Belépés
Spurgeon - November 23
... Énekek 8,6


Milyen csodálatos dolog az, hogy Isten Fia szeret minket! Nem azon csodálkozom, hogy szeret közületek valakit, de önfeledten ámulok és csodálkozom, ha arra gondolok, hogy én is érzem Jézus Krisztus irántam való szeretetét. És nem így van-e ezzel minden hívő, hogy számára az a csodák csodája, hogy Jézus szereti őt?

Krisztus a dicsőségben volt,...
2022-11-23 19:22:18
Gajdos Csilla – Boszorkány
... mindannyian kimegyünk a temetőbe elvesztett szeretteinkre emlékezni. Természetesen nem csak ezen a napon emlékezünk, és míg éltek mindent megtettünk értük, -már aki ... Részemről napi szinten gondolok minden elveszített és szeretett rokonomra ismerősömre, nem kell Mindenszentek hozzá. Számomra a Mindenszentek mécsesek gyújtásával való tisztelet adás mindennapjaimban jelen lévő sz...
2022-10-30 08:13:55
Pénz, szex és hatalom
... prédikátorai szexuális bűnbe estek. Mindegyik esetben jó emberek, akik látszólag szerették az Urat, gyengeségük pillanatában engedtek a szexuális vágynak.
Most egy olyan emberre gondolok, akit a televízióban néztem, ahogyan nagy erővel prédikált emberek ezreinek. Akkor úgy éreztem, hogy a Szentlélek ereje valóban az ő életén volt. Bár a viselkedése megdöbbentett és elszomorí...
2022-10-15 20:31:21
Spurgeon - Október 14
... világos előttem a mennyei hajlékokra való jogosultságom és tudom, hogy örökségem a szentek között van, mégis, mindig megremegek, ha az ismeretlen tengeren a távoli kikötőbe való bejutásra gondolok. Aki nevetve gondol a halálra, az bolond. Aki tréfál a halállal, meg fogja tapasztalni, hogy az örök kárhozat semmi esetre sem móka.

Arra gondolok, hogy a halálban mindenemet,...
2022-10-14 18:14:54
Tanulságos történetek 6.
... alatt.

JÓL NÉZZÉTEK MEG FELESÉGETEKET


Vasárnap délután történt. London egyik legszegényebb negyedében egy nagy összejövetelen kellett beszélnem. Ha férfiakhoz szólok, gyakran gondolok a feleségükre is. Így történt, hogy igehirdetésem közben hirtelen ötlettől vezérelve a következőket mondtam:

- Férfiak! Most...
2022-10-13 21:45:16
Egy kezemen meg tudom számolni azokat az embereket, akikben-
..."Egy kezemen meg tudom számolni azokat az embereket, akikben megbízom.
És itt nem olyan fajta bizalomról beszélek, amire akkor gondolok, ha azt mondom, hogy például "Bízom benne, hogy nem hazudsz nekem" vagy "Bízom benne, hogy nem lopod el a pénzem".
Én arról a bizalomról beszélek, amikor tudod, hogy valaki soha nem fog bántani, a körülményektől függetlenül.
Vagy ...
2022-10-12 09:16:11
sokat_gondolok_rad-001_87
Szépség és kisértés...
2022-10-10 21:30:37
Idézetek angolul - életről, szerelemről, barátságról
... ez nekem teljesen elég!

If you'd ask me how many times you ran through my mind, I'll say: only once - but since you haven't left yet <3
Ha megkérdeznéd tőlem, hányszor gondolok rád, azt mondanám: csak egyszer történt ilyesmi - de azóta ki sem tudlak verni a fejemből!

Everyone says love hurts. That's not true.. Loneliness hurts. Losing someone hurts. Envy...
2022-10-09 20:45:39
Lukácsi József - Van úgy...

Lukácsi József - Van úgy...
.
Útközben, ha érzem a szél illatát,
jó érzés, mert rád gondolok csendben.
És amikor egy virág szirma rebben,
a számban érzem csókod ritmusát.
.
Van úgy amikor a hangod mosolyog,
fülemben csendül fel, mint e...
2022-10-03 10:48:57
Ingrid SjöstrandVan - Van hozzá közöd?

Ingrid SjöstrandVan - Van hozzá közöd?

Van hozzá közöd,
mit csinálok?
És hogy mit gondolok?
Van hozzá közöm,
mit csinálsz?
És hogy mit gondolsz?
Van közünk egymáshoz?
Hozzám, hozzád, mindenkihez,
aki véletlenül épp it...
2022-09-29 00:10:15
1 2 3 ................1656 1657 ........2484 2485 .........3311 3312 3313 
Címkék: Gajdos Csilla, Lukácsi József, Ingrid SjöstrandVan, Isten Fia, Jézus Krisztus, NÉZZÉTEK MEG FELESÉGETEKET, dicsőségben volt, temetőbe elvesztett, napon emlékezünk, szexuális vágynak, olyan emberre, televízióban néztem, viselkedése megdöbbentett, mennyei hajlékokra, szentek között, ismeretlen tengeren, távoli kikötőbe, örök kárhozat, halálban mindenemet, nagy összejövetelen, következőket mondtam, bizalomról beszélek, körülményektől függetlenül, szél illatát, virág szirma, számban érzem, hangod mosolyog, mindennapjaimban, összejövetelen, körülményektől, természetesen, mindenszentek, jogosultságom, igehirdetésem, legszegényebb, feleségeteket, szeretteinkre, megdöbbentett, megkérdeznéd, televízióban, sjöstrandvan, következőket, pillanatában, prédikátorai, gyújtásával, barátságról, feleségükre, csodálkozom, tapasztalni, függetlenül, mindenkihez, ismerősömre, elveszített, szerelemről, mindannyian, viselkedése, dicsőségben, gyengeségük, mindenemet, tanulságos, elvesztett, emlékezünk, megtettünk, bizalomról, szentlélek,
© 2013 TVN.HU Kft.