Belépés
Magyarul beszélő indián törzs?
MAGYARUL BESZÉLŐ INDIÁN TÖRZS?


Harvard Egyetemnek a Peapody Museum megdöbbentő dolgot jelentett, mely az egész ősmagyar eredetet átformálhatja


A ...
2018-11-27 17:00:17
Felfüggesztett börtönt kaptak a szegedi parkolóbérletügy vádlottjai
... lépett hatályba.
A vádlottak az eljárás során tagadták bűnösségüket, arra hivatkozva, hogy nem történt kötelességszegés; a bérletek kiosztása a parkolórendszer 1996-os kialakulása óta gyakorlat volt, a megoldás minden helyi és országos jogszabálynak megfelelően működött, és jelenleg is így zajlik az ország valamennyi nagyvárosában.
Az ügyészség súlyosbításért fellebbezet...
2018-10-02 11:11:36
Gyurcsány és a szabadkőművesség
... a rationalista evolutionismus, amely zsinórmértékül a haladó tudományt és vezéreül az észt fogadja el."

(Idézi magyarul: Havi Közlöny a lelkipásztorkodás elméleti és gyakorlati kérdései köréből. Szerkesztő-laptulajdonos: Dr. Kováts Sándor. 33. évfolyam, 1910. Temesvár. 856. old.)

Gyurcsány vallásellenes akciójának tehát íme ezek a történelemben való gyö...
2018-09-19 22:15:04
Érdekes mondások
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
Ha jól mennek a dolgok, valami el fog romlani.
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Amit ember összerakott, elôbb-utóbb szétesik.
Semmi sem olyan rossz, hogy ne tudna tovább romlani.
Nem lehet megjavítani, ami nem romlott el.
Az erôseket segíti a szerencse.
Valamiben a pici a jó...
2018-08-21 22:22:42
Eugenika
... eszköz a fajok természetes ellenállásának és egészségének elősegítésére, és ezáltal a magasabb rendű emberiség irányába vivő fejlődés egyik záloga." Hitler ,,elméletének" gyakorlati konzekvenciáit is azonnal levonta: ,,A célból, hogy teljesíteni tudjuk kötelezettségeinket a társadalmi életben, államunknak hasznosítania kell majd a modern orvosi felfedezéseket...
2018-06-11 13:00:18
Az áfonya hatásai
... gyümölcs szezonja júliustól szeptemberig tart, a piacokon ekkor juthatsz hozzá a legfrissebben és a legolcsóbban.

3. Az áfonya eredete
Az áfonya termesztése elterjedt gyakorlat volt az észak-amerikai indiántörzsek körében.

Az európai gyarmatosítók az indián hagyományoknak köszönhetően ismerkedtek meg az áfonyával, és ők hozták be annak egyes fajait Európ...
2018-05-26 14:18:50
Nem véletlenül kaptad az óvodai jeledet. Itt van melyik mit
... gyakran félelem, bizonytalanság áll.

alma: életvidám, élet- és ételszerető, kreatív. Elképzeléseivel kapcsolatban meglehetősen önfejű és akaratos.

asztal: realista, gyakorlatias és nagy teherbírású. Szereti élvezni mások társaságát, s megosztani velük az élet hétköznapi örömeit.

ásó: képes összeszedetten és kitartóan végezni a feladatait, nem riad ...
2018-05-09 15:07:39
Az anyaság a nő lényegi hivatása
... abban a korban, amikor a rómaiakat a hősies erények a világ uraivá tették. És ez annyi évszázad után ma is a keresztény női ideál."

(SJ: Isten országa mibennünk. Lelkigyakorlatos előadások a művelt katolikus közönség részére háromnapos lelkigyakorlatra. Budapest, 1940. Korda Rt. 174. old.)

,,Sokat írtak arról a háládatlan témáról, vajon ki értékese...
2018-05-06 09:14:17
Mentsük Európából azt, ami még menthető! – Renaud Camu
... csodálója volt az elvetemülten antiszemita Henry Fordnak, a fényképét még az íróasztalára is kitette a kancellárián. Ford az az ember, akinek a leghatékonyabban sikerült átültetnie a gyakorlatba Taylor tanításait. Neki támadt azt a zseniális ötlete, hogy autóit azoknak a munkásoknak adja el, akik készítették őket, hogy a termelőből fogyasztót csinál. Ma a globális felcserélés még ...
2018-03-19 22:17:24
Elgondolkodtató
... szó! A paracetamol készítmények átlagos hatóanyag tartalma 500-750 mg közt mozog, kivéve a kifejezetten gyermekeknek szánt gyógyszereket, amelyekben jóval kevesebb van. Azonban bevált gyakorlat, hogy fejfájás, láz esetén a szülők, pláne nagyobb gyerekeknek, felnőtt gyógyszert adnak, s így akár egy szemmel is könnyedén túllépik a veszélyes határt.

Nátha, influenza, külö...
2018-02-21 21:03:01
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Mentsük Európából, Renaud Camu, MAGYARUL BESZÉLŐ INDIÁN TÖRZS, Harvard Egyetemnek, Peapody Museum, Havi Közlöny, Kováts Sándor, Korda Rt, Henry Fordnak, szegedi parkolóbérletügy, áfonya hatásai, óvodai jeledet, egész ősmagyar, eljárás során, bérletek kiosztása, parkolórendszer 1996-os, megoldás minden, ország valamennyi, ügyészség súlyosbításért, rationalista evolutionismus, haladó tudományt, észt fogadja, lelkipásztorkodás elméleti, történelemben való, erôseket segíti, fajok természetes, magasabb rendű, társadalmi életben, modern orvosi, piacokon ekkor, áfonya eredete, áfonya termesztése, észak-amerikai indiántörzsek, európai gyarmatosítók, indián hagyományoknak, élet hétköznapi, hősies erények, világ uraivá, művelt katolikus, háládatlan témáról, elvetemülten antiszemita, leghatékonyabban sikerült, gyakorlatba Taylor, zseniális ötlete, munkásoknak adja, termelőből fogyasztót, globális felcserélés, paracetamol készítmények, kifejezetten gyermekeknek, veszélyes határt, leghatékonyabban,
© 2013 TVN.HU Kft.