Belépés
20. évközi hét csütörtök 08.22
... most legyőzöm, és harcaimból békességgel hazaérkezem, aki házamból először szembejön velem, azt hálaáldozatul az Úrnak szentelem!
Jefte kivonult a pogány ammoniták ellen, és az Úr győzelemre is segítette őt. Súlyos vereséget mért rájuk, úgyhogy mintegy húsz városon keresztül űzte őket, egészen a szőlőhegyeken túl fekvő Abal városáig. A választott nép fiai ekkor ennyire megalá...
2019-08-22 16:25:42
Női röplabda Eb - De Brandt szerint tökéletes volt a társházigazda magyar válogatott felkészülése
... Szombathelyen került sor, ahol a Savaria Kupán vettünk részt" - utalt a kapitány a szerdán befejeződött, ötcsapatos nemzetközi tornára, amelyen negyedik lett a csapata. Hozzátette: a két győzelem és a két vereség mellett különösen fontosnak tartja, hogy csapatként tudtak működni.
"A női röplabdában nagyon számítanak az érzelmek, az emóciók. Egy csapat majdnem olyan, mint egy ...
2019-08-17 11:02:26
Vörös riasztás a Reál Madridnál :
... városi rivális Atlético Madridtól kapott ki 7-3-ra a királyi gárda. Történelmi mélypontra került a királyi-gárda.
A francia tréner úgy fogalmazott, hogy nagy csapata van, csupán egy győzelemre lenne szüksége ahhoz, hogy újra lendületet kapjon és újra rálépjen a győzelmi ösvényre.
Ez a mondta csak azért sántít egy picikét, meg a Matracosok elleni súlyos zakó előtt, ha nyö...
2019-07-31 14:57:20
Az őszödi beszéd titkos üzenete a mának
...2006-ban még nem volt szüksége a Fidesznek a győzelemre, hiszen tudták (a 2005-ben létrehozott Nemzeti Konzultációs Testülethez özönlő panaszáradatból) hogy még mindig túl sok az előző rendszer ,,sara", amit hálátlan feladat lett volna nekik eltakarítani a szoc.libek helyett...
Ennek a hálátlan feladatnak aztán nem nagyon örült Gyurcsány Ferenc sem.
Ezt meg...
2019-07-29 10:04:24
Vizes vb - Hosszú Katinka nem számolgatja a rekordokat
... válaszolta: nagyon nehéz kérdés, mert mindegyikről könyvet tudna írni.
"A mostani talán azért is van előkelő helyen, mert nagyon nehéz volt az idáig vezető út. Ráadásul tíz évvel az első győzelem után született a mai siker" - emelte ki.
Hosszú nem megy pihenni a világbajnokság után, ugyanis jövő héten már a tokiói világkupán medencébe ugrik.

"Ilyekor hazamenn...
2019-07-28 15:52:17
Amerikai legfelsőbb bíróság: Trump átcsoportosíthat pénzt a határfal építésére a Pentagontól
... bíróság elé vitte az ügyet.
Elemzők Donald Trump elnök nagy győzelmeként értékelik az alkotmánybírósági döntést.
Maga az államfő Twitteren üdvözölte a döntést.
"Remek, nagy győzelem a fal ügyében (...) Nagy győzelem a határ biztonsága és a jogállam számára" - írta.
A bírósági határozat értelmében a Trump-kormányzat megkezdheti a déli határra tervezett fal építé...
2019-07-27 07:04:41
EBEL - Nyolc edzőmeccsel készül a szezonra a Fehérvár AV19
... másnap.
Gál Péter Pál az egyesület elnöke elmondta: az emléktorna előtti pénteken a klub újkori történetének első bajnoki címét is megünneplik.
"Az idén húszéves, 1999-es bajnoki győzelem kapcsán emlékmeccset rendezünk, méghozzá az akkori játékosainkkal és az akkori ellenfelünkkel, a Dunaújvárossal" - tette hozzá.
A sajtóeseményen Gál Péter Pál bejelentette: a Fehér...
2019-07-26 13:01:59
A legszebb és legerősebb kamionok gyűlnek össze Szegeden a hétvégén
... sofőrök mellett a járművek is megmérkőznek egymással: a hagyományos kamion-szépségverseny zsűrije egész nap fáradhatatlanul dolgozik, hogy délutánra megtalálja a legtetszetősebb járművet. A győzelem komoly presztízst jelent a kamionosok között, és a dicsőség mellett idén a legjobbnak pénzdíj is jár.
Vasárnap délután a szegedi Huszár Mátyás rakparton rendezik a fesztivál minde...
2019-07-18 10:01:29
Wimbledon - Djokovic megvédve címét ötödször bajnok
... vívott, és csak egyszer maradt alul. A Wimbledonban másodikként rangsorolt, húszszoros Grand Slam-bajnok Federer 12. alkalommal játszhatott finálét a Church Roadon, eddigi mérlege nyolc győzelem és három vereség volt.
Ami kettejük párharcát illeti, a korábbi 47 találkozójuk alapján Djokovic vezetett 25-22-re, GS-mérkőzéseken 9-6-ra, füvön pedig 2-1-re. Érdekes, hogy szettekb...
2019-07-14 20:42:36
Toroczkai: az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket
...
A Mi Hazánk Mozgalom I. kongresszusán Toroczkai László elmondta: ezen az úton haladva "győzelemre vannak ítélve", mert ha a magyar emberek tudják, hogy a mozgalom tagjaira minden körülmények között számíthatnak, akkor mindenki rájuk fog szavazni.
Kiemelte: 114 ezer magyar ember szeretné, hogy a Mi Hazánk Mozgalom megmaradjon, megerősödjön, és képviselje az önkormányzatok...
2019-07-13 17:51:51
1 2 3 .............................183 ...............274 275 ...............365 366 
Címkék: Reál Madridnál, Hosszú Katinka, Fehérvár AV19, Savaria Kupán, Atlético Madridtól, Nemzeti Konzultációs Testülethez, Gyurcsány Ferenc, Elemzők Donald Trump, Péter Pál, Huszár Mátyás, Grand Slam-bajnok Federer, Church Roadon, Hazánk Mozgalom, Toroczkai László, társházigazda magyar, őszödi beszéd, határfal építésére, embereknek bizonyíték, pogány ammoniták, szerdán befejeződött, csapat majdnem, királyi gárda, francia tréner, győzelemre lenne, győzelmi ösvényre, mondta csak, 2005-ben létrehozott, előző rendszer, hálátlan feladatnak, mostani talán, idáig vezető, első győzelem, világbajnokság után, tokiói világkupán, alkotmánybírósági döntést, államfő Twitteren, határ biztonsága, jogállam számára, bírósági határozat, déli határra, egyesület elnöke, emléktorna előtti, klub újkori, idén húszéves, akkori játékosainkkal, akkori ellenfelünkkel, legtetszetősebb járművet, győzelem komoly, kamionosok között, dicsőség mellett, legjobbnak pénzdíj, szegedi Huszár, fesztivál minde, úton haladva, magyar emberek,
© 2013 TVN.HU Kft.