Belépés
Az Anna Kareninát mutatja be a Győri Balett
... szürreális karaktere, amely összeköti a szálakat és jelen van a sorsfordító helyzetekben.
A darabban szereplő fiatal művészek közül Marjai Lili Anna 2013-ban végzett a Táncművészeti Egyetemen Szőnyi Nóra osztályában, és évfolyamából többedmagával a Győri Baletthez szerződött. A tavalyi Taps-díjas táncművész több kiemelt feladat után először debütálhat címszerepben Anna megfor...
2019-11-08 19:22:53
Digitális játékpedagógiai stúdiót adtak át a győri egyetemen
...
Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára az átadón azt hangsúlyozta, hogy a legókkal felszerelt stúdió megvalósítása több szempontból is előremutató.
Egyrészt lehetőséget teremt a pedagógusoknak arra, hogy a jövő tanárai és tanítói korszerű képzést kapjanak, ezzel nemcsak a hallgatók, hanem azok a gyermekek is nyernek, akik...
2019-11-08 16:13:05
Ferenc pápáért adtak hálát Budapesten.
... szeminárium elvégzése után, 1958-ban belépett a jezsuita rendbe. Chilében végezte humán tanulmányait, majd 1963-ban visszatért Buenos Airesbe, ahol filozófiából szerzett diplomát a San José Egyetemen.
1973. július 31-én megválasztották Argentína jezsuita provinciálisának - ezt a tisztséget hat éven át töltötte be. 1980-tól szemináriumi rektor volt. 1997-ben Buenos Aire...
2019-03-20 10:15:08
Elkészült Magyarország digitális szolgáltatás kereskedelem-fejlesztési stratégiájának szakmai tervezete
...
Gál András Levente pénteken a győri Széchenyi István Egyetemen tartott sajtótájékoztatón kifejtette, hogy a tanulmány sarkalatos pontja az, hogy felkutassa, mit kell tennie a magyar kormánynak ahhoz, hogy az ezen a piacon működő vállalkozások fejlődni tudjanak, hogy Magyarország e téren inkább exportáló legyen és ne importáló.
Hozzátette, hogy a kormány mindig is a magya...
2019-03-01 13:35:00
Krónika 3. rész (Corvinus)
... törvénykönyve szerinti foglalkoztatási jogviszonyban dolgoznak.
Palkovics László ismertetése szerint elindul a Corvinus-ösztöndíjprogram, amely térítésmentes tanulást tesz lehetővé az egyetemen körülbelül hasonló nagyságrendű hallgatónak, mint amennyien ma állami ösztöndíjjal ott tanulnak.
Az ösztöndíjprogramra a központi felvételi rendszeren keresztül jelentkezhetnek ma...
2019-02-19 12:02:16
Félidejénél jár Bergendy Péter Post Mortem című filmjének forgatása
... színész az MTI-nek az esti forgatásra készülődve a skanzen egyik parasztházában.
"Gimnazistaként iszonyatosan féltem a Halloween-sorozat Michael Myersétől. Aztán a Színművészeti Egyetemen egy maszkmester elkészítette mindenkinek az arcmását fehér maszkkal, ami újból előhívta ezt a rossz emléket. Bergendy Péternek beszéltem is a félelmeimről. És arról is, hogy mióta forgatunk...
2019-01-29 11:41:35
Püspökké szentelték Mohos Gábort
... Gábort iliturgi címzetes püspökké és az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspökévé.
A püspök 1973. szeptember 11-én született Budapesten. Felsőfokú tanulmányait a Pápai Gergely Egyetemen végezte. 1999. júniusában szentelték pappá az esztergomi bazilikában.
Szentelését követően a Szentendrei Keresztelő Szent János Plébánián volt egy évig káplán, majd a Pápai Magyar ...
2018-12-08 12:56:48
Az utolsó szó jogán
... gyerekeimnek nem jöttek mindent elmesélni, hogy becsületet adjak leírt és megcsúfolt nevünknek. Az egészségügy földönkívülieknek küldözgette jelentéseit mindenkiről születésem óta, az egyetemen kerültek beavatásra mindenféle tudományába az ózdiaknak. Ezért kiáltották ki skizoprennek azt, akinek Ufós élményei vannak, amit sehol a világon nem büntetnek.
Mert ők valósak, így ker...
2018-11-15 18:08:52
Kutatók éjszakája - az MTA SZTAKI programjai
... is, hogyan zajlik a drónok fejlesztése, interaktív gyártásszimuláción vehetnek részt, vagy megcsodálhatják a mikro repülőgép-arénát. A rendezvény győri partnereként, a Széchenyi István Egyetemen pedig egy olyan okos gyár mindennapjaiba tekinthetnek be a látogatók, ahol a gépek és a munkadarabok egymással kommunikálnak.
Az informatika hőskora iránt fogékonyaknak is kínál progr...
2018-09-22 16:14:20
Palkovics: felújítják, majd három sávossá bővítik az M1-es autópályát
... megkezdi a termelést, és gyár működéséhez szükséges közlekedés is biztosított lesz.
Példaként említette, hogy Debrecenben már most több mérnököt képeznek, mint a győri Széchenyi István Egyetemen, a gyár 50-100 kilométeres vonzáskörzetében pedig a munkába járást könnyítően összehangolják a MÁV és a Volán menetrendjét, javítják az utak állapotát.
A miniszter közölte még, M...
2018-08-25 09:51:07
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 
Címkék: Anna Kareninát, Győri Balett, Elkészült Magyarország, Bergendy Péter Post Mortem, Mohos Gábort, Marjai Lili Anna, Táncművészeti Egyetemen Szőnyi Nóra, Győri Baletthez, Schanda Tamás, Technológiai Minisztérium, Buenos Airesbe, José Egyetemen, Buenos Aire, András Levente, Széchenyi István Egyetemen, Palkovics László, Halloween-sorozat Michael Myersétől, Színművészeti Egyetemen, Bergendy Péternek, Esztergom-Budapesti Főegyházmegye, Pápai Gergely Egyetemen, Szentendrei Keresztelő Szent János Plébánián, Pápai Magyar, győri egyetemen, sorsfordító helyzetekben, darabban szereplő, tavalyi Taps-díjas, legókkal felszerelt, pedagógusoknak arra, jövő tanárai, jezsuita rendbe, győri Széchenyi, tanulmány sarkalatos, magyar kormánynak, piacon működő, kormány mindig, egyetemen körülbelül, központi felvételi, esti forgatásra, skanzen egyik, maszkmester elkészítette, arcmását fehér, rossz emléket, püspök 1973, esztergomi bazilikában, évig káplán, egészségügy földönkívülieknek, egyetemen kerültek,
© 2013 TVN.HU Kft.