Belépés
Petróleum a gyógyító szer
... regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít. Ezrek tanúsíthatják, hogy ha egy teáskanálnyi petróleumot 6 héten keresztül kb. 2 órával a reggeli előtt éhgyomorra beveszünk, sok betegségre hat gyógyítóan.

Az irodalom másik kúrát is említ: 14 napon át minden reggel 1 teáskanál
petróleum éhgyomorra való bevétele, 2 órával a rendes evés és ívás megkezdése
előtt. Utá...
2018-07-11 18:36:36
...mézes arclemosó házilag
...
Nyugtatja, puhítja, és mélyen tisztítja a bőrt: mézes arclemosó házilag

A méz - és annak is a nyers fajtája - hatékony ápolószere lehet a legtöbb bőrtípusnak. Érzékeny, kombinált, normál, zsíros és száraz bőrre is jó, nem vált ki irritációt.

A nyers méz, amit nem pasztörizáltak főzéssel, sokkal több előnyös tulajdonsággal rendelkezik, mint a bolti fajta...
2018-04-22 00:22:14
Lippai Marianna: Mindíg legyen egy kedves szavad
... bátorítani, vagy éppen vigasztalni. A kedves szóhoz nem kell sem pénz, sem vagyon. Csak te kellesz hozzá, és hogy akard másnak adni, de nagyon. Mert a kedves szó többet ér mindennél, s gyógyítóan hat a lélekre, szinte minden embernél."

(Lippai Marianna)


...
2017-09-14 15:48:30
Horoszkóp
... érintsd meg őket. Egy-egy öleléssel szavak nélkül is elmondhatod, hogy mennyire szereted őket, és megmutathatod, hogy milyen fontosak a számodra. Ráadásul az érintések nemcsak réd hatnak gyógyítóan, de azokra is, akiket megérintesz vasárnap.Bak: Kedves Bak! Néha mindenkinek szüksége van arra, hog...
2017-04-23 11:04:09
lenmag jótékony hatásai
... tudósnő találta fel, évtizedekkel ezelőtt, s azóta is sikeresen alkalmazzák a rákbetegek kezelésére.

Szabálytalan szívverés, szívszélhűdés:

A szív működésére is gyógyítóan hat ez a páratlan olaj, illetve a lenmag.
Részben a koleszterin csökkentő tulajdonságának köszönhetjük, de az izomrendszerre, így a szívizomra is van gyógyhatása.


Has...
2016-04-06 15:21:55
Ahogyan születtél, olyan életed lesz
... rossz élményt feloldhatunk, kisimogathatunk gyermekünkből. Ha nem adták oda azonnal a babát, akkor az anyuka a gyakori szoptatással, bőr-bőr kontaktussal, hordozókendő használatával gyógyítóan hathat a következő napokban, hetekben."

Mi is az a gyengéd születés?

Ahhoz, hogy ezt a külvilágba tartó nagy utat a lehető legkevesebb zökkenővel tegyük meg, biztonságr...
2016-01-23 11:39:05
Mindig legyen egy kedves szavad! Ha nincs is semmid,
... bátorítani, vagy éppen vigasztalni. A kedves szóhoz nem kell se...
2016-01-09 23:46:03
Ahogyan születtél, olyan életed lesz
... rossz élményt feloldhatunk, kisimogathatunk gyermekünkből. Ha nem adták oda azonnal a babát, akkor az anyuka a gyakori szoptatással, bőr-bőr kontaktussal, hordozókendő használatával gyógyítóan hathat a következő napokban, hetekben."

Mi is az a gyengéd születés?

Ahhoz, hogy ezt a külvilágba tartó nagy utat a lehető legkevesebb zökkenővel tegyük meg, biztonságr...
2015-10-29 12:18:43
A zöldségekröl:
ZÖLDSÉGEK ÉLETTANI JELLEMZÕI

BROKKOLI

A brokkoli (főzetlenül) kitűnő C-vitamin-, foksav- és ß-karotin-forrás, így joggal foglal el méltó helyet a rák-prevenciós étrendben, de ott a helye az indolszármazék tartalmánál fogva is. Minél sötétebb zöld vagy kékeszöld a virágzata, annál több C-vitamint és ß-karotint tartalmaz. Kiemelendő továbbá a benne lévő tok...
2015-10-07 08:25:27
A lenmag gyógyhatásai
... német tudósnő találta fel, évtizedekkel ezelőtt, s azóta is sikeresen alkalmazzák a rákbetegek kezelésére.

Szabálytalan szívverés, szívszélhűdés:
A szív működésére is gyógyítóan hat ez a páratlan olaj, illetve a lenmag. Részben a koleszterin csökkentő tulajdonságának köszönhetjük, de az izomrendszerre, így a szívizomra is van gyógyhatása.

Hasznos a cukor...
2015-09-07 13:39:28
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Lippai Marianna, Kedves Bak, ZÖLDSÉGEK ÉLETTANI JELLEMZ&#213, gyógyító szer, kedves szavad, lenmag gyógyhatásai, teáskanálnyi petróleumot, reggeli előtt, irodalom másik, rendes evés, nyers fajtája, legtöbb bőrtípusnak, bolti fajta, kedves szóhoz, érintések nemcsak, rákbetegek kezelésére, szív működésére, páratlan olaj, koleszterin csökkentő, gyakori szoptatással, következő napokban, külvilágba tartó, lehető legkevesebb, rák-prevenciós étrendben, indolszármazék tartalmánál, benne lévő, kisimogathatunk, tulajdonságának, indolszármazék, tulajdonsággal, izomrendszerre, pasztörizáltak, szívszélhűdés, gyermekünkből, tanúsíthatják, megmutathatod, használatával, köszönhetjük, teáskanálnyi, gyógyhatásai, hordozókendő, betegségeket, zöldségekröl, szoptatással, kontaktussal, feloldhatunk, évtizedekkel, szabálytalan, petróleumot, megérintesz, mindenkinek, legkevesebb, gyógyhatása, elmondhatod, koleszterin, vigasztalni, tartalmánál, bőrtípusnak, rendelkezik, alkalmazzák, biztonságr, bátorítani, éhgyomorra, szívizomra,
© 2013 TVN.HU Kft.