Belépés
A nagy kövek
... kapcsolatban, hogy nemcsak azért élünk, hogy dolgozzunk, hanem azért dolgozunk Isten dicsőségére, hogy megéljünk.
Amikor tehát majd újra elolvassák a mai előadás jegyzetét, mindenki gondolkozzon el, hogy mi a fontossági sorrend, és mik a nagy kövek a saját életében, és helyezze el először azokat az életében.
Őszintén remélem, hogy jó döntést hoznak! Köszönöm megtisztelő ...
2023-12-07 23:30:00
Novus ordo seclorum - Az új világrend 3.
NOVUS ORDO SECLORUM - AZ ÚJ VILÁGREND 3. r.


https://mek.oszk.hu/01500/01560/html /05.htm[/lin...
2023-05-15 22:00:30
Spurgeon - Június 2
... elpusztulunk. Ha az ásóval folytatott tevékenységből nem akarunk hasznot húzni, nem kerülhetjük el a fejszecsapásokat.

Mindegyikünknek adatik egy utolsó esztendő. Ezért mindenki gondolkozzon el ezen: "Vajon nem ez az év lesz életem utolsó esztendeje?"

Jézus tanítványa! Ha ez életed utolsó éve, övezd fel derekadat, és teljes komolysággal töltsd be küldetésedet...
2022-06-01 21:13:18
Mielőtt
... boldog nap, vagy óra megadassék néki,
mielőtt az Úr számadásra kéri.
...
2022-05-28 19:47:40
Spurgeon - Március 7
... ő lenne az egyetlenegy ember a világon.

Nos, testvérek! Mivel ma is úgy van, mint minden időben, hiányoznak a dolgozók az Úr munkájából, mindenki vizsgálja meg magát és gondolkozzon el azon: "Hol állok? Milyen magatartást tanúsítok Isten munkája iránt?"

Fiatalemberek, néhányan közületek, akik nem vagytok még házasok vagy még nem merültetek bele a kenyérkeresé...
2022-03-06 20:32:43
Fáradtság
... csak péntek d.e. állt helyre a közlekedés, viszont a vonatok feltorlódtak, így egész éjszaka jöttek mentek, ezzel munkát adva. Mikor az ember a puszta létezés...
2021-03-06 15:44:00
A mostani kor
... való tárgy se legyen az asztalon, amikor étkezésről van szó. Akkor sem, ha autóban vagy étteremben ül, vagy akár az üzletben vagyunk vele. Ezzel arra ösztönözzük a gyermek agyát, hogy gondolkozzon és kitaláljon valami unaloműzőt.
14) Legyünk elérhetőek gyermekünk számára, ne csak fizikálisan, de emocionálisan is. Tanítsuk meg gyermekünknek, mik is azok a szociális készségek.|...
2020-09-16 18:39:45
Szent Hubertus-búcsút és trófeamustrát rendeznek a szentkúti nemzeti kegyhelynél
... mise keretein belül is Isten igéjét hirdetik. Nem arra hívnak fel, hogy a vadász tegye le a fegyvert, hanem arra, hogy aki a maga nemében bizonyos állatokkal szemben az élet ura, az gondolkozzon el az élet értelmén, célján, tisztelettel és etikusan bánjon a vaddal. Ezért áldják meg az elejtett szarvast, a vadállományt, és a vadászokat is.
A rendezvény vadászoknak szól, de dél...
2019-10-24 16:11:36
A legszebb katedrálisban.
... minket, hogy megnyíljunk a szeretet szabadságára, hiszen szeretni csak szabadon lehet - tette hozzá a jezsuita szerzetes. Szabolcs atya javasolta, hogy a szentmise végén ki-ki gondolkozzon el azon, hogy szabadabbnak érzi-e magát. Ha igen, akkor valóban Istennel találkozott.
A Sziklakápolna fölötti keresztre tekintve arról beszélt: a szabadságnak, legyen az földi vagy is...
2019-07-28 20:49:19
Nagymama és a nagyorrú katonák
... ünnepélyes csend telepedett.
Egy középkorú asszony mégis megkockáztatott egy megjegyzést:
- Nagyanyám, nemes lelkű gondolat, hogy megvédi ezeket a fiatal teremtéseket. De gondolkozzon! A nagyorrú amerikaiak nem vakok. A szépítőszerek nem rejtik el a ráncokat!
Alig tudta visszafojtani feltörő nevetését, így voltak ezzel a többiek is.
- Ne fecséreljétek az időt, ...
2019-05-13 17:43:17
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 
Címkék: Szent Hubertus-búcsút, NOVUS ORDO SECLORUM, nagy kövek, szentkúti nemzeti, legszebb katedrálisban, nagyorrú katonák, fontossági sorrend, saját életében, ásóval folytatott, utolsó esztendő, egyetlenegy ember, vonatok feltorlódtak, puszta létezés, üzletben vagyunk, gyermek agyát, szociális készségek, vadász tegye, maga nemében, élet értelmén, elejtett szarvast, rendezvény vadászoknak, szeretet szabadságára, jezsuita szerzetes, szentmise végén, földi vagy, középkorú asszony, fiatal teremtéseket, nagyorrú amerikaiak, fejszecsapásokat, megkockáztatott, mindegyikünknek, tevékenységből, emocionálisan, gyermekünknek, fiatalemberek, maxresdefault, katedrálisban, trófeamustrát, sziklakápolna, visszafojtani, szépítőszerek, fecséreljétek, gondolkozzon, komolysággal, küldetésedet, elpusztulunk, teremtéseket, szabadságnak, kapcsolatban, tisztelettel, vadállományt, szabadabbnak, szabadságára, feltorlódtak, kenyérkeresé, megjegyzést, vadászoknak, clubpicture, megnyíljunk, találkozott, megtisztelő, magatartást, egyetlenegy,
© 2013 TVN.HU Kft.