Belépés
2. adventi hét hétfő 11.10
... azt gondolták magukban: ,,Ki ez, hogy így mer káromkodni? Ki bocsáthatja meg a bűnöket? Nemde egyedül Isten?"
Jézus pedig gondolataikba látva megszólalt: ,,Miért gondolkodtok így magatokban? Mi könnyebb, ha azt mondom: »Bocsánatot nyertek bűneid!« - vagy azt: »Kelj föl és járj!«? Tudjátok meg tehát, hogy az Emberfiának van hatalma a f...
2018-12-11 12:06:59
Erő és bölcsesség
...,,Sose gondoljátok, hogy van bármilyen erőtök vagy bölcsességetek önmagatoktól. Ha így gondolkodtok akkor semmibe veszitek azt az erőforrást, amely Jézus Krisztusban van. Ráadásul nem használjátok azt a bölcsességet, hatalmat és erőt, amelyet Isten készített számunkra gyengeségünk órájára szeretett Fiának, az Úr Jézus Krisztusnak személyében."

-Müller György-...
2018-10-12 11:53:34
Szemet gyönyörködtető sziklakertek tavaszra.....
A tavasz a kertművelés ideje, jobb időszakot tehát el sem tudnánk képzelni arra, hogy kialakítsuk a régóta vágyott sziklakertet, ami minden udvar csodás dísze lehet. Ha ti is ebben gondolkodtok, inspirálódjatok képes összeállításunkból, amelyben szebbnél szebb megoldásokat találtok!
A nyugalom szigete sziklakerttel körülvéve
...
2017-04-23 15:39:46
A spirituális ébredés 51 lehetséges tünete
... most sokkal gyorsabban és folyamatosabban léptek kapcsolatba a Szellemmel, ezért más az észlelésetek. Alkalmazkodni fogtok ezekhez az új megélésekhez. Most a Szellemmel partnerségben gondolkodtok és cselekedtek az idő nagy részében. Lehet, hogy a meditációs időszakotok lerövidül.

12. Túltöltődések

Hirtelen túlforrósodtok a fejetek búbjától, a talpatokig. Ez e...
2017-04-10 09:09:50
Indigó
...
Felnőttként arról is gyakran elfeledkeztek, hogy ti magatok is gyermekek vagytok, Isten gyermekei. Ti magatok vagytok azok az érzékeny, new age gyermekek, akikről olyan lelkesen olvastok, gondolkodtok, és akikre vágytok. Ha ezt olvasod, tudnod kell: Te magad is indigó vagy. Te magad is érzékeny, spirituális, gyógyító gyermek vagy.
Arra kérlelünk, hogy vedd ezt észre, a...
2017-03-13 08:03:56
Egyszer átutazók betértek egy zen mesterhez Mester mit tesz
... mind mi is csináljuk: fekszünk, felkelünk, megyünk és eszünk. Mégis boldogtalanok vagyunk.

Valóban, ezt mind ti is csináljátok....
De amikor fekszetek a felkelésen gondolkodtok,
amikor felkeltek, akkor a menésen,
amikor mentek, akkor pedig azon, hogy mit esztek.
Így a gondolataitok mindig máshol járnak, mint ahol éppen ti vagytok.
Elmulasztjáto...
2017-03-03 09:18:22
Egyik napon, amikor Jézus tanított, farizeusok
... farizeusok azt gondolták magukban: ,,Ki ez, hogy így mer káromkodni? Ki bocsáthatja meg a bűnöket? Nemde egyedül Isten?" Jézus pedig gondolataikba látva megszólalt: ,,Miért gondolkodtok így magatokban? Mi könnyebb, ha azt mondom: Bocsánatot nyertek bűneid!" - vagy azt: ,,Kelj föl és járj!"? Tudjátok meg tehát, hogy az Emberfiának van hatalma ...
2016-12-05 10:04:19
A konfliktusok öntudatos kezelése
... lehetséges megoldásokon, majd írjátok fel őket egy lapra. Lehet, hogy nagyon meg fogtok lepődni, amikor megmutatjátok egymásnak listátokat, mert kiderül, hogy mennyire hasonló módon gondolkodtok.

8.Próbáljátok önmagatoktól elkülönülten szemlélni a problémát. Pszichológiai értelemben válasszátok le magatokról, hogy mindketten egy adott ügynek, ne a másik részének tekint...
2016-09-21 13:49:22
Karen Bishop: A spirituális ébredés tünetei (51 pontban) :
... most sokkal gyorsabban és folyamatosabban léptek kapcsolatba a Szellemmel, ezért más az észlelésetek. Alkalmazkodni fogtok ezekhez az új megélésekhez. Most a Szellemmel partnerségben gondolkodtok és cselekedtek az idő nagyrészében. Lehet, hogy a meditációs időszakotok lerövidül.


12. TÚLTÖLTŐDÉSEK

Hirtelen túlforrósodtok a fejetek búbjától, a talpatokig....
2016-06-01 18:37:25
A spirituális ébredés tünetei – 51 pontban
... most sokkal gyorsabban és folyamatosabban léptek kapcsolatba a Szellemmel, ezért más az észlelésetek. Alkalmazkodni fogtok ezekhez az új megélésekhez. Most a Szellemel partnerségben gondolkodtok és cselekedtek az idő nagyrészében. Lehet, hogy a meditációs időszakotok lerövidül.

12. TÚLTÖLTŐDÉSEK
Hirtelen túlforrósodtok a fejetek búbjától, a talpatokig. Ez egy pilla...
2016-02-13 20:57:42
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Karen Bishop, Jézus Krisztusban, Jézus Krisztusnak, spirituális ébredés, konfliktusok öntudatos, kertművelés ideje, régóta vágyott, nyugalom szigete, meditációs időszakotok, fejetek búbjától, felkelésen gondolkodtok, gondolataitok mindig, adott ügynek, másik részének, folyamatosabban, inspirálódjatok, túlforrósodtok, bölcsességetek, gyönyörködtető, partnerségben, boldogtalanok, alkalmazkodni, pszichológiai, túltöltődések, sziklakerttel, megmutatjátok, gondolataikba, elfeledkeztek, elmulasztjáto, gondolataitok, megélésekhez, észlelésetek, sziklakertek, gondolkodtok, nagyrészében, konfliktusok, sziklakertet, használjátok, önmagatoktól, megoldásokon, megoldásokat, bölcsességet, gyengeségünk, elkülönülten, kialakítsuk, kertművelés, spirituális, cselekedtek, emberfiának, kapcsolatba, krisztusnak, csináljátok, próbáljátok, válasszátok, gondoljátok, krisztusban, bocsáthatja, személyében, felnőttként, időszakotok, talpatokig, erőforrást, szellemmel, farizeusok, listátokat, felkelésen, káromkodni, megszólalt, lehetséges, bocsánatot,
© 2013 TVN.HU Kft.