Belépés
H.Kohut Katalin: Séta
... Hegyközben, ahol Szép Ilonka sírja is található. Itt fedett főző helyiségek vannak kialakítva, esőben is mentünk, vittük magunkkal a megmosott húst, zöldségeket, bográcsot, általában gulyáslevest főztünk családi barátokkal együtt, akikkel futball mérkőzést is játszottunk.

Télen a vasárnapokat benn töltöttük, ilyenkor olvastunk, zenét hallgattunk, játszottunk nyelvi és ...
2018-09-26 09:19:36
Gulyásleves egyszerűen
... pogácsát.Megjegyzés

Ízlés szerint főzhetünk bele csipetkét is. A gulyáslevest szerintem minden magyar családban ismerik, sőt szeretik, és rendszeresen meg is főzik. Az ízesítése eltérő lehet, én például a receptben leírt módon készítem.
kgizike

For...
2018-05-26 23:46:52
A Nébih tovább vizsgálódik a szennyezett fűszerkömény ügyében
... amikor atropin tartalmú fűszerköménnyel készült étel fogyasztása miatt ételmérgezés történt egy budapesti étteremben. Ekkor 19-en betegedtek meg, mindannyian fűszerköménnyel ízesített gulyáslevest fogyasztottak. Emellett folyamatban van a fűszerkömény élelmiszerláncon belüli nyomon követése, a termeléstől a csomagoláson át a felhasználásig.
A hivatal laboratóriumában az étter...
2018-05-03 16:45:44
Megnyílt a magyarok nyugat-európai családi népművészeti tábora
... munkáját a Kőrösi Csoma Sándor Program öt országból érkezett ösztöndíjasai segítik.
A kulturális kínálat magyar gasztronómiai élményekkel is kiegészült, óriás bográcsokban főztek gulyáslevest a táborozóknak.
A közlemény arról is beszámol, hogy a Framosz a tábor ideje alatt tartotta éves közgyűlését, amelyen a tagszervezetek beszámoltak kulturális tevékenységeikről. A k...
2018-05-01 07:16:47
Fűszerkömény szedi áldozatait Magyarországon
... - közölték.

Két eset összefügg

Korábban megírtuk, hogy Budapesten egy turistacsoport is kórházba került mérgezéses tünetekkel: ők egy étteremben fogyasztottak gulyáslevest, amihez szintén használnak fűszerköményt! Vagyis úgy tűnik, hogy még mindig lehet használatban valamennyi a korábban már visszavont fűszerkömények közül.

Figyelmeztetés:...
2018-04-28 06:56:18
Fűszerkömény szedi áldozatait Magyarországon
... - közölték.

Két eset összefügg

Korábban megírtuk, hogy Budapesten egy turistacsoport is kórházba került mérgezéses tünetekkel: ők egy étteremben fogyasztottak gulyáslevest, amihez szintén használnak fűszerköményt! Vagyis úgy tűnik, hogy még mindig lehet használatban valamennyi a korábban már visszavont fűszerkömények közül.

Figyelmeztetés:...
2018-04-28 06:55:01
Tallóztam
... adagba tettem tejfölt hozzá és készítettem nokedlit. Ez volt hétfőn az ebédünk. A pörkölthöz főztem krumplit ez volt a keddi ebéd. A következő napon a maradék pörköltből készítettem gulyáslevest (amihez csak pár darab zöldség kellett) és mákos tésztát (a tésztát szintén én gyúrtam) , ez már szerda . A megmaradt kevés leves és a (keddi maradék főtt krumpliból) krokettet csinálok és...
2018-04-20 05:07:10
Tippek "szűkös napokra/:keveset okosan beosztani!
... adagba tettem tejfölt hozzá és készítettem nokedlit. Ez volt hétfőn az ebédünk. A pörkölthöz főztem krumplit ez volt a keddi ebéd. A következő napon a maradék pörköltből készítettem gulyáslevest (amihez csak pár darab zöldség kellett) és mákos tésztát (a tésztát szintén én gyúrtam) , ez már szerda . A megmaradt kevés leves és a (keddi maradék főtt krumpliból) krokettet csin...
2018-04-17 21:27:01
Gulyásleves egyszerűen
... szerint kenyérszeleteket, esetleg lángost, vagy pogácsát.Megjegyzés

A gulyáslevest szerintem minden magyar családban ismerik, sőt szeretik, és rendszeresen meg is főzik. Az ízesítése eltérő lehet, én például a receptben leírt módon készítem.
kgizike

Forrás...
2017-09-14 23:07:07
Képeslapot küldene a legkeresettebb bűnözőknek az Europol
... képeslapján - amelyet az egyik legkeresettebb magyarnak, Kosztadinvoszki Viktor Milósnak címeztek -, ez szerepel: "Kedves Viktor, tudjuk, hogy szereted a csípős ételeket, ezért egy speciális gulyáslevest készítettünk neked! Gyere vissza! Üdvözlettel: a rendőrség".
Az akció oldalán az Europol körözési listáján jelenleg 36 személy, köztük három magyar állampolgár és egy-egy mag...
2017-08-04 11:44:03
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Kohut Katalin, Szép Ilonka, Kőrösi Csoma Sándor Program, Kosztadinvoszki Viktor Milósnak, Kedves Viktor, szennyezett fűszerkömény, magyarok nyugat-európai, legkeresettebb bűnözőknek, megmosott húst, vasárnapokat benn, gulyáslevest szerintem, ízesítése eltérő, receptben leírt, budapesti étteremben, fűszerkömény élelmiszerláncon, hivatal laboratóriumában, kulturális kínálat, közlemény arról, tábor ideje, tagszervezetek beszámoltak, étteremben fogyasztottak, pörkölthöz főztem, keddi ebéd, következő napon, maradék pörköltből, tésztát szintén, megmaradt kevés, egyik legkeresettebb, csípős ételeket, speciális gulyáslevest, akció oldalán, élelmiszerláncon, kenyérszeleteket, laboratóriumában, fűszerköménnyel, kosztadinvoszki, legkeresettebb, fűszerkömények, magyarországon, felhasználásig, tagszervezetek, figyelmeztetés, turistacsoport, fűszerköményt, fogyasztottak, gasztronómiai, ösztöndíjasai, fűszerkömény, gulyáslevest, vasárnapokat, rendszeresen, ételmérgezés, csomagoláson, táborozóknak, népművészeti,
© 2013 TVN.HU Kft.