogyan tudunk fellépni technológiával ezzel a technológiával szemben. Ezt fejlesztjük Izraelben, hogy megpróbáljuk megoldani ezt a kihívást -jelentette ki, figyelmeztetve a drónok ...
2018-06-14 16:02:02
Krisztus Lelkében való részesedés
... szólít fel bennünket. A tegnapi elmélkedés azzal végződött: vizsgáld meg magadat, a mai ige egy próbakövet ad nekünk az önvizsgálathoz. Ha Szentlélek bennünk lakik, akkor úgy kell gondolkodnunk és élnünk, hogy semmi természet szerinti ne legyen bennünk. A Lélek elhúz és elállít bennünket attól, hogy arra gondoljunk, ami testi, attól, hogy a földi dolgokat keressük.
Természet ...
2018-06-04 07:24:56
2018. április 26., csütörtöki Napiszöveg
... szolgáljuk Istent. Persze
nem arról van szó, hogy soha
nem szabad ételeken, a munkán,
kikapcsolódáson, vagy akár a
házastársunk iránti vonzalmun-
kon gondolkodnunk. Ezek a
keresztények életéhez is hozzá-
tartoznak. Jézus is szeretett
enni, és másokat is ellátott
élelemmel. Tudta, hogy szüksé-
günk van pihenésre. Pál pedig ...
2018-04-26 00:05:35
Cukorbetegség a világ legnagyobb üzlete
... az egész világon? Miért nem található meg az az ellenszer, ami megoldaná ezen problémát?Mi is okozza valójában a cukorbetegséget?
A kérdések megválaszolásához nem kell sokat gondolkodnunk. Valójában ilyen bevételnél senkinek nem áll érdekében a cukorbetegséget gyógyítani, kizárólag a tünetek kezelésére koncentrál mindenki, mivel a tünetek kezelése sokkal több profitot eredmé...
2018-01-11 19:29:10
1 2 3 ....18 19 ..28 29 ..36 37 38 
Címkék: Krisztus Lelkében, Jonathan Edwards, regionális együttműködés, uniós döntéshozatalt, síita milíciák, térség biztonságát, világ legnagyobb, magyaroknak rosszabb, utat választani, fazekassal való, mosonmagyaróvári városi, tervpályázat kiírása, közös gondolkodás, technológiával szemben, kihívást -jelentette, tegnapi elmélkedés, földi dolgokat, egész világon, kérdések megválaszolásához, cukorbetegséget gyógyítani, tünetek kezelésére, tünetek kezelése, mosonmagyaróvári, légicsapásokkal, technológiákhoz, elgondolkodnánk, mindannyiunknak, kikapcsolódáson, cukorbetegséget, figyelmeztetve, könyörületesek, önvizsgálathoz, technológiával, miniszterelnök, döntéshozatalt, gondolkodnunk, cukorbetegség, együttműködés, kapcsolataink, tulajdonítana, társaságukban, hittársaidnak, megpróbáljuk, eseményekhez, tervpályázat, fejlesztését, megbocsátasz, keresztények, feltételeket, megbocsátóak, megbocsátott, házastársunk, képességének, magasztaljuk, szorgalmazva, kialakítását, viszonyában, történteken, bocsássatok, viszonyulni,
© 2013 TVN.HU Kft.