Belépés
Ételek jótékony egészségügyi hatásai
... méz fogyasztása segítheti a gastrooesophagealis reflux betegség kialakuulásának megelőzését, csökkentheti a bakteriális fertőzés okozta hasmenés időtartamát, segíti az égési sérülések gyógyítását, csökkenti a szezonális allergiák tüneteinek súlyosságát, és küzd a gyulladásos betegségek ellen is.

Kelkáposzta
A kelkáposzta remek K-, A- és C-vitamin forrás, valamint ...
2020-09-21 21:02:26
Az Aloe vera gyógyhatásairól
... antibakteriális és antimikrobiális tulajdonságai miatt. Egyszerre tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek elősegítik a sejtek növekedését és a vérző íny vagy szájüregi fekélyek gyógyítását. Ínybetegségek kezelésére elég egy kis Aloe vera port szórni a fogkefére fogmosás előtt, és pár perccel később máris enyhülnek a tünetek. Az Aloe vera levének fogyasztása erősíti és ...
2020-09-14 21:08:27
Szent Márk, István és Menyhért áldozópapok, kassai vértanúk
... közösséggé a szentáldozás, az egy kenyérből való részesedés által! Tégy minket hozzád hasonlóvá a szentáldozás által!

Elmélkedés
A mai evangélium egy béna kezű ember gyógyítását írja le. A csoda miatt a farizeusok azzal vádolják meg Jézust, hogy nem tartja meg a szombatot. Megítélésük szerint a gyógyítás munkának számít, amit nem szabadna ilyenkor végezni.
L...
2020-09-07 08:28:47
A kígyók hőlátó képessége segítheti a retina gyógyítását
...
A Science című tudományos lapban publikált kísérlet célja a fényérzékenység és a látás visszaállítása volt a vak retinában. Ehhez a kutatók a kígyók hőérzékelésében is szerepet játszó rendszert vettek alapul: a kígyók ugyanis nemcsak látnak, de egy speciális szervükkel a hőt is érzékelik - közölte az SE.
Az egyetem hétfői közleménye szerint a kutatóknak adeno-asszociált ...
2020-06-08 11:51:24
Koronavírus - Szijjártó: Magyarország elsők között tesztelheti a japán Avigan gyógyszert
... találták a vírus megölésében.
Kiemelte, most az egész világ megpróbálkozik azzal, hogy e...
2020-05-23 14:42:22
Közkedvelt ételek jótékony egészségügyi hatásai
... méz fogyasztása segítheti a gastrooesophagealis reflux betegség kialakuulásának megelőzését, csökkentheti a bakteriális fertőzés okozta hasmenés időtartamát, segíti az égési sérülések gyógyítását, csökkenti a szezonális allergiák tüneteinek súlyosságát, és küzd a gyulladásos betegségek ellen is.

Kelkáposzta
A kelkáposzta remek K-, A- és C-vitamin forrás, valamint ...
2020-05-20 19:41:06
Koronavírus - Orosz miniszter: csak a vakcina megjelenése után oldható fel az összes járványügyi korlátozás
... mindig hiány jelentkezik az egyéni védőeszközök terén, de már nem olyan súlyosan, mint korábban.
Mint mondta, új készítmények jelentek meg, amelyek elősegítik a súlyos betegek gyógyítását és gyorsabb felépülésüket. Beszámolójában kitért rá, hogy Oroszországban 400 kórházban alakult ki járványgóc.
Az orvostanhallgatóknak a járvány elleni küzdelembe való bevonása ügyében f...
2020-05-13 19:48:53
Koronavírus - Fidesz: ha a baloldalon múlt volna, ápolói béremelés sem lenne
...
A nagyobbik kormánypárt köszönetet mondott minden ápolónak, aki mások gyógyítását és segítését választotta hivatásának, és most, a koronavírus-járvány közepette is áldozatosan végzi munkáját.
A mostani járvány amellett, hogy ráirányította a figyelmet erre a hivatásra, növelte annak társadalmi megbecsültségét is - hangsúlyozták.
Közölték: a Fidesz-KDNP kormányzása ót...
2020-05-12 20:42:57
Koronavírus - Kórházi kapacitáshiánytól tart a moszkvai polgármesteri hivatal
... ezer koronavírus-fertőzött kezelésére alkalmas ágy áll majd rendelkezésre Moszkvában. A felépülésnek induló, de negatív teszteredménnyel még nem rendelkező betegek - térítésmentes - gyógyítását otthon fogják folytatni, a hatósági karanténelőírások betartása mellett, orvosi távfelügyelettel.
A fővárosban jelenleg több mint 6 ezren kapnak otthoni kezelést azzal a kikötéssel, h...
2020-04-14 11:01:03
Útravaló – 2020. március 23.
Jézusnak a Galileában végbevitt gyógyítását olvassuk a mai evangéliumban. Egy királyi tisztviselő halálos beteg fiát kelti életre. Ám ez a gyógyítási jelenet - mint Jairus leányának vagy Lázárnak a feltámasztása is - lényegében különbözik Jézus feltámadásától. A fiú, aki majdnem meghalt, most él, de néhány évtized múlva visszavonhatatlanul halálba szenderül. Míg Jézus a...
2020-03-23 11:24:17
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Szent Márk, kígyók hőlátó, retina gyógyítását, japán Avigan, vakcina megjelenése, összes járványügyi, baloldalon múlt, moszkvai polgármesteri, bakteriális fertőzés, égési sérülések, szezonális allergiák, gyulladásos betegségek, kelkáposzta remek, sejtek növekedését, fogkefére fogmosás, szentáldozás által, béna kezű, csoda miatt, farizeusok azzal, gyógyítás munkának, látás visszaállítása, kígyók hőérzékelésében, kígyók ugyanis, speciális szervükkel, egyetem hétfői, kutatóknak adeno-asszociált, vírus megölésében, egész világ, egyéni védőeszközök, súlyos betegek, járvány elleni, nagyobbik kormánypárt, mostani járvány, figyelmet erre, felépülésnek induló, hatósági karanténelőírások, fővárosban jelenleg, királyi tisztviselő, gyógyítási jelenet, teszteredménnyel, távfelügyelettel, kialakuulásának, gyógyhatásairól, hőérzékelésében, fényérzékenység, megbecsültségét, antimikrobiális, antibakteriális, megpróbálkozik, oroszországban, feltámadásától, beszámolójában, visszaállítása, ínybetegségek, evangéliumban,
© 2013 TVN.HU Kft.