Belépés
10 konyhai élelmiszer, amely jobb, mint a gyógyszerek
Az elmúlt években egyre inkább elterjedt a természetes szerekkel való gyógyítás, legyen szó kisebb vagy akár súlyos betegségekről. Tulajdonképpen tele van a konyhánk olyan élelmiszerekkel, amelyeknek lenyűgöző gyógyhatásai vannak.

10 konyhai élelmiszer, amely orvosságként is működik:

1, Kurkuma
Ezeket az ételeket nem csak a napi menühöz vagy az ételek íze...
2021-04-08 21:26:41
A cordyceps gyógygomba szerepe vesebetegségben
Az alternatív medicina előszeretettel alkalmazza a cordyceps sinensis gyógygomba kivonatot a krónikus vesebetegségben szenvedő páciensek gyógyítására.

Egy kínai kutatócsoport azt vizsgálta, hogy milyen szerepe lehet a cordyceps gyógygombának a vesebetegségekre.

A cordyceps sinensis vagy magyarul hernyógomba (dong chong xia cao) az egyik legnépszerűbb természe...
2021-04-05 23:09:32
Fáradtságűző és energiát adó gyógyteák
... széles körben ismertek és használatosak.

A hagyományos orvoslás már évezredek óta bízik a gyömbértea erejében. Leginkább emésztést serkentőnként, illetve emésztési zavarok gyógyítására kortyolgatták már elődeink is ezt a teát. A gyömbér nagyon hatékonyan orvosolja a gyomorproblémákat is, hiszen melegítő hatással rendelkezik, így a gyomor megnyugszik, az émelygés és a há...
2021-03-31 21:10:43
Gyógyteák
... angolok több száz éve fogyasztják rendszeresen a különleges, főleg fekete teákat, a Távol-Keleten pedig évezredek óta használják a különböző teákat szomjoltásra és bizonyos betegségek gyógyítására. Az alternatív gyógyítók számos teafajtának tulajdonítanak gyógyító hatást.

A gyógyteák leggyakoribb felhasználása: reflux ellen, depresszió mérséklése, a szervezet lúgosítá...
2021-03-11 22:02:09
Nőnapra - Szeretettel
... nőkre hárult, hogy a bajban nyújtsanak segítséget.

Lehetett már elmélyülni fizikába, kémiába,
beavatkozhattak az orvostudományba.
Kellett a női kéz a hegek, sebek gyógyítására.
Néhányak kiváltsága volt a tudás,
a többség sorsában nem történt változás.

Na de aztán jött az ipari forradalom,
a nőkkel azonos jogokat? - nem tűrte a férfi t...
2021-03-08 20:00:18
Vírusok baktériumok ellen : illóolajok


llóolajokat már az ókorban is használtak. Nemcsak a kellemes illatuk nyűgözte le az elődeinket, hanem az egészségügyi hatásaikat is kihasználták, hiszen a legtöbb illóolaj csodálatos befolyást gyakorol a testünkre és a lelkünkre. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy az...
2021-02-08 11:38:42
2. évközi hét péntek 01.22
... hegyre, és magához hívta, akiket kiválasztott. És ők csatlakoztak hozzá.
Tizenkettőt választott ki, hogy vele tartsanak, és hirdessék az igét. Hatalmat is adott nekik a betegek gyógyítására és az ördögűzésre.
A következő tizenkettőt választotta ki: Simont, akinek a Péter nevet adta; Jakabot, Zebedeus fiát és Jánost, Jakab testvérét - akiket Boanergesznek, vagyis &#...
2021-01-22 09:34:30
A fehér tea egészségre gyakorolt jótékony hatása


A fehér teát sok kozmetikai szerben használják aktív hatóanyagként, valamint a hagyományos kínai orvoslásban is számos betegség gyógyítására.

1. Enyhíti a stresszt és a feszültséget
A fehér teában olyan flavonok találhatóak, amelyek enyhítik a feszülts...
2021-01-16 00:14:55
A bojtorján gyógyhatásairól
... éppen nem egyszerű gyomnak tekintették, többféle betegség kezelésére ajánlották. A középkori német rendfőnöknő és herbalista (gyógynövényszakértő), a Bingen-i Hildegard rákos daganatok gyógyítására javasolta. A korai kínai gyógyítók a bojtorjánt a megfázás, a torokgyulladás és tüdőgyulladás gyógyszerének tekintették. Az ajur-védikusok is hasonlóan használták.

Mindenre ...
2021-01-15 23:58:02
1. évközi hét csütörtök 01.14
... szerint a lepra, mint testi betegség a bűnt, mint az emberi lélek betegségét jelezte. A leprás megtisztítása által az Úr megmutatja, hogy isteni erejével képes mind a test, mind a lélek gyógyítására. Megszünteti az ember bűnös állapotát, eltörli bűnét, hogy újra Isten elé járulhasson.
A jelen eset kulcseleme az akarat. A leprás gyógyulni akar, ezért nem törődik a távolságtar...
2021-01-14 09:53:02
1 2 3 ........................148 149 ............222 223 ...........295 296 297 
Címkék: Bingen-i Hildegard, cordyceps gyógygomba, bojtorján gyógyhatásairól, elmúlt években, természetes szerekkel, konyhánk olyan, napi menühöz, alternatív medicina, cordyceps sinensis, krónikus vesebetegségben, kínai kutatócsoport, cordyceps gyógygombának, egyik legnépszerűbb, hagyományos orvoslás, gyömbértea erejében, gyömbér nagyon, gyomor megnyugszik, különböző teákat, alternatív gyógyítók, gyógyteák leggyakoribb, szervezet lúgosítá, bajban nyújtsanak, többség sorsában, ipari forradalom, nőkkel azonos, kellemes illatuk, egészségügyi hatásaikat, legtöbb illóolaj, betegek gyógyítására, következő tizenkettőt, fehér teát, hagyományos kínai, fehér teában, középkori német, korai kínai, emberi lélek, leprás megtisztítása, lélek gyógyítására, ember bűnös, jelen eset, leprás gyógyulni, vesebetegségekre, gyógyhatásairól, vesebetegségben, élelmiszerekkel, beavatkozhattak, orvostudományba, előszeretettel, torokgyulladás, tulajdonítanak, tulajdonképpen, betegségekről, használatosak, megtisztítása, serkentőnként,
© 2013 TVN.HU Kft.